Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
to już lepszy nie mąż tylko normalny partner, facet ale co nie zdradza bo nie chce

Gość gość
Ale to ona ma go na zawsze,ma obrączkę na palcu a tego nie doswiadczaja wszystkie kobiety tylko te fajne,nadające się na żonę

Gość gość
rozumiem ze to ironia? czy piszesz ze średniowiecza?

Gość gość
Nie. Nie, ironia. Ja męza nie mam, ale z tego co obserwuje, męzatki czują sie lepsze, troche w tym prawdy. Z wątku wynika,ze małżeństwo miało tylko kryzys,autorka tak samo jak ta druga byla w ciazy, co stanowiło problem może dla męza, jesli chodzi o seks. Oni sobie poradzą, taki typ: ona woli przymykać oko, zaczynac od nowa, on nadal będzie kłamał. I pozostaną małżeństwem.

Gość gość
Najgorszy tragizm widze dalej . Jego widzenia z dzieckiem. Czy będzie chciał ,jeśli nie to kawał gnoja z niego ,jeśli będzie to czy puści go do niej samego??? Kasa na dziecko to nie problem ale bycie z nim,odwiedziny .

Gość gość
Dokładnie. Bo dzieci po rozwodzie mają kontakt ,nikt nie broni widzenia , wyjazdów,są relacje normalne . Ale tutaj ten pan widzę serca nie będzie miał.

Gość gość
tak, "tylko kryzys" zrobić innej kobiecie dziecko ale tu głupie baby siedzą zero honoru wszystko wybaczą byle mieć męża i kochance zrobić na złość co to za czasy nastały

Gość gość
Jak widzę w kolko te wpisy autorki z cyklu - nie pozwolę żeby to dziecko cokolwiek dostało z naszego majątku to aż trzymam kciuki żeby kochanką wzięła dobrego prawnika który tak zakreci w sądzie żeby ta tepa babę oskubać do gołej skóry .

Gość gość
13'09 i jeden wpis wyżej : to już tragikomedia. Provo na 100%.

Gość gość
Żartujecie. Oni są dawno dogadani ,on fałszywy jak pies. Zrobią rozdzielczość lub on spisze testament że nie chce temu dziecku nic dawać . I tyle.

Gość gość
Żartujecie. Oni są dawno dogadani ,on fałszywy jak pies. Zrobią rozdzielczość lub on spisze testament że nie chce temu dziecku nic dawać . I tyle.

Gość gość
Nic tylko się cieszyć ze jesteście tak cudowna rodzinka. Bekarta tez będziecie oznaczać na zdjeciach na fejsbuniu?

Gość gość
Tam jest patologia zwykła i tyle ,ich małżeństwo było z wpadki za młodu ,to się hajtneli z rozsądku i tak to pseudomalzenstwo się toczy dalej.

Gość gość
Ludzie bez serca

Gość gość
Dziecko chyba dostanie coś z majątku jak zrobią dna że jest jego. Wystarczy że cały majątek przepisze na żonę i dziecko nie dostanie nic. Obrzydliwy on i obrzydliwa żona.

Gość gość
To dziecko się jeszcze nie narodziło ,a już ma wrogów ...Biedne dziecko, życzę mu jak najlepiej,by poszło na studia a tamtemu frajerów nic nie życzę.

Gość gość
Obydwoje siebie warci

Gość gość
Bo zonko boisz że że ta druga będzie chciała odzyskać twojego męża z tymi spotkaniami nie?.

Gość gość
Współczuję temu dziecku ...

Gość gość
Ja bym mu w życiu takiego wstydu narobiła żeby za granicę musiał wyjechać. Oj ja bym gnoja urządziła

Gość gość
Podziwiam cię ,autorko za twój masochizm .

Jej... Tyle jadu nie ma najbardziej jadowite zwierze na świecie, co Ty autorko. Dla mnie jesteś desperatką. Wierzysz że na czwartej lasce poprzestanie? A on? Szkoda gadać...

Gość gość
Alimenty przez 18 lat ,ha ha dobrze mu tak za to co zrobił ,a zakpil z uczuć innej kobiety,zabawił się ,upokorzył ,teraz dzieciaka nie chce znać ,co za s******l.

Gość gość
Niestety taki typ człowieka,zrobi dziecko i ma gdzieś ,zero serca nic.

Gość gość
Alimenty nawet do 25.r.zycia,jeśli będzie studiować.

Gość gość
Masakra. Powinien przeprosić tamta i dogadać się z nią bo sąd może nie być taki łagodny

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwości,dowiedzieć się pawdy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Powinna zjawić się u niego po 3 latach nagle zrobić niespodziankę ,wysłać zawiadomienie do sądu o alimenty,wiem że można rządac o 3 lata wstecz? Ktos się zna? Żeby nawet ciężarna się nie interesować ,co za podły człowiek

Gość gość
Witam serdecznie . Oboje z mężem nie chcemy by ona byla w naszym życiu ,wstawiamy fotki razem ,super się dogadujemy od ponad pół roku ,kryzys za nami ,jedyna blizna to ta kobieta i ti dziecko ,blizna na naszym życiu . Mąż czuje do niej żal , nienawiść,wkurzenue,widzę po nim jak czasem się zamyśli,wpatruje w jeden punkt,wtedy wiem,że dręczy go to dziecko. I za to w zemście pokazuje jej jak bardzo jesteśmy szczęśliwi.niech cierpi ,bo widzę jak przeżywa to mój mąż ,jak żałuję że ja wogole poznał .