Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam normalnych ludzi, inni proszeni sa

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie, blagam pablo zlituj sie i oszczedz nam tych linkow, nie mamy na to ochoty. Jak bedziemy chcieli posluchac muzy, to sami to zrobimy, zwlaszcza, ze mnie kreci heavy metal. Dziekujemy!!! Wracajac do tematu, tak, wywolalismy go, ludzie sie zorientowali, ze to on :) teraz pisze juz pod nickiem niebieskim :););););)

20.50 Ja nie jestem tchorzem cos ci sie pomylilo kolego Cos niedobry z ciebie czlowiek.

20.50 Jednak jestes falszywym czlowiekiem , jak to szybko mozna poznac ludzi.

Gość gość
gość dziś popieram! precz z dyktaturą spamu you tuba !!!! :d

Gość gość
pablo dziadku wyluzuj, to tylko internet a ty przeżywasz wpis od "mi" jakby ci przyjaciel nóż wbił w plecy

Gość gość
Chcial nas zakrecic, pod plaszczykiem innej osoby rozkrecic gadke i potem znowu wklejac te linki. My sie na to nie nabierzemy!!! Ludzie Cie z goscia rozpoznali nawet :)

Gość gość
Racja, on ma albo 55 lat albo jest rocznik 1955, tak czy siak facet po 50stce

Stwiedzam , ze jestescie w wiekszosci nienormalni i falszywi.Zostawiam was samych.

Gość gość
ŁŁŁŁUUUUUU..... pablo byłes sztywniak i drętwus i jest coraz gorzej, jak nie potrafisz się dopasować do młodych to idź spamować i poważnie rozmawiać z normalnymi seniorami

Gość gość
Wlasnie, o wszystko sie obraza... nikt mu nic nie moze powiedziec i on innym tez z sensem nie mowi, taka to z nim rozmowa :O :O moze seniorzy beda bardziej rozmowni?;)

Gość gość
Skasujcie mu ten temat bo potem będzie spamował na nim

Gość gość
Po co kasować niech ludzie widzą jaki z niego obrażalski zgred bez poczucia humoru. Przecież nikt go tu ani nie obrażał ani nie wyzywał, jak na kafeterie to pełna kultjurka :classic_cool:

Gość gość
Wlasnie :D pelna kultura a on uciekl :P bo chce tylko wklejac te linki, jakies piosenki pop dla nastolatek, o co tu w ogole chodzi?????? Przeciez dorosli faceci tego nie sluchaja!!! Wytlumaczta mi to ludzie! :D

Gość gość
21:28 zapytamy na drugi raz pabla :classic_cool:

Gość gość
Tylko ze on tu juz pewnie nie wejdzie, strzelil focha jak zwykle ;) a Ty go znasz??

Gość gość
Jestem kobietą, czy normalną? Chyba nie bardzo, ale może autor mnie nie wypędzi. Tak szczerze mówiąc to nie wiem co to jest norma i w jakich jednostkach się ją mierzy. Jeśli chodzi o zażartą dyskusję na temat Pabla 55 to wtrącę kilka słów. Lubię piosenki które wkleja. Tylko czy powinnam się do tego przyznawać? Przecież Wy Go krytykujecie. Może powinnam nie wychodzić przed szereg i przytakiwac wiekszosci. A co tam wlasne zdanie, wazne zeby krakac tak jak wrony jesli juz jestem wśród nich.

Gość gość
My po prostu nie chcemy spamu w tym temacie 🌼🌼

Gość gość
21:36 znam go w tym sensie że spamuje linkami YT a oprócz mnie tu jeszcze inne osoby go rozpoznały czyli jest przewidywalny i monotematyczny

Gość gość
gość dziś /..../.Lubię piosenki które wkleja. Tylko czy powinnam się do tego przyznawać? Przecież Wy Go krytykujecie. Może powinnam nie wychodzić przed szereg i przytakiwac wiekszosci. x I po co taki cyrk odstawiasz, jakbyś już była ofiarą prześladowań. Nikt go ani nie hejtował ani nie przeganiał a ty masz nadinterpretacje na pokaz.

Gość gość
Wlasnie a jak myslisz ile moze miec lat?? Bo wg mnie moze miec 70 albo 20, trudno powiedziec ;)

Gość gość
mysle ze to jedna osoba z kliku nicków pisze

Gość gość
Hmm no ale on pisze na niebiesko :P

21.45 Sluchaj mendo bo inaczej cie nie mozna nazwac Od dluzszego czasu chodzisz za mna i cos ci sie nie podoba Nie ty bedziesz rzadzil co ma robic , jesli zechce sluchac muzyki to bede jej sluchal , a tobie nic do tego Taka wredna kreature jak ty rzadko mozna spotkac Wiec prosze o opuszczenie tego watku bo dla mnie jestes nikim Mam nadzieje , ze inny jezyk do ciebie dotrze wreszcie.Po prostu znikaj stad.

Gość Syrnik
Pablo :) miałem kiedyś chłopaka Pabla z Irlandii ;) cudownie uprawiał seks ;) ah rozmarzyłem się :3 A może ty Pablo tez jesteś skory do zabawy namietnej? :) hmm? Moja ulubiona fantazja to scating a Twoja? :)

21.43 Czy to jest twoj post i czy musisz tu byc ? Chyba nie , wiec sprawa jest oczywista mendo.Sorry , ale zaslugujesz na takie okreslenie.

Gość gość
Uu pablo szaleje :) rozprawia sie z hejterami :D :D !!!!!

22.19 Spadaj zboczencu , chyba dosc wyraziscie napisalem .Dolacz do pozostalych zboczencow , ktorych tu nie brakuje I prosze stad wyjsc, tu sa normalni ludzie a nie wykolejency.

22.22 Takie mendy beda tu niszczyc forum , nawet kobietom nie dadza popisac , a zamknac wszystkich zboczencow i na leczenie debili.