Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbrzydłam po ciaży kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość
odżałuj i żyj dalej. Przykro Ci, to jasne, ale tak na szczęście nic się nie stało. Tak, zawiodłaś się, ale trzeba żyć dalej. Dasz radę. Znajdziesz kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Myślę że u 99% kobiet twarz po ciąży się zmienia. Podam przykład modelek, kobiet bardzo zadbanych i nie z,usznych do tego, żeby przez całą dobę być z dzieckiem. Miranda Kerr, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel. Każda z nich po ciąży wróciła do wagi, każda mogła wydać fortunę na zabiegi i żadna chyba nie była pozbawiona snu. Owszem wyglądają dobrze. Ale ich twarze są już inne. Tak samo jak moja. Po ciąży wazę tyle co przed. Mam gęste włosy i jestem zadbana. Ale o ile wcześniej miałam taką dziewczęcą twarz, teraz mam ostrzejsze rysy i tak zbrzydłam. To nie ma znacznie, ale nie chcę też udawać że tak nie jest.

Gość gość
Ale puste dziewuchy! A to zbrzydły,a to pazurów nie mają czasu zrobić,a to brak czasu na tapetę na ryju.Wieśniary,zadbana kobieta to kobieta naturalna,taka jest najpiękniejsza i piszę to jako facet.A takie jak wy "tępoki" to tylko do wypierdolenia się nadajecie.Nikt przy zdrowych zmysłach za żone takiego śmiecia nie zechce!Ale tępe zdziry myślą,że każdy facet ich pożąda!!! Tylko przypomnij sobie jedna z drugą ile razy zostałaś wypierdolona a jak przyszło do ślubu to dostałaś kopa w to rozciekane doopsko!

Gość gość
Cieczke maja sooki!One chca a ich nikt nie chce,dlatego ta tapeta na ryju!

Gość gość
gość wczoraj Z takim jadem to ja, proszę ciebie, bym cię kijem nie tknęła. Ciekawe, czy jakby temat brzmiał: "po operacji prostaty mi już nie staje", to czy z entuzjazmem przyjąłbyś takie bluzgi na tępego jebakę, któremu tylko seks w głowie i którego żadna porządna kobieta nie weźmie. Nie zapomnijmy, że niejedna mimo boskiego niby seksu za męża nie chciała. Zero empatii!