Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce odejść bo zaszłam w ciąże i się nie zabezpieczałam

Polecane posty

Gość gość

Mimo iż dawał mi pieniądze na tabletki to jednak nie kupowałam ich. Chciałam dziecka bardzo ,.O n wiedział o my ale powiedział ze najpierw chce wziac slub. A termin nawet nie został ustalony. Jestem więc w ciazy powiedziałam mu że chciałam, od słwoa do słowa powiedziałam że sie nie zabezpieczała i on chce odjsc bo jak to powiedział "Nie ufa mi". Co teraz? Mam 22 lata sama nie wychowwam dziecka!

Gość gość
Chciałaś to masz! Idiotka

Trzeba A było rozmawiać z nim i przekonać Goa jak się nie uda to odpuścić i poczekać do ślubu. Masz 22 lata to chyba nie umrzesz jak nie będziesz mieć dziecka teraz. A ty od Walasek taki nr i dziwisz się, że on nie skacze z radości. Wrobilas go i zachowałas się podłe. Pewnie dostaniesz alimenty i 500+ i będziesz jakoś żyć. Szkoda, że nie myślałaś wcześniej. No ale masz dziecko, przecież tego chciałaś...

Gość gość
Nie dziwię mu się że Ci nie ufa.

Gość gość
No i gość niestety ma rację. Też bym takiej osobie nie ufała co mnie tak oszukała. Poczytaj sobie co panowie sądzą na ten temat na męskim forum http://braciasamcy.pl/index.php?/topic/2835-z%C5%82apa%C4%87-na-dziecko-metody-samic-w-praktyce/ Jeden z nich sie wypowiedział, że wrobienie w dziecko to jak zgwałcenie dla faceta. Powinien płacić alimenty, ale nic wiecej

Gość gość
chcialas bardzo dziecko, i masz, wiec w czym problem? wiedzialas, ze on nie chce, wiec czego sie spodziewalas?

Gość gość
Z jednej strony się zgodzę, z drugiej nie, bo nie dziecka wina, ze ma taką matkę, więc facet powinien poczuwac się mimo wszystko do roli ojca, ale taką bladz omijać szerokim łukiem

Gość gość
marna prowokacja. Niestety są takie dziewczyny, ale wtedy opisałaby prawdopodonie dłuuugi temat o tym jak im sie ukladalo ze wszelkimi szczegolami, probujac oczernic faceta jakby to byl zly- standard. A tutaj opisala to tak krotko i postawila sie w niekorzystnym swietle, ze albo to osoba o niezbyt wysokim IQ, albo to podszyw, a stawiam na to drugie, ze komus sie nudzi