Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpaula

Czy to może być rak o***tu?

Polecane posty

Gość gośćpaula

Witam. Pisze tutaj ponieważ mam niepokojące objawy...od dłuższego czasu czuje kłucie w odbycie. Pojawił się też ból brzucha i żołądka. Często mam okropne zgagi. Od 3 lat (odkąd wspolzyje z moim partnerem) odczuwam bol na wysokości kości ogonowej, wydaje mi się że po prostu boli mnie o***t gdy jestem w pozycji "od tyłu". U ginekologa byłam parę razy i nic nie stwierdził ale byłam wtedy badana pod kątem ciąży. Dodatkowo od 2 dni wyczuwam ucisk w odbycie (tam gdzie boli podczas stosunku). Jestem przerażona! Codziennie czytam o raku jelita grubego, o raku w odbycie...wpadlam w dołek, nic mnie już nie cieszy bo wydaje mi się że niedługo umrę. Wyprozniam się normalnie tak jak zawsze, nie mam zaparc ani biegunek choć dziś zobaczyłam coś czerwonego w kale...prawie że niewidoczne. A i dodam jeszcze, że mam częste gazy które ciężko powstrzymać( ale się udaje :D). Od dużego czasu mam też gulke koło o***tu, która teraz mi się zmniejszyła (raz większa, raz mniejsza). Nie boli. Moja mama ma hemoroidy i ja też miałam, więc może jest to spowodowane właśnie tym. Na wizytę boję się iść, boję się że wykryja raka, a wtedy świat by mi się zawalił. Ale wiem że w końcu muszę się tam wybrać...mam dopiero 21. W rodzinie nie występowały choroby nowotworowe. Jak myślicie, co to może być?

Gość gość
Hemoroidy dają takie objawy , wzdęcia i ból brzucha oraz zgagi moga być przyczyną grzybicy przewodu pokarmowego a czy masz swędzenie o***tu czy tylko samo kłucie ?

Gość gość
* ech żle napisałam , miało być ---mogą byc skutkiem a nie przyczyną grzybicy .

Gość gość
No ale wizyta u lekarza niezbędna i nie bój się , rak wcześnie wykryty jest uleczalny więc im wcześniej tym lepiej .

Gość gośćpaula
Pojawia się też swędzenie ale dosyć rzadko

Gość gość
Pojawia się też swędzenie ale dosyć rzadko X To potwierdzałoby hemoroidy .wizyta jednak cię nie minie , powinnaś iść by się uspokoić że nic złego się nie dzieje .