Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lala001

Zdrowie! Boje sie to koniec :'(

Polecane posty

Witam Was mam 26 lat. Obecnie uczę się jako kosmetolog. W tym roku kończe edukacje. Moje życie z wielu przyczyn niebylo łatwe ale udało sie. Niecierpię pracy na etacie świadomości, że ktoś może decydować o mojej pracy dlatego planuje otwarcie swojej działalności. Mam pewne doświadczenie więc bardzo sie ciesze!!!  Problem polega na tym, że zwchorowałam :'( Podczas wyprużniania conjakiś czas (raz na miesiąc) czuje ból i kropki krwi na papierze żywoczerwonej. Poza tym żadnych objawów, zwykle zdarza sie to przy zaparciac. Ide do lekarza ale boje sie, boje sie że to coś złego, że to koniec. Nie jem, bo sie stresuje. Jeszcze chce tyle doświadczyć nie chce odchodzić z tego świata marze by być zdrowa. :'( Jak mam sobie pomóc??? Idzie wiosna a ja mam zupełną depresje :'(

Gość gość
chciałaś analu to masz

Gość gość
Nie panikuj , masz najzwyklejsze hemoroidy . co druga kobieta to ma i żyje . zadbaj o to bys nie miewała zaparć , pij siemię lniane , jedz na noc owoce (jabłka) , pij dużo wody i unikaj słodyczy a będzie ok . I nie wydziwiaj , nie wmawiaj sobie choroby !!!