Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O pochewkach ciaśniejszych po porodzie niz przed

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry, czesc, siemanko:) Mamy małego (rocznego) syna. Czesto sobie wspominany poród z mężem. Dzis rozmawialiśmy znowu o tym i on mowi nagle, ze jestem bardziej ciasna niz przed (!), na co ja, ze to niemożliwe przeciez (poród SN, oczywiście nacinanie), a maz mowi, ze tak, bo to przez bardzo staranne szycie, a faktem jest, ze lekarz mnie zszywal bardzo długo i porządnie. Ja ogólnie stwierdziłam, ze niemożliwe jest miec bardziej wąska pochwę po porodzie, ale Chyba facet wie lepiej;) Napisałam, bo tu czesto widze takie wypowiedzi, ze jestescie ciasnejsze niz przed porodem, na co opozycja chorem odpowiada, ze to niemożliwe i zapewne po SN jest, brzydko mówiąc, "wiadro":-/ Nie - wiadra nie ma i jak widac nacinanie, a potem zszywanie ma i swoje plusy:D

Gość gość
Nacina się wejście do pochwy, a nie pochwe.

Gość gość
Masz racje, nieprecyzyjnie sie wyraziłam.

Gość gość
O jesssu aleś ty głupia. Wejście masz zszyte ciaśniej, niż było naturalnie przed porodem. A w środku ciaśniej nie jest, nie łudź się.

Gość gość
Może to jemu urósł.

Gość gość
Pewnie inna mu napompowała pałę :D

Gość gość
Jesteście wredne. Mój mąż też twierdził że jest ciaśniej. Czasem mieliśmy problem z sexem przez to. Ja na początku też tak czułam. Teraz, niecały rok po porodzie, dla mnie jest luźno a dla niego normalnie. Nie wiem jak to możliwe ale widocznie faceci mogą mieć takie odczucia. I uprzedzając pytania i głupie teksty nie da się nie zauważyć jego satysfakcji więc wiem że mnie nie kłamie. Poza tym nie ma powodu. Co do piersi jest szczery więc gdyby tu coś było nie tak to by powiedział

Gość gość
Ale z was ośly :-/ czy temat głupi czy madry to zawsze i tak sie trole zleca :D

Gość gość
16:36 wlasnie to samo bym powiedziała, Ale pewnie twojemu tez "inna napompowala pale", badz "moze jemu urósł" - jak tu "mądre" napisały :-/

Gość gość
gość 2018.01.31 Pewnie inna mu napompowała pałę smiech.gif hahaahahahhaah :D :D

Gość gość
Szył pochwe? nie możliwe, zszyl tylko nacięcie.

Gość gość
mój ma dużego i zanim urodziłam dzieci to mnie po prostu bolało i miałam przez to tak dość sexu dopiero po dzieciakach zaczęłam szaleć w łóżku i on ówi że jestem o niebo lepsza No nie każdy ma w majtkach 8 cm

Gość gość
No dobra. Jesteście ciaśniejsze po porodzie. Niech wam będzie. I co? Medalu chcecie? Jak jeszcze po jednym dzieciaku urodzicie, to wam pewnie błona dziewicza odrośnie.

Gość gość
Moze macie jeszcze spuchniete kuciapy i dlatego wydaje sie ciasniej

Gość gość
Gość 18.36. To już jak komuś się coś w życiu uda albo ma szczęście to nie może o tym pisać? Tylko się żalić trzeba?

Gość gość
Może twój maz dawno nie dymal? I teraz mu się wydaje że ciasniejsza jesteś?

Gość gość
16:15 mylisz się nacina się pochwę, nie wejście. A ściślej nacina się boczną ściankę, czy jak kto woli błonkę. Nie wiem, co za sens miało by mieć nacięcie samego wejścia do pochwy, skoro nacięcie ma zapobiegać ostremu pęknięciu pochwy. Może lepiej mieć bliznę z boku, tam gdzie penis się nie ociera, niż żeby jechał po bliznach, które mogą boleć. A nie ukrywajmy, że blizny mogą być nieprzyjemnie tkliwe. X To, czy ktoś jest ciasny, czy luźny, to zależy od mięśni, czy są silne. Dobre szycie też swoje robi. Urodziłam dwoje dzieci po 4,5 kg sn. Mąż mowi, że nie czuje różnicy. I ja mu wierzę, bo nie ma problemów z osiągnięciem szczytu.

Gość gość
Odezwały się zazdrośnice z wiadrem między nogami. Zazdroszczą, że po porodzie my mamy ciasne brzoskwinki.

Gość gość
17:51 po porodzie zmienia się trochę budowa pochwy. Unerwienie jest mocniejsze. Możliwe też, że robisz się bardziej mokra, niż przed ciążą, a im bardziej mokra tym może być luźniejsza, albo co bardziej prawdopodobne poprzez ciążę masz pochwę dłuższą. Inaczej nie pisałabyś o 8 cm. Zrobiłaś się dłuższa, nie szersza.

Gość gość
19:08 a czym ty się przejmujesz? Jak nigdy nie ćwiczyły brzucha, a w czasie seksu zamiast popracować trochę tyłkiem, więc z automatu wzmacniać mięśnie kegla, wolą nogi rozłożyć, a potem ssij mężu, to potem mają rozklapiochy po ciąży. Był tu temat ostatnio dotyczący podpasek na nietrzymanie moczu. Pytam, dlaczego nic z tym nie robicie, przecież się da. (Osobiście ja zrobiłam) To wiesz co usłyszałam? Że temat dotyczy podpasek. Więc nie wymagajmy, aby one ćwiczyły te mięśnie.

Gość gość
Tu autorka Czyli jednak nie pomyliłam sie, ze nacięcie krocza - nacięcie pochwy, ale jakas spryciula musiała mnie na dzien dobry poprawić - szkoda tylko, ze blednie:) Ja medalu nie chce. Sama uważałam, ze chociaz tez jest mi miłej i przyjemniej niz przed porodem, to niemożliwe, żebym miała węższa pochwę. Dlatego napisałam co powiedział maz - i, ze to efekt starannego szycia. A napisałam, bo ilekroć ktoras kobieta napisze, ze ma ciasnejsza - jest obśmiewana.

Gość gość
ja jestem po dwóch porodach naturalnych i na pewno nie jestem luźniejsza tam, ale fakt ja dużo ćwiczę, jestem wysportowana, m.in. kilkaset brzuszków dziennie.

Gość gość
A ja luzniejsza po 2 porodzie,mąż dochodzi jak przed i twierdzi że ok ale może nie chce sprawić mi przykrości.:(

Gość gość
Aha jestem 7 tygodni po porodzie,więc może się to zmieni?Myślicie,że ginekolog może ocenić czy pochwa jest luźna?

Gość gość
A co mają brzuszki do pochwy?

Gość gość
W lozku o niebo lepsza, no wczesniej bylas chukowa ?

Gość gość
o pochewkach .... Boze widzisz i nie grzmisz :o

Gość gość
Oj dziewczynko-co mają brzuszki do pochwy?zapytaj facetów którzy mieli wysportowane laski w łóżku:)/ale wysportowane a nie cwiczace dwa razy w tygodniu rekreacyjnie/....to co powiedzą jak jest z laska która ma wycwiczony brzuch,mięśnie dna miednicy itd:)

Gość gość
Miało być-to Ci powiedzą;)

Gość gość
Wszystkie ciasniejsze po porodzie:)