Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym to świadczy jak kobieta po 60tce zgrywa dzierlatkę i takim mówi językiem?

Polecane posty

Gość gość

Bo pewna pani mimo tuszy i wieku nosi się jak kobieta mloda. Dąży do pokazywania nog i otluszczonych pleców, probuje byc trendy mowiac np."ale to wsiowe!", "lansujesz się w nowej furze", "dobra fela w tym twoim aucie", "zapodaj cos fajnego". Do tego kłaki do pasa mimo ze suche i ostro zniszczone. Do tego to gadanie o seksie ile to ona za mlodu chlopwow nie miala... tylko ciekawe dlaczego od bitych 30 lat jest sama

Gość gość
A najbardziej mnie rozpier..ala jak ona probuje mnie kopiwoac. Nie znosi mnie ale jak widzi ze kupie sobie np. bizuterie to poleciala zaraz do tego samego jubilerA i tez sobie kupila ale droższe, zeby gorsza nie byc. Z tym samym kamieniem kupila co ja. A najbardziej ją boli ze dostalam to od jej syna

Gość gość
Moja teściowa taka jest. :)

Gość gość
A ciebie co boli? zazdrościsz jej pewnie :O masakra jacy ludzie są zawistni.

Gość gość
Wypisz wymaluj robaczek od ciapulka, z wyjątkiem kłaków do pasa:p

Gość gość
Fajnie, ze masz młoda duchem teściową :)

Gość gość
18:38 Powiedz mi proszę, CZEGO mam jej zazdrościć? Może samotności? A może sporej nadwagi? A może jej wrednej postawy wobec synowych? Tutaj niestety ale wojnę zaczęła ona, sama mi na start już powiedziala że dla jej syna to w jej oczach żadna niedobra bo on taki wspanialy a mlode kobiety są takie podłe i lecą na kasę. Fajnie, co nie? Nie wyśmiewalabym teraz jej wyglądu gdyby nie fakt, że tak mi życie uprzykrzała i czasem nadal probuje. Teraz widzę ją jako taką starą ropuchę od której wszyscy zwiewają...nawet moj mąż ma dosyć mimo ze dlugo puszczal mimo uszu jej zagrywki. Na szczescie okazalo sie że ma jaja. Nieduże bo zareagowal za pozno, ale przynajmniej jakieś ma.

Gość gość
Fajnie że mloda duchem? ok ale wolalabym juz stara byleby tylko mnie akceptowala i szanowala a nie probowala rozbić moj zwiazek bo z tej samotnosci postanowila że syn będzie robil za jej faceta

Gość gość
ha ha ha wyobraziłam ją sobie bo jestem w jej wieku. Nie powiem, że jestem stateczną starszą panią, ale wszędzie są jakieś granice. Noszę wąskie dżinsy, do tego tuniki, przykrywające to i owo. Mam synów 42 i 36 lat i oni by mnie szybko postawili do pionu jakbym ośmieszała siebie i przy okazji ich.

Gość gość
mnie osobiście też to śmieszy, bo komicznie wyglądają tacy ludzie zarówno mężczyźni jak i kobiety. To się nazywa kryzys wieku starczego :)

Gość gość
Język akurat ma normalny, przeciez tez jest wsrod ludzi, ma neta itd.

Gość gość
A ty pustaku jestes bardziej glupia niz ra twoja tesciowa,ciagle maglujesz tu o niej jak nawiedzona. Wspolczuje miec taka synowa.

Gość gość
20:40 zrobiłaś już kako, czy dopiero podstawiać nocniczek? a autorke rozumiem bo mam podobna tesciowa i tez zlosliwą

Gość gość
Na "dzierlatkę" się zgrywa??? A ty ile masz lat, osiemdziesiąt?

Gość gość
Uwielbiam tematy zaczynajace sie od "o czym to swiadczy gdy...". Autorka szuka poparcia swoich tez i przekonan, ktore juz dawno ma wyrobione, ale udaje ze pyta. Wez sie autorko zajmij swoim życiem. Jakakolwiek nie bylaby ta tesciowa to ty zachowuj sie jak dorosła i nie odpowiadaj na jej zachowanie podobnym chamstwem.

Gość gość
Gosc 08:48 - w samo sedno! Jedna madra a nie ujadajaca kobieta

Gość gość
Mialo byc Gosc 08:47.

Gość gość
Każdy niech pilnuje siebie,nie pasuje jednej czy drugiej TESCIOWA! wcale nie musi,pewnie też jest vice versa stąd ten jad. Stancie w lustrze i zobaczcie czy jesteście takie doskonałe,na pewno młodsze a głupie że głowa boli.Człowiek z klasą nie ocenia wyglądu innych.