Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
0:39Haha, jakie to typowe dla kafeteryjnych specjalistow. "Nie mnie oceniac, ale wlasnie splodzilam komentarz na caly ekran, oceniajacy kogos, kogo w ogole nie znam i oceniajacy RELACJE TEGO KOGOS, ja to wiem najlepiej, w jakim otoczeniu znajduje sie osoba, ktorej na oczy nie widzialam, ale jednak powiem, bo jestem najmadrzejsza, krystalicznie niewinna jak dziewica i nie mam zadnych odchylow, typu blondyn, brunet, starszy, mlodszy"- to jest idealne podsumowanie twojego glupawego komentarza. Nie znam sie, nie wiem, o kim pisze, ale sie wypowiem. Takie bezplciowe osoby bez wlasnych upodoban, bez wlasnego zdania, podporzadkowujace sie opiniom wiekszosci i wpisujacy sie w gust wiekszosci sa najgorszymi adwersarzami. Wioda tez nudne zycie, bo nie wykazuja zadnej wlasnej inicjatywy, nie sluchaja intuicji tylko biora pod uwage narzucony schemat faceta-tylko rownolatka. Wez sobie wiec rownolatka, moze najlepiej takiego, jakiego ci rodzice albo otoczenie paluszkami wskaza, wez go sobie za meza i wiedz nudne zycie wpisujace sie w schemat, bo tak trzeba :D jesli jest chocby o jeden dzien starszy, niz ci twoja chora psychika nakazuje, to uciekaj od niego, gdzie pieprz rosnie- uciekajac, nie zapomnij wstapic do najblizszego szpitala psychiatrycznego. Choc przypadek trudny, na pewno dadza sobie rade :D

Gość gość
No nie tak do końca bo nie sprawdzimy czy nie dawała wcześniej w żopu lub w paszczu.

Gość gość
gość dziś Brawo

Gość gość
Piszesz o tej zaburzonej, z 0:39, nie?

Gość gość
Tak, dokladnie o tej

Gość gość
gość dziś "byc moze w przypadku niektorych tak jest, ze dotyczy to ojca. U mnie nie ma tego problemu, ja po prostu wole starszych, kropka. Nawet dwukrotnie starszych ode mnie. Mozesz sobie mowic, ze to problem psychologiczny ale ja wiem, ze u mnie nie ma on ani racji, ani prawa bytu. " Akurat ty jesteś ostatnią osobą, która może stwierdzić czy to ma rację bytu czy nie, bo swoje problemy widzi się jako ostatnim, także.... Uważam jak ta osoba, co ci doradziła byś dała sobie spokój, że to problem wynikający z zaburzonych relacji z ojcem. Zresztą tak mówi psychologia. To nie jest wymysł ludzi z ulicy. A jeśli faktycznie tacy o 30 lat faceci cię pociągają i nie wynika to z problemów z ojcem, to mamy do czynienia z gerantofilią. Nie mi oceniać dewiacje. Co kto tam lubi. X Ręce opadają na takie komentarze. Piszesz totalne bzdury. Chyba jednak nie znasz się na tejże psychologii (pomimo tak natrętnego powoływania się na tą dziedzinę nauki). Mowa o partnerze 30 lat starszym, a ty na podstawie takiej różnicy wiekowej zarzucasz autorce gerontofilię 🖐️ ? To jest już jakieś nadużycie wobec autorki wręcz. Gerontofilia to pociąg do osób u schyłku życia, starszych np. o 50 lat...(i w naszym show biznesie była taka para, pan już zresztą zmarł, ale nie będę wskazywać palcem, bo nie ma takiej potrzeby, by stygmatyzować pozostałą po nim wdowę - zresztą nikt ich nie zdiagnozował). Sama przyznałam w jednym z komentarzy wyżej, że zgadzam się z poglądem, że zdecydowana większość - 90, może 95% przypadków, oczywiście będzie szukała w starszym partnerze jakichś niezaspokojonych potrzeb z dzieciństwa. Ale to statystyka. Poza tym to, że wybiera się na partnera starszego mężczyznę, to kwestia płciowa. Przynależąca do psychologii ewolucyjnej. Kobieta instynktownie szuka w mężczyźnie oparcia, zabezpieczenia dla przyszłego potomstwa. Mężczyźni szukają innych cech - młodości, witalności (zdrowa matka ma większe szanse na donoszenie zdrowego dziecka). To kwestie instynktowne, podświadome. Również seksualnie taki układ ma większe szanse na sukces. Polecam tutaj prace profesora Lwa Starowicza, który jest chyba niekwestionowanym autorytetem w tej dziedzinie w naszym kraju. Nie wiem, co według Ciebie "mówi psychologia", bo jak na razie robisz z tej dziedziny nauki kurwę i dopasowujesz ją do własnego, ograniczonego punktu widzenia bez żadnych konkretnych dowodów na twoje tezy.

Gość gość
Jak można interesować się star****** ty autorko musisz mieć coś z głową bo normalna to ty nie jesteś

Gość gość
30 lat starszy to jak autorka ma kolo 20 w wieku Clooneya. nawet mlodszy. chlop w sile wieku

Gość gość
Odnosze wrazenie, ze to zwykly prymityw-prowokator, nastawiony na rozwalanie dyskusji i sranie sie o rzeczy, na ktore i tak nie ma wplywu. Zaslania sie psychologia, o ktorej ma gowniane podejscie uzywajac argumentow totalnie z doopy. Argumenty tego niewyedukowanego indywiduum sobie, a zycie sobie. Niestety dla tej facetki, ale to ZYCIE POKAZUJE, ze kobiety instynktownie wybieraja starszych, a mezczyzni mlodsze.

Gość gość
Możecie mnie tu nie obrażać, tu w większości nie pisze autorka. Ja zadałam pytanie, napisałam że jestem duzo po 20. A reszta to nie moje posty.

Gość gość
ta z 00:39 to taki zgorzkniały ciasny umysł. kojarzę z innego forum

Gość gość
Maniera pisania typowych przegrancow zyciowych, ktore zazdroszcza innym doslownie wszystkiego i dosrywaja innym dla samego dosrywania ;) ciasny umysl, w samo sedno:)

Gość gość
gość dziś dokładnie. jeśli moje podejrzenia są słuszne to ta z 00:39 to grubsza sprawa. na innym forum trafiła na policję za prześladowanie fajnej dziewczyny. też się podpierała wiecznie psychologią. nawet tutaj się wypowiadała

Gość gość
gość dziś gość dziś dokładnie. jeśli moje podejrzenia są słuszne to ta z 00:39 to grubsza sprawa. na innym forum trafiła na policję za prześladowanie fajnej dziewczyny. też się podpierała wiecznie psychologią. nawet tutaj się wypowiadała Zgłoś X Chyba wiem o kogo ci chodzi :D Przyznam, że i mnie przeszło to przez myśl...Chyba w takim razie niepotrzebnie się produkowałam (pisałam wypowiedź z 1:02) 🖐️ ;)

Gość gość
Tak? Tez sie tak do tej dziewczyny srala o byle co? A tutaj, w jakich watkach?

Gość gość
"Sama przyznałam w jednym z komentarzy wyżej, że zgadzam się z poglądem, że zdecydowana większość - 90, może 95% przypadków, " Ty się zdecyduj. Bo najpierw piszesz 100%, potem 95% a teraz nawet 90%. Jeszcze parę prymitywów wyśmieje tą teorię i w końcu zjedziesz do 50%. Skoro tak się powołujesz na tego Starowicza to przynajmniej przytocz statystyki prawdziwe a nie będziesz zgadywać. Starowicz na statystyki się powołuje.

Gość gość
W którym wątku?

Gość gość
gość dziś "Sama przyznałam w jednym z komentarzy wyżej, że zgadzam się z poglądem, że zdecydowana większość - 90, może 95% przypadków, " Ty się zdecyduj. Bo najpierw piszesz 100%, potem 95% a teraz nawet 90%. Jeszcze parę prymitywów wyśmieje tą teorię i w końcu zjedziesz do 50%. Skoro tak się powołujesz na tego Starowicza to przynajmniej przytocz statystyki prawdziwe a nie będziesz zgadywać. Starowicz na statystyki się powołuje. X Google nie boli. Wpisz sobie Starowicz różnica wieku między partnerami. Uzyskasz listę wyników, które mogą cię zainteresować.

Gość gość
gość dziś to bym ci musial dwadziescia watkow wypisac xd tam grubsza afera byla o ile to ona. poszlo na policje z racji pomówienia, więc nie wiem czy mogę to rozpowszechniać. kto wchodzi na pewne inne forum to wie kto moze stac za 00:39 xd

Gość gość
gość dziś "Sama przyznałam w jednym z komentarzy wyżej, że zgadzam się z poglądem, że zdecydowana większość - 90, może 95% przypadków, " Ty się zdecyduj. Bo najpierw piszesz 100%, potem 95% a teraz nawet 90%. Jeszcze parę prymitywów wyśmieje tą teorię i w końcu zjedziesz do 50%. Skoro tak się powołujesz na tego Starowicza to przynajmniej przytocz statystyki prawdziwe a nie będziesz zgadywać. Starowicz na statystyki się powołuje. X Poza tym, jak na razie prymitywizmem i ciasnym umysłem wykazałaś (eś?wątpię) się ty, zarzucając lasce, która poleci na 30-30 lat starszego partnera gerontofilię :D Koń by się uśmiał. Twoje pochopne ocenianie rzeczywistości zahacza już o jakąś patologię umysłową.

Gość gość
Hmm, ok, rozumiem :)a wiadomo, dlaczego tak dokucza ludziom?

Gość gość
*20-30 lat starszego

Gość gość
gość dziś pewnie się dopiero okaze. zreszta jak kazdy hejter. ma jakies problemy z glowa. strasznie zboczone rzeczy pisala. no ale nie chce pomawiac ze to ona, ale jestem prawie pewien. tym bardziej ze tu tez sie udzielala na tle tamtej swojego czasu

Gość gość
Jestem często na kafe ale nie kojarzę :O w sensie obrażała młode dziewczyny?

Gość gość
"G**gle nie boli. Wpisz sobie Starowicz różnica wieku między partnerami. Uzyskasz listę wyników, które mogą cię zainteresować." Ja mam gdzieś twoje g**gle. To ty podajesz statystyki i to za każdym wpisem mniejsze. Skoro się powołujesz na tego Starowicza to wypadałoby podawać prawdziwe a nie sobie wymyślać w zależności od nastrojów na forum.

Gość gość
Teraz tez sie rzucala do osoby, ktora po prostu wyrazala swoje zdanie i opinie. Tamtej sprawy nie znam, widuje natomiast komentarze w roznych watkach podobne do siebie w swym zrabaniu pod wzgledem intelektualnym :P i domyslam sie, ze pisze je jedna osoba, ma podobna maniere

Gość gość
gość dziś jedną konkretną. chociaz ogolnie jest niemila ale przesladowala jedna. hah żeby tylko obrażała. pomawiała ją o chore rzeczy i mistyfikowała linki z jej loginem xd jaja jak berety ale do czasu bo to juz przegiela. zazdrosc bo tamta ladna. i jakis problem z roznica wieku ta 00:39 ma bo u tamtej tez sie o to pienila xd

Gość gość
gość dziś Teraz tez sie rzucala do osoby, ktora po prostu wyrazala swoje zdanie i opinie. Tamtej sprawy nie znam, widuje natomiast komentarze w roznych watkach podobne do siebie w swym zrabaniu pod wzgledem intelektualnym jezyk.gif i domyslam sie, ze pisze je jedna osoba, ma podobna maniere xxxxxxx no tak. ta wariatke prawie zawsze po tej manierze idzie rozpoznac. zawsze ciasny leb, wmawianie innym zaburzen psychicznych haha i obrazanie xd po(jeb klasyczny

Gość gość
Kiełbasa.

Gość gość
chodzi o wątek 18 lata starszy coś tam cos tam?