Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie jesteście chore :O

Gość gość
W nas? Nie w tobie. Naprawdę sądzisz że jesteś taka bystra? Zresztą wiem o tobie więcej niż byś chciała ale czekam na odpowiedni moment. A teraz jedynie poczytam. Baw się dobrze. I ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Zapamiętaj to sobie.

Gość gość
jezu. stalkerka to 00:39, trzecia z rzedu wypowiedz z 02:32, druga z rzedu wypowiedz z 02:37 (stalkerka myśli znowu że pisze z tą dziewczyną, którą prześladuje i że tu się wypowiada tylko jedna osoba poza nią xdd) i 02:41. jak zwykle zarzucanie kazdemu schizofrenii i przyznawanie sie do jechania po tamtej lasce xd chory czlowiek

Gość gość
Jakie groźby :D

Gość gość
gość dziś W nas? Nie w tobie. Naprawdę sądzisz że jesteś taka bystra? Zresztą wiem o tobie więcej niż byś chciała ale czekam na odpowiedni moment. A teraz jedynie poczytam. Baw się dobrze. I ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Zapamiętaj to sobie. xx i już się groźby zaczęły 🖐️ pamiętaj, że stalking to także nieuzasadnione wzbudzanie w kimś niepokoju :) sama się podkładasz

Gość gość
Skończ pajacowac, Nymphette.

Gość gość
gość dziś Jakie groźby smiech.gif xx ja jestem pierwszy komentarz z 02:46. dopiszcie do mojej wypowiedzi jeszcze drugi koment 02:45 :D standard u tej stalkerki. najpierw zarzucanie chorob psychicznych, a potem grozenie xd laska chora psychicznie. a ta Nymphette to osoba ktora przesladowala na inna forum. na nia Wieczorna gadaja xd

Gość gość
Nymphette?

Gość gość
Nie odpowiadam za twoje problemy ze zdrowiem psychicznym. Triki manipulacyjne które stosujesz ty i inni mam w małym palcu więc jeśli liczysz że wzbudzisz we mniej cokolwiek poza litościa to muszę cię zmartwic. Nadajesz się na prawnika tak jak ja na kosmonaute z tymi schizami... Bardziej żałosnej, zaburzonej i przekonanej o swojej wyższości kobiety nie znam a wierz mi znam różne przypadki odchylow od normy. Twój jest wyjątkowy.

Gość gość
już żeście obudziły w stalkerce zew krwi 🖐️ juz wkurfiona i wypisuje z bezradnosci nick tej laski, którą prześladuje...jak dostanę zgodę to wam napiszę więcej. ta stalkerka = Wieczorna. tak mozecie ja nazywac xd nie nakrecajcie bo bedzie pisac do switu i sie podkladac xd

Gość gość
gość dziś Nie odpowiadam za twoje problemy ze zdrowiem psychicznym. Triki manipulacyjne które stosujesz ty i inni mam w małym palcu więc jeśli liczysz że wzbudzisz we mniej cokolwiek poza litościa to muszę cię zmartwic. Nadajesz się na prawnika tak jak ja na kosmonaute z tymi schizami... Bardziej żałosnej, zaburzonej i przekonanej o swojej wyższości kobiety nie znam a wierz mi znam różne przypadki odchylow od normy. Twój jest wyjątkowy. x My nie odpowiadamy za twoje parafilie i namiętnie uprawiany stalking :p Przed chwilą groźby, a teraz udawanie dobrej cioci. Jak uroczo. Dla ciebie wyjątkowy Wieczorno. Każda ofiara jest wyjątkowa dla stalkera. Wymagasz pomocy, więc może zamiast wmawiać ludziom zaburzenia zajmij się sobą. Jestem kolejną osobą, która ci to pisze. Bardzo się zdziwisz jak zobaczysz z kim tańczysz.

Gość gość
Nymphette to nimfetka przecież znaczy :D

Gość gość
A ja mam pytanie. Nie znam sprawy, ale powiedzcie mi (osoby które są jak widzę zaznajomione) czy na jakimkolwiek forum padły dane osób, albo informacje po których można by było skojarzyć te pomawiane, prześladowane osoby z forum w życiu realnym?

Gość gość
wieczorna zas stalking pelna para xd teksty o prawniku, Nimfetce, ja pierdziele. nie nakrecajcie jej. widac ze masz problem z jej prawem, uroda i wszystkim. ale to nie tlumaczy przesladowania kogos

Gość gość
To moze po nicku mozna odnalezc te wszystkie tematy??

Gość gość
O nimfetce to akurat ktoś inny pisał, tj. ja. I tak się zastanawiam jak można się tak nazwać, nimfetka :D

Gość gość
No tym razem nie przyczynie się do twojego podniecenia jako rzekomej biednej ofiary chorej psychicznie wieczi. Życzę powodzenia w robieniu z ludzi idiotow :D Jesteś jak najgorszego sortu celebrytka która wpycha sie na chama na każdego kotleta licząc na krzte atencji. Mama K. to twój celebrycki odpowiednik.

Gość gość
gość dziś A ja mam pytanie. Nie znam sprawy, ale powiedzcie mi (osoby które są jak widzę zaznajomione) czy na jakimkolwiek forum padły dane osób, albo informacje po których można by było skojarzyć te pomawiane, prześladowane osoby z forum w życiu realnym? xx ta jedna laska dała tam zdjęcia. a ta wieczorna pomawiała ją na podstawie zbieżności nicków o prostytucję, jej ojca o pedofilie. poza tym standardowo o chorobe psychiczna. straszne rzeczy. no i to rok czasu trwa wiec w koncu podobno przyjeli na policje. jakis problem z jej studiami tez ma jak widac

Gość gość
gość dziś No tym razem nie przyczynie się do twojego podniecenia jako rzekomej biednej ofiary chorej psychicznie wieczi. Życzę powodzenia w robieniu z ludzi idiotow smiech.gif Jesteś jak najgorszego sortu celebrytka która wpycha sie na chama na każdego kotleta licząc na krzte atencji. Mama K. to twój celebrycki odpowiednik. x No jeśli piszesz o kimś takie pomówienia jak ty na nick Nimfy, to się nie dziw, że ktoś czuje się ofiarą. Poza tym ty ją prześladujesz rok czasu. Ogarnij się mówię ci.

Gość gość
No nic. Kali nakręcić schizolke więc kali może odejść. BAJ.

Gość gość
jakie studia?

Gość gość
02:56 ona cala rodzine Nimfy wyzywala i pomawiala doslownie wszystich prawnikow i prokuratorow o bycie zlodziejska elita xdd ma jakis problem z prawnikami tez. masakra to jest mowie wam. albo tez jakie porownania do genitaliow zwierzecych szly to sie rzygac chcialy. zyczyla smierci Nimfetce. no cuda

Gość gość
gość dziś No nic. Kali nakręcić schizolke więc kali może odejść. BAJ. x No kolejny post Wieczornej. Jeszcze zapomniałam o wyzywaniu.

Gość gość
Nie zrobisz kariery prawniczej.

Gość gość
Ponawiam pytanie, jak można nazwać się nimfetka? :D

Gość gość
gość dziś jakie studia? x ofiara tej Wieczornej (ta nimfa) podobno prawo studiuje. moze to tak rozwsciecza tez ta stalkerke, skoro nawiazuje do tego non stop.

Gość gość
03:00 a co w tym zlego akurat? nick jak nick. podobny jak inne Lolity i tym podobne. ja tam ludzi nie oceniam dopoki komus nie robia krzywdy

Gość gość
gość dziś Nie zrobisz kariery prawniczej. x ty nie zrobisz żadnej po wyroku 🖐️

Gość gość
Widać że ta Wieczorna wie co narobiła, skoro już do gróźb się posuwa (jak w tej 02:45).

Gość gość
No jeśli ktoś sam siebie nazywa lolitą czy nimfetką i ty mówisz że spoko...no to nie mam więcej pytań :O