Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszę wprost: nie mogłabym być z facetem który nie ma auta

Polecane posty

Gość gość
15:30 po co sie podszywasz pod kobiete? idz se strzep

Gość gość
Dlatego w sumie nie dziwie się, że przy kobietach z korpo, dla których normą jest szklany sufit i kiepskie perspektywy zawodowe ten chłop może jawić się jako łakomy kąsek by go urobić ;) brak pętli na szyje w postaci kredytu na własne m to już jest duży plus.

Gość gość
A zeby nie mylo maciezynskiego 500 plus itp. Co wtedy by bylo. Oj faceci powinniscie sie cieszyc. Bo inaczej cala wasza wyplata szla na bachory. A wypominacie to kobietom. To jest na wasza kozysc. Gdyby nie to to alimenty by wam podniesli i razem oddzielne na zone ze ja zostawiacie a ona nie moze pracowac bo wam dzieci wychowoje. Wiec sie cieszcie.

Gość gość
Czemu kazdy gada o mieszkaniach. Dom jest leprzy wazniejszy w zyciu czlowieka. A mieszkanie w jakims bloku mieszkaniu z balkonem to kolchoz i zaden luksus. Juz mowilam ze na wsi jest lepiej.

Gość gość
Nie wiem, ja tam ze wsi uciekłam na siłownie daleko, do biblioteki daleko, do centrum handlowego daleko wraz z konserwatywną społecznością tworzy to nieciekawy klimat pachnący krowim plackiem.

Gość gość
Ja też bym nie mogła być z facetem, który nie ma auta, albo chociaż prawko.Sama zrobiłam jak tylko skończyłam 18-lat. Samochód to niezależność, masz ochotę wyskoczyć nad morze w weekend czy w - wsiadasz i jedziesz. Nie musisz się tłuc autobusami czy pociągami, o chorych godzinach, w tłoku z wrzeszczącymi dzieciakami i spoconymi ludźmi... Sama mam auto, więc tego samego oczekuję od partnera. Zarobki też ok. 4-5 tys. minimum Ja mam 3.500 z etatu plus premie i dorabiam, razem wychodzi 4-4500, w zależności od miesiąca. Kiedyś zarabiałam 2 tys i ledwie wiązałam koniec z końcem. Mam 30 lat i szukam partnera mniej więcej w swoim wieku, max 10 lat starszego lub 2 lata młodszego. Facet w tym wieku chyba powinien już zarabiać więcej niż najniższa krajowa...

Gość gość
do 15:38 odłożyliby może ze 250 zł, rzeczywiście tona banknotów nie do wydania.

Gość gość
W mieszkanoi bez podworka wlasnej ziemi mozna sie udusic. Ja juz daeno bym umarla. I bez lasu pola na ktorym sadzisz rosliny. Las w ktorym jest wlasne drzewo. Kurwa toz facetami jestesci i nic nie rozumiecie to facetowi przestrzen sie powinna liczyc. Dobrze ze ja nie mieszkam w bloku zasranym. I mam przestrzen ktora umiem wykozystac.

Gość gość
Ale między 1500 netto - bo tyle wynosi najniższa krajowa - a Twoimi 3500 jest duża przestrzeń? I po co Wam dwa auta, żeby dublować wydatki, że pensji Wam nie starczy na miejsca garażowe, koszty amortyzacji? Dwoma autami nad morze, góry i tak nie pojedziecie :P

Gość gość
Jakim krowim plackiem. Ja noe mam zwiezat robie ziemi i dzialalnosc mam a do miasta jezdze caly czas prawie codziennie. Ale wole miec dom na wsi i podworko. I drzewa. A w miescie tylko balkon. Dla mnie to wiezienie.

Gość gość
To Ty byś umarła, ale jakoś ponad 2 mln mieszkańców Warszawy, 800 tys w Krakowie i 700 tys w Łodzi ma się dobrze i co najwyżej na starość ucieknie na prowincje, gdzie nie ma nic ciekawego do roboty :)

Gość gość
a mieszkanie to masz, ze sie tak jakims samochodem chwalisz? samochod to tylko uluda niezaleznosci. niezaleznosc to bys miala jakbys nie musiala nastawiac budzika na 6 rano zeby zasuwac do pracy na etacie. a te twoje zarobki w porownaniu z cenami mieszkan w tym kraju to tez zabojcze nie sa. Taka jestes niezalezna....

Gość gość
@15:48 wynajmujesz czy masz kredyt, że Ci 2 tysiące nie wystarczało? bo inaczej musisz żyć ponad stan, innego wytłumaczenia nie ma, stąd masz lekki stosunek do generowania sobie kosztów posiadaniem auta.

Gość gość
Lodz to akurat slabe miasto to mieszkania i zarabia pieniedzy. W Polsce licza sie tylko trzy - Warszawa, Krakow i Wroclaw.

Gość gość
A pozatym w bloku swoich rzeczy materialnych nie zmiescila. A w dodatku zabytkow i antykow wszystkich. A tu mam durzy dom garaze durze i innne bydynki

Gość gość
Ten jej samochód to pewnie kupiony z trzeciej ręki "Niemiec śmiał się jak sprzedwał" i tu się stara szpanować jakby nie wiadomo co osiągnęła. Jak się ma tak idiotyczny stosunek do dóbr doczesnych to faktycznie musicie mieć 10 tysi na gospodarstwo domowe, śmiem twierdzić, że z czasem to i 15 wam nie wystarczy :P

Gość gość
Lodz to akurat slabe miasto do mieszkania i zarabia pieniedzy. W Polsce licza sie tylko trzy - Warszawa, Krakow i Wroclaw.

Gość gość
we Wrocławiu tylko Ukraińcy siedzą, strach wyjść wieczorami na ulice.

Gość gość
tak jak w calej Polsce

Gość gość
Nie wiem, u mnie w Gorzowie Wielkopolskim tylu tych bandziorów ze Wschodu nie ma.

Gość gość
Zalezy w jakim miescie. Ja mieszkam na podlasiu za bialymstokiem. Prace leprza trudno znalesc ale podobno to najleprze miasto do zycia i ceny mniejsze za wszystko. Ale jak ktos ma pomyst to zyje i zarabia niezile. Czesto jezdze po polsce po roznych miastach i po miejscowosciach. I widac roznice wszedzie. Mysle ze bialystok to jedno z najtanszych miast. I jest dobrze rozwiniete. A pozatym to nie wiem ale durzo ludzi tu sie przeprowadzilo z calej polski nawet niektorzy na wies. No ale tez niektorzy z tad uciekaja do innych wojewodztw.

Gość gość
Nie oszukujmy sie w tych czasach jest cierzko przezyc nawet przy zarobkach 4tys bo zawsze ja jakies durze wydatki.

Gość gość
Polacy uciekaja za granice nie ma oracownikow to biora ukraincow.

Gość gość
a kto by sie tam do jakiegos Gorzowa Wlkp pchał? zwariowalas? jak sie pchac to sie pchac do miasta z perspektywami

Gość gość
Tu mam rodzinę i prace, to moje rodzinne miasto i na całe szczęście nie ma tych wiecznie pijanych śmierdzieli z Donbasu i spod Lwowa :)

Gość gość
Jak ktoś nie potrafi racjonalnie gospodarować budżetem domowym to i 20 tysięcy będzie mu mało. A za 4 tysiące można całkiem normalnie żyć.

Gość gość
no przeciez Gorzów przed wojna to do Niemiec nalezal. wiec chyba raczej sama jestes potomkinia ludzi ze Lwowa, albo z okolic :)

Gość gość
otóż nie, bo moi rodzice w okresie PRL przenieśli się ze Świętokrzyskiego za pracą, a ja się w Gorzowie urodziłam. Nie mam 90 lat żeby mnie objął proces przesiedlania ludności :D

Gość gość
napisałam "potomkinią". dociera?

Gość gość
16:07 Zamilcz analfabetko.