Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko zgubic 5 kg

Polecane posty

Gość gość

Po ciazy zostalo mi 5 kg do zrzucenia.Jak to szybko zrzucic?Prosze poleccie jakas diete tylko bez cwiczen bo nienawidze cwiczyc.Mam problem z kolanami i cwiczenia to masakra dla mnie

Gość gość
sciac kaloryke o 200kcal

Gość gość
1000 kcal dieta i ruch. Nie uznaję diet bez sportu. Raz ze szybciej spalasz kcal, dwa: skora jest bardziej sprężysta, trzy: dzięki endorfinom czujesz się szcześliwa, cztery: szybciej uzyskasz efekt, który chcesz. Wystarczy miesiąc i już po 5 kg.

Gość gość
Utnij se nogę. A tak na serio, to nie rób tego, kobieto. Nie odchudzaj się gwałtownie, bo po pierwsze dosięgnie Cię efekt jojo, po drugie zaczniesz wyglądać staro, bo skóra nie lubi takich nagłych wahań wagi i traci jędrność. Że o rozstępach nie wspomnę.

Gość gość
gość dziś 1000 kcal dieta i ruch. Nie uznaję diet bez sportu. Raz ze szybciej spalasz kcal, dwa: skora jest bardziej sprężysta, trzy: dzięki endorfinom czujesz się szcześliwa, cztery: szybciej uzyskasz efekt, który chcesz. Wystarczy miesiąc i już po 5 kg. x Hahahaha, droga do jojo :D

Gość gość
Ćwiczenia to basen chociaż, bo *****musi być :/ Najrozsądniejsza dieta jaka znam-na jakieś stronie np potreningu.pl sobie wyliczasz ile potrzebujesz jeść. Jak pójdziesz na basen to masz powiedzmy umiarkowana aktywność (choc z drugiej strony dziecko, to może własnie ta duza aktywnosc bo dzwigasz), jak karmisz piersia to dodaj sobie te iles kcal (nie mam pojecia ile). I teraz-odejmij od tego co tam wyszło z 300-400. Bum, tyle kcal masz jesc. Poczytaj ile powinno procentowo jesc sie wegli,bialek, tluszczy. Masz wyliczone ile kcal wyjdzie na same wegle, bialka, tluszcze. Dalej baw się w matematykę- gram tłuszczu to 9 kcal, wegli 4 kcal, bialek 4 kcal (o ile nie pokrecilam). Tada-tyle gram powinnas zjesc tego i tego. A teraz ładnie wszystkiego pilnuj i tyle. Basen traktuj jako odskocznie, czemu by nie. Najlepsza dieta. Bo na 1000 to kuzwa schudniesz a potem przytyjesz z nawiazka. Nie ma magii, jest zdrowe zywienie

Gość gość
Moja siostra zawsze zachwala Calanetics. To sa lekkie, ale bardzo efektywne ćwiczenia. No i dieta.

Gość gość
to ja z 21:48 i sorry, ale cwiczenia to totalna koniecznosc jesli nie chce sie miec obwislego cialka...im szybsza dieta i efekty jojo tym gorsze flaki beda. Może brzmie chamsko, ale do uja, chcecie chudnac-to zrobcie do porzadnie, bo gadac to kazdy umie, a robic nie ma komu. Wolisz, zrec chipsy zamaist serio sie postarac ( i ofc, zjesc czasem chipsy, wszystko jest dla ludzi)? To nie wyj nad swoją figurą, bo jakby ci zalezalo to by sie działało. A zdrowa dieta wpłynie pozytywnie nie tylko na figurę, a na ogólną jakość twojej skóry, kondycji, zdrowia, psychiki, etc