Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2018

Polecane posty

Gość Wikaa900
a skad ty mozesz wiedziec na kogo naskoczylam skoro jestes anonimem?

Gość gość
cytat: Wikaa900 dziś Wy jestescie nienormalne... oczywiscie z calym szacunkiem itd ale to co piszecie to az sie wlos na glowie jezy.. chyba opuszcze ten watek niestety xxx Opanuj się...

Gość Dama0601
Akurat tutaj popieram Wikaa900 ze goscie mogliby nadać sobie jakieś pseudonimy bo tak to nie wiadomo kto pisze w danym momencie... ale to tylko taka moja sugestia :) na pewno byłoby miło

Gość Wikaa900
goscie niech opuszcza ten watek albo sie podpisza i tyle

Gość november belly 2018
Od 12:19 "gościem" była jedna i ta sama osoba, czyli ja :)

Gość Wikaa900
aahahah padłam... co za nick!!! to są jakies jaja?

Gość Dama0601
gosciu chyba Cię poniosło :D

Gość november belly 2018
Nie bardziej niż kogoś kto podpisuje się "Dama0601" :)

Gość Dama0601
a to niby czemu? :)

Gość Dama0601
Chyba lepsza zwykła dama niz bella szpanująca angielskim :)

Dziewczyny chyba wszystkie was poniosły hormony i przyswiecilo słońce za mocno. Czemu znowu z wątku robicie śmietnik przekrzykujac się kto ma jaki nick nadany. Zgadzam się z tym, zresztą była już na ten temat dyskusja, że najlepiej żeby każdy się podpisywał nickiem bo wtedy unikniemy zamieszania i trolli podszywajacych się pod nas. Ale to nie powód żeby kogoś wyzywać i kpić... a już się znaczynalo robić tu fajnie.

Gość Wikaa900
Dziewczyny przeciez to troll :/ przykro mi,ale opuszczam forum. Nick,ktory zarejestrowalam wczesniei czyli Wika900 nie mogę siesię zalogowac. Musialabym zalozyc nowego maila,bo chyba dwoch nickow nie mozna rejestrowac na jednym adresie e-mail. Wlasnie dlatego na poczatku pisalam o zmianie forum na prywatne. Szkoda nerwow na tych trolli,ktorzy muszą miec mega nudne zycie. Wiecej nie bede pisala pod tym nickiem,wiec od teraz kazdy post to troll. Trzymajcie sie. Spokojnych ciazowych miesiecy.

Gość Dama0106
Omg, oczywiście ze to nie ja tylko troll. Mam nadzieje, ze mój nick jest już niebieski i nikt już za mnie głupot pisał nie będzie

Wika weź ty mnie nie denerwuj nawet z tym odchodzeniem! Zarejestruj się pod jakimkolwiek nikiem i będzie git! Prowokacyjnych postów od niezarejestrowanych użytkowników w ogóle nie bierzcie pod uwagę, wiadomo, że to trolle. Prywatne zamkniete forum to jest bardzo dobry pomysł i zgadzam się z nim. Ale tutaj też możemy spokojnie pisać. Wystarczy ignorować prowokacje, anonimy i inne tego typu. Także przebierajcie się dziewuchy w niebieski i nie dajcie się prowokować!

Gość Dama0106
Chyba niestety nie umiem „zrobić się” na niebiesko :/

Dobra zalozylam nowego maila, mam nadzieje ze tym razem bedzie ok

Przyszlo dzisiaj pismo z przedszkola,zebranie juz w srode . Dobrze,ze nie mamy wtedy nic w planach,bo nie wiem jak bysmy to wszystko pogodzili. Pojdę sama,bo maz musi zostac z córeczką.

Gość Dama0601
Teraz jestem niebieska?

Dama jeszcze pomarańczowa, ale nie poddawaj się :) Wika to opowiedz nam potem jak wrażenia po zebraniu. Ja w środę jadę odebrać nowy samochód :D :D Juuupiiii, cieszę się jak dziecko :D Od 11 lat jeżdżę oplem corsą i to 3-drzwiowym... Pomijając montowanie fotelika dla noworodka nie mając z tyłu drzwi i fakt, że w bagażniku wózek się nie mieści, to i moje dwie starsze pociechy już wyrosły z tego auta. Syn ma 197cm, córa już go goni... Co prawda mój mąż ma duży i wygodny samochód, ale ja też bardzo dużo jeżdżę sama z dziećmi, więc postanowiłam zainwestować w coś troszkę wygodniejszego. Już nie mogę się doczekać środy!!!

rossa 197 cm wow, Auta gratuleję, a jakie wybrałaś ?? kolorem też oczywiście się pochwal :) a trolle trzeba ignorować

Gość Dama0106
Ech, ja jakaś lewa jestem - nie ogarnę tego nicka. Nouvola jakie autko kupiłaś? U mnie mąż zagaduje, ze koniecznie potrzebna jest nam teraz jakaś ciężarówka, bo w 5-tke słabo w naszych autach ;) Uwazam, ze trochę przesadza, ale każdy powód na zakup nowego samochodu jest dobry hehehe

Pozostałam wierna oplowi, a kupiłam crosslanda x. Na kolor nie miałam wpływu, bo kupiliśmy auto z wystawy, żeby było taniej, wzięłam co było. Ale w sumie ładne, ciemny szary metalik z czarnym dachem. Luna ano rosną mi dzieci. Młody ma 14 lat i 197cm wzrostu i nie wygląda na to, żeby miał przestać rosnąć. Oczywiście gra w kosza :)

Ja się trochę wahałam przed zakupem samochodu, bo to spory wydatek... Ale jak napomknęłam delikatnie mężowi, że chciałabym zmienić auto, to się zdziwił, że tak nieśmiało pytam. Powiedział, że mogłabym się obawiać jego reakcji, gdybym oświadczyła, że chcę np zmienić meble w kuchni. Ale z samochodami, to zupełnie inna sprawa:D Ech ci faceci... :)

Gość Dama0106
obudzilam sie ze wzdęciami

Gość Wikaaa900
Ja też pierdzę jak meserszmit.

Gość pomarańczowe tulipany 2018
Czemu chwalicie sie tutaj samochodami? to temat o ciazy :)

To wątek ogólny gdzie rozmawiamy o ciąży, ale nie tylko bo nie jesteśmy chodzącymi inkubatorami tylko kobietami. Wątek powstał po to by kobiety w podobnej sytuacji mogły że sobą porozmawiać, powymieniac się poglądami, myślami, obawami ale też mogły normalnie pogadać o wszystkim i niczym.