Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można samemu wyleczyć grzybicę?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zaczęły mi się pojawiać zmiany skórne na penisie. Początkowo myślałem że to przez żel którym się myje i po prostu jest suchy. Nawilzalem skórę, zmieniłem żel ale nic się nie zmieniło. Z tego co wyczytałem może to być grzybica. Można to jakoś wyleczyć bez wizyty u lekarza? Nie mam 18 lat więc sam do lekarza nie pójdę a zależy mi na dyskrecji

Gość gość
kup masc clotrimazolum jest bez recepty,okolo 3 zl kosztuje.na wszelkie grzybice.

Gość gość
Kup.masc Clotrimazolum w aptece, moze pomoc, jesli nie to do lekarza

Gość gość
to nie maść a krem Clotrimazol , faktycznie pomoże więc zastosuj ale jeśli po kilku dniach nie będzie poprawy musisz iśc do dermatologa .Jeśli współżyjesz z dziewczyną to ona też powinna się leczyć , w przeciwnym razie bedzie cię wciąż zarażała .

Gość gość
Ta maść ci nie pomoże. Jest za słaba. Ale gratuluję podejścia. Nie pójdę bo się wstydzę a grzyba będę rozsiewał. Super.

Gość gość
Higiena, środki odkażające zabijające bakterie i zmiana diety. Ja się tak wyleczyłem ze świństwa, które mi się przytrafiło. Ostatecznie lekarze przepisują środki bakterio i grzybobójcze, a to zadanie spełnia zwykła woda utleniona. Jak Ci nie przejdzie w ciągu dwóch tygodni, idź na konsultacje.

Gość gość
Może być ciężko. Mi pomógł olejek z drzewa herbacianego (czytaj https://wieczniemloda.com/olejek-z-drzewa-herbacianego-zastosowanie-wlasciwosci-5102 blog prowadzony przez farmaceutkę, wiele rzeczy można się ciekawych dowiedzieć). Największa dla mnie masakra to grzybica paznokci, wg mnie tylko tabsami i lakierami od lekarza można ją wyleczyć. Pozdrawiam :))

Gość gość
Wlej domestos do prezerwatywy i załóż na całą noc, wszystko zejdzie... Nawet po wacku ślad nie zostanie!!! :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
idiotyczna rada z tym domestosem , puknij się w głowę zanim wpiszesz takie bzdury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!