Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
Wcale nie bo wiem ile lekarze zarabiają :D i wiem jak panienki lecą chociażby na mojego ojca chociaż obiektywnie mówiąc nie grzeszy urodą. Dlatego śmieszą mnie takie tematy. Dziękuję, studia nie są takie trudne jak się większości wydaje. Są pewnie cięższe kierunki.

Gość gość
21.26 Prawda. Lekarz to ciężka fucha. Oddałbym połowę tego co mam, albo i nawet wszystko, byleby mieć rodzinę, do kogo wracać. Pieniądze to nie wszystko. Po pracy wracam do pustego domu. Co to za dom? I zaraz znowu do pracy. Sam wybrałem sobie bycie lekarzem, ale sytuacja z tą dziewczyną kompletnie mnie dobiła. Powinienem być profesjonalistą, a zachowałem się jak szczeniak zadurzając się we własnej pacjentce.

Gość gość
21:25 Cipologowa do ksiuzek a nie kafeterie se wlunczylas :D A tatus fajny,nie powiem zwinne raczki ma i nie tylko :D

Gość gość
21.35 jaka specjalizacja?

Gość gość
I byłem pewien, że zaraz mi przejdzie, że to chwilowe zauroczenie. Ale minęło już przecież tyle czasu, a ja nadal o niej myślę. Nie chciałem, broniłem się, ale nic z tego.

Gość gość
Żeby kiedykolwiek tak facet o mnie pięknie mówił i myślal... Ehhh

Gość gość
dziś czyja? Rodziców? Czy moja przyszła?

Gość gość
21.52 Twoja oczywiście :)

Gość gość
Myślałam o gastroenterologii ale ciężko się dostać, mało miejsc. Ew. najpierw interna a potem gastroentero.

Gość gość
Chwila bo czytam co to jest za spec.

Gość gość
22.01 to bedziesz leczyć nasze przewody pokarmowe ;) ciekawa specjalizacja i nie wiem czy taka łatwa i przyjemna ;) miałam kiedyś gastroskopię i dziękuję hahaha :)

Gość gość
Do przyszłej Pani Doktor: czy lekarz nie może zauroczyć sie pacjentkom? Zawsze mnie to intrygowało :)

Gość gość
*pacjentką, durna ja ;)

Gość gość
Doktorku, jeśli się z kimś rozstała to jest to na Twoje szczęście, masz szanse zawrócić jej w glowie! Tylko nie od razu, dam jej czas, żeby doszła do siebie. I tak jak ktoś pisał wcześniej, bądź przy niej, tylko tak delikatnie, bez narzucania się. Ale żeby wiedziała, że jesteś obok. Powodzenia i głowa do góry :)

Gość gość
mamy doktora i doktorkę tutaj weźcie sie spiknijcie :D

Gość gość
22.36 ale widzisz jak doktor mysli o swojej pacjentce ;)

Gość gość
Tu ameba. Nie pisałam kretynko, że chcę spać z gejem, bo to dla mnie zaszczyt, tylko że gdy dostałam taka propozycję to odebrałam to jako komplement. A z moim gejem chcę spać bo jest z***biście przystojny i atrakcyjny. Wolałabym żeby był hetero, ale trudno...

Gość gość
A ameba dalej swoje :-D Biegaj za gejem bo przystojny i chcesz z nim spać :-D Amebie nie przetlumaczysz i jeszcze od kretynek wyzywa jak większej idiotki od niej nie ma ! :-D

Gość gość
Kobiety to rzeczywiście lubią się kłócić. ;)

Gość gość
Fajny temat, ale taki "miszmasz" się na nim zrobił, że już nie wiem, gdzie pisze sama Autorka, gdzie jej "podszywacze", a gdzie - pozostali komentujący...

Gość gość
9.30 Racja :) Ja się tutaj jak na razie mało udzielam, czytam co inni mają do powiedzenia :) W pracy jestem, ruchu nie ma, bo to taki nieduży sklepik, ale miałam jednego, bardzo miłego klienta, który zapytał, czy może mnie odebrać z pracy ;) Autorka.

Gość gość
Autorka ma branie wkoncu wagina zbadana :D

Gość gość
10.08 hehe widział to i owo od razu ;) ale lekarzowi to chyba nic dziwnego :)

Gość gość
Oj tam, oj tam :) facetowi spodobała się kobieta, co w tym dziwnego? Lekarze tez potrzebują do kogoś się przytulić ;)

Gość gość
9.30 ciekawy, wciagnęło mnie to, poważnie! :)

Gość gość
Jedyne, co mogę poradzić Autorce, to to, by zalogowała się (jeśli jest tutaj zarejestrowana) oraz pisała dalej z "niebieskiego", to wtedy będzie pewne, że pisze/odpowiada tylko i wyłącznie ona, a nie - jej dziwne "podszywy".

Gość gość
Autorko, super, że tak się wszystko potoczyło. Kolejne spotkania pokażą co i jak,czy pasujecie do siebie. Ja nie mam szans na najmniejsze spotkanie. /nie autorka/

Gość gość
10.22 Dzięki wielkie za radę, ale jakoś damy radę, tak myślę ;) głupot nie piszę i w razie "podszywów" bedę reagować ;) Autorka.

Gość gość
10.30 Jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek mówić, nie robię sobie wielkich planów, bo nie wiem co z tego będzie. Ale skoro mówi o kolejnym spotkaniu, to może serio mnie lubi :) Czemu nie ma szans?

Gość gość
Nie ma szans,gdy oboje jesteśmy zajęci. Ja nie będę przyczyniać się do rozbicia czyjegoś związku, ani on też taki nie jest z tego co wiem. /nie autorka/