Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
14:30, 14:34 To ja od chirurga pisałam o tym, że ma 30 lat. I że jest gejem. :D

Gość gość
15.19 dlaczego fajni faceci sa zajeci albo sa gejami? Poznalam kiedys takiego jednego faceta, byl taki uroczy i w ogole, bylam pewna, ze mnie lubi bardziej, a okazalo się wlasnie, ze woli mezczyzn :(

Gość gość
No właśnie nie wiem czemu. Na tego i tak mam chrapkę. Nawet jak woli mężczyzn, może na raz albo dwa się skusi. :)

Gość gość
15.43 moze od czasu do czasu potrzebuje kobiety :) sprobowac zawsze mozesz :)

Gość gość
Oesu co Wy pierdziicie ?! Facet wkłada fiuta w męskie o***ty a Wy jesteście tak zdesperowane ze macie nadzieję ze może chociaż raz zechce Was wyyr***** ?! Bosze :-o

Gość gość
Oczywiście, że zamierzam spróbować. Ależ to nie jest desperacja. Kompletnie mi nie przeszkadza wkładanie fiuta w męski o***t. :) Zwłaszcza, jeśli robi to taki przystojniak. Właśnie byłoby dla mnie wyróżnieniem, gdyby nie chciał. :D

Gość gość
To idź wyliż Ciipe jakieś lali bo jest ładna :) Gościu ma orientacje taka a nie inną i możesz byc ze złota i tak cie nie puknie :D A jesli dla Ciebie iść do łózka z pedałem to "wyróżnienie" to gratuluję inteligencji pustaku ! :O

Gość gość
16.23 jesli chcesz sie tylko dobrze zabawic, to czemu by nie! Raz sie zyje :) Autorko, a po wczorajszym spotkaniu odezwal sie w ogole do Ciebie?

Gość gość
16.31 Kazdy postepuje tak jak uwaza i nie powinno sie go za to obrazac takimi slowami. Wiecej optymizmu ludzie, a nie ciagle tylko krytyka i oczernianie. Autorka tez została zjechana pare razy i ja sie pytam za co? Zrobila cos zlego? Chyba nie. Szanujmy sie wzajemnie.

Gość gość
16.36 Spoko, ja po prostu nie moge zrozumieć , że tacy tępi ludzie chodza po ziemi ? :O To jest tak jakby kobiete heteroseksualną lesbijka uwodziła ...heteryczka co najwyżej obrzydzenia dostanie ;-) Jak mozna włazić do łózka facetowi którego NIE POCIĄGASZ ????? O szacunku mi tu nawijasz ? :D No właśnie szanujmy się :) Tyle , że takie pustaki nie wiedzą co to znaczy

Gość gość
Nie będę nikomu nic lizać, idiotko :D Nie jestem ze złota, a mimo to zadeklarowani geje już proponowali mi seks; i we dwójkę, i we trójkę. :D Jest to dla mnie wyróżnieniem, że jestem tak z******ta, że nawet facet, który normalnie na kobiety nie leci, nie może się powstrzymać. I nie pedał, tylko gej, obrzydliwa suko. :o 🖐️

Gość gość
16.32 Tak, odezwał się w krótkim czasie i smsowaliśmy do późnych godzin. Dzisiaj też nie obyło się bez wiadomości :)

Gość gość
Kiedys podrywala mnie lesbijka i obrzydzenia nie nabrałam. Kazdy jest inny i ma inne podejscie. Zrozumiejmy to i nie obrazajmy sie :)

Gość gość
16.44 Suko ? :D To Ty jesteś puszczalska kurfa skoro Ci proponuja trójkaty i to pedały pewnie masz wypisane na pysku "przeleć mnie" :D Ale skoro to dla Ciebie powód do dumy i czujesz sie przez to taka wyróżniona .. :D :D :D Pusty plastik

Gość gość
Dajcie juz spokoj kobiety :)

Gość gość
16.54 ;-)

Gość gość
Co najwyżej kobieta prowadząca rozwiązły tryb życia, jednak by to stwierdzić, musiałabym korzystać z takich propozycji, a nie tylko je otrzymywać. Na pysku mam napisane "bardzo atrakcyjna kobieta" i to wystarczy do propozycji. :) Zazdrość Cie zżera, spasiona brzydulo! :D 🖐️

Gość gość
16.56 Ani nie spasiona, ani nie brzydula :) Jak kulą w płot :D Ale to że ktos jest atrakcyjny nie znaczy, ze dostaje takie probozycje jak Ty ! :D :D :D Widocznie wyglądasz i zachowujesz się jak wywłoka skoro tylko do wyra Cię ciagną ;-) Gdybyś wyglądała jak miss ale szanowałabyś się nikt by Ci nie śmiał takich propozycji składać ale dla Ciebie to przecież taaaaakie wyróżnienie pustaku :) :) :)

Gość gość
Atrakcyjna kobieta powinna się liczyć z tym że może dostać takie propozycje, kwestia jest tylko taka co z nimi zrobi :)

Gość gość
Chyba nie jesteście już nastolatkami, żeby sie tak żreć :D

Gość gość
Autorko, jesteś?

Gość gość
17.29 Jestem i czytam co tu się wyprawia :)

Gość gość
A ja jestem ciekawa co tam u Doktorka, moze się odezwie jeszcze :)

Gość gość
17.37 moze udalo mu sie wyrwać ta jego pacjentke, niech sie pochwali co i jak!

Gość gość
17.39 a moze i nie i sie zalamal :(

Gość gość
17.41 Trzeba być dobrej myśli ;)

Gość gość
17:01 Rzeczywiście widać, że wiesz, co piszesz :D Ładna dziewczyna zawsze dostaje takie propozycje.

Gość gość
17.49 Nie kochana, tylko taka, która na to pozwala i to dla niej taaaaaki powód do dumy :D :D :D Powtarzam jesteś i pozostaniesz pustakiem z ilorazem inteligencji na poziomie ameby :) :) :) Ale czuj sie dowartosciowana tym, ze traktuja Cię jak wywłokę :D

Gość gość
17.49 Zgadzam się, tez mi sie zdarzylo niejednokrotnie dostac rozne propozycje od roznych mezczyzn, a i od kobiet rowniez. I nawet nie prowokowalam. My kobiety juz tak czasami mamy ;)