Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
10.52 Bardzo mądre i słuszne podejście. Czasami jest tak, że ludzie spotykają się w nieodpowiednim czasie, ale są odpowiedzialni i nie burzą swojego i czyjegoś dotychczasowego życia. Ale bywa to przykre :(

Gość gość
Nie jest to łatwe,ale na szczęście już nie mamy kontaktu i nie predko się spotkamy, takżę jakoś daję radę.Nawet nie wiem, czy on coś miał do mnie, czy nie. /nie autorka/

Gość gość
wczoraj O ile się dostanę. Bardzo mało miejsc jest. Spróbuj kolonoskopii bez znieczulenia, to dopiero zabawa :D

Gość gość
11.42 miałam mieć, ale się rozchorowalam wtedy i nie poszłam ;)

Gość gość
Ja za dwa dni widzę się z moim chirurgiem gejem! :D Już się nie mogę doczekać!

Gość gość
17.07 serio? Czy podszyw? ;)

Gość gość
Witajcie moi Drodzy, autorka z tej strony. Jak Wam mija popołudnie? Ja spędziłam bardzo miło trzy godziny, niestety tylko tyle mieliśmy dla siebie. Rozmawialiśmy o wszystkim, żartowaliśmy, było świetnie. Przez cały czas był bardzo grzeczny ;) ale tak na mnie patrzył, że aż miałam dreszcze... Odwiozł mnie i jeszcze chwilkę siedzieliśmy w samochodzie, no po prostu nie mogliśmy się rozstać i przestać gadać :)

Gość gość
Jakie ma auto?komentujaca

Gość gość
17.41 Szczerze? Nie zwracam uwagi na takie rzeczy, ale chyba było to jakieś auto terenowe. Czy to ważne?

Gość gość
Ameba samą siebie przejdzie żeby geja do łóżka zawlec :-D :-D

Gość gość
17.47 jak się jej uda, niech się pochwali ;)

Gość gość
17.46 A Tobie autorko szczerze kibicuje bo wydajesz się fajną dziewczyną :-) Natomiast dostaje alergicznej wysypki gdy widzę pustaki typu amebcia :-P

Gość gość
17.52 Dziękuję, bardzo mi miło :) Hmmm, nie mnie oceniać, różni są ludzie ;)

Gość gość
Autorko, tak sami w tym aucie, tylko Ty i on i nic? Nie pocałował Cie albo chociaz nie próbował? ??

Gość gość
17.57 A no właśnie nie. Pocałował mnie tylko w dłoń, ale zrobił coś innego, uroczego, co mnie totalnie urzekło! Różyczkę origami, którą mi podarował :)

Gość gość
17.52 też wydaję mi się fajna dziewczyna i myślę, ze pan doktor też to zauważył i wydaję mi się ze serio sie zanurzył i myśli o niej powaznie :) :) :)

Gość gość
A ja mysle ze chce sprobowac jej waginy :D aby i nic wiecej:-O A tsk serio to mysle ze caly ten watek to prowo ale fajnie sie czyta wiec nie przeszkadza mi to...

Gość gość
17:10 Serio, serio. 17:49 A pochwalę się, a co?! :D 🖐️

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz Amebcio swoim pustym łbem ? Grunt ze pezda gotowa :-D Tyle ze on chce o***tu, męskiego o***tu i twa kuciapa go nie kręci :-D Ślina ci kapie ale nie dla psa kiełbacha :-P

Gość gość
Jak go nie będzie kręcić, to się nie będę narzucać, ale, jak już mówiłam, niektórych kręci. :) 🌼

Gość gość
Autorko, trzymam kciuki za Waszą znajomość. Widać, że musicie się ze sobą bardzo dobrze dogadywać, łączy Was wiele wspólnych oraz ciekawych tematów. Godziny, które tak szybko upływają, nie idą na marne. Intrygujący z niego mężczyzna, skoro zrobił Ci tak niecodzienny prezent w postaci tego kwiatka origami. Widać, że lubi zaskakiwać oraz nie chce, byś się przy nim nudziła. Bardzo miło to o nim świadczy. Życzę Wam, by ta znajomość, za jakiś czas, przerodziła się w coś poważniejszego. A są ku temu powody. To, że spędzacie tyle czasu na rozmowach, będąc totalnie szczęśliwi oraz pochłonięci sobą, wiele mówi. Widzisz, Autorko, a miałaś tyle obaw, tyle pytań, czy warto, jak się zachować, co się stanie, jak coś nie wypali, hehehe. Dobrze, że posłuchałaś głosu serca oraz rozsądku i nie przegapiłaś tej kawy. Lubię czytać pozytywne historie, a takich tutaj jest jak na lekarstwo (o, wątek medyczny mi się wtrącił, hahahah). Jeśli zechcesz nadal prowadzić ten temat, to będę chętnie go odwiedzać. Trzymam za Was mocno kciuki.

Gość gość
Jak go bedziesz tyle trzymać, to będzie trzy minuty i po :D

Gość gość
22.51 Serdecznie Ci dziękuję: * Niepotrzebnie się stresowałam i martwiłam :) jak się okazało, nie było czym. Było warto i super, że się odważyłam. A jeszcze całkiem niedawno przyżekałam sobie: ŻADNYCH MĘŻCZYZN!

Gość gość
9.51 Haha! Moze nie będzie znowu tak źle ;) chociaz z mezczyznami to roznie bywa :)

Gość gość
A Wy od razu o *****nku no nie : D

Gość gość
10.16 a co w tym złego? Jesli mu sie podoba, to tez przede wszystkim pociaga go fizycznie, a co za tym idzie- na pewno o tym mysli i chcialby. Pytanie tylko co by zrobila autorka gdyby doszlo do zblizenia, czy poszlaby na calosc od razu czy nie ;)

Gość gość
10.23 Nie będę mówić, że nie lub tak, bo po prostu nie wiem. Nie mam pojęcia jakbym zareagowała, bo łatwo jest mówić, a w praktyce różnie wychodzi ;) Oczywiście, że mnie pociąga, jest przystojny, w ogóle fantastyczny i chciałabym, ale może nie tak szybko, od razu. Autorka.

Gość gość
Autorko zazdraszczam ;) /nie autorka/

Gość gość
Też zazdroszczę, ale tak pozytywnie ;) nie dlatego że jest lekarzem, ale może wyniknie z tego coś fajnego. Ja to niestety w ogóle nie mam szczęścia w miłości

Gość gość
10.52 dlaczego nie masz? Pewnie trafiasz na samych dupków ;)