Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
17.53 Jesli ktos nas dluzej zna to wiadomo ze nie pozwoli sobie na jakies niestosowne propozycje, bo bedzie wiedzial ze taka osoba sobie tego nie zyczy. Ale czasami jest tak, ze ktos kogos nie zna i rzuci mu jakas "oferte" i to juz jest inna sytuacja.

Gość gość
Temat byl o lekarzu, a troszke zszedl na inne tory jak widac :) moze mialyscie jakies dziwne, smieszne, krepujace sytuacje z lekarzy? Podzielcie sie :) a moze jakis mily pan doktor Was podrywal? Ps. Pozdrowienia dla autorki, nie sadzilam ze tak sie to tutaj rozwinie :)

Gość gość
17.53 Zgadzam się w 100% ale ta ameba tego nie ogarnia, tylko bierze te propozycje za przejaw jej atrakcyjności i nie przeszkadza jej to, że facet jest gejem, żeby iść z nim do łózka :D Ba ! Ona jest z tego dumna :D Więc kto to jest ? Szmata która nie ma dla siebie żadnego szacunku :classic_cool:

Gość gość
* z lekarzami, sorry ;)

Gość gość
18.00 a moze nie do konca tak jest? Jesli nie przyjmuje takich propozycji to moze nie jest z nia az tak bardzo zle. Moze jej takie propozycje sprawiaja po prostu przyjemnosc, kto wie :)

Gość gość
18.00 a Ty jakbys zareagowala, gdybys wpadla w oko kobiecie, lesbijce i by Ci o tym wprost powiedziala? Moze i Tobie byloby milo, ze jestes atrakcyjna rowniez dla innej kobiety ;)

Gość gość
18.02 Chyba jednak się mylisz, bo ameba wcześniej pisała, że pomimo, że facet jest gejem będzie do niego startować, bo gdyby chociaż raz zechciał ją przelecieć, byłby to dla niej uwaga uwaga...zaszczyt . Wywłoka i tyle

Gość gość
18.05 Uciekałabym gdzie pieprz rośnie bo jestem w 10000% hetero :D Naprawdę takie sytuacje mnie zniesmaczają, a nie dowartościowują ;-)

Gość gość
18.05 jak jest ochota, to i pies kota wyłomota hahaha ;) moze i nie mam racji, ale jesli ma ochote, to niech robi jak uwaza, tak zeby bylo jej dobrze i potem nie zalowala.

Gość gość
18.07 :D :D

Gość gość
18.07 Trafniejszego porównania nie mogłaś znaleść ;-) :D

Gość gość
18.06 Rozumiem Cie, masz do tego prawo. Kiedys mialam taka propozycje od kobiety, nie powiem, troszke milo mi sie zrobilo, ale nie skorzystalam. I nie uwazam ze przez to "milo" jestem jakas gorsza. Fajnie ze inna kobieta o mnie pomyslala, ale na myslach sie tylko skonczylo i niech tak zostanie ;)

Gość gość
18.10 Tak mi kiedys przyszlo na mysl z tym zdaniem, jak bylam swiadkiem akcji psa z kotem mojego sasiada :) no coz, wola boska, nic na to nie poradzimy hahaha ;)

Gość gość
18.12 :D :D Niezbadane są wyroki Boskie ! :D :D Dobra odpuszczę amebie, niech poluje na tego geja :D

Gość gość
18.16 I masz racje ;) nawet jestem ciekawa czy jej się uda ;)

Gość gość
18.18 Jak jej pasuje coś takiego to niech go stawia do pionu :D ;-) Na bezrybiu i pies ryba :P

Gość gość
17.41 Jestem. I owszem, załamałem się trochę. Próbowałem ją zaprosić na spacer i miłą kolację, ale nic z tego. Jest świeżo po zakończeniu związku i jak na razie nie chce słyszeć o żadnych spotkaniach. Tak to ujęła :(

Gość gość
To pewnie przez ten spacer Mróz jest przecież !

Gość gość
I jak tam 'doktorku' przedłużyłeś sobie 'L4'? :D

Gość gość
21.03 nie zrażaj się, bądź blisko niej, niech czuje że może na Ciebie liczyć, po rozstaniu zawsze jest ciężko. Z czasem może się coś w niej zmieni.

Gość gość
21.10 Nie, już koniec dobrego ;)

Gość gość
Dlaczego od razu tak kategorycznie ? Rozstała sie i to normlalne, ze nie w głowie jej spotkania. Daj jej troche czasu.

Gość gość
Pokaż jej wyciąg z konta to od razu nogi rozłoży :D

Gość gość
21.15 Racja, tyle dałem radę przeżyć, to i teraz dam. Nie od razu Kraków zbudowano. Jeśli potrzebuje czasu, rozumiem, ja poczekam. Bo na taką kobietę warto, nawet do końca świata i jeden dzień dłużej. ..

Gość gość
21.16 Szału nie ma ;)

Gość gość
Eeee to jak bidny jestes to 🖐️

Gość gość
gość 21.16 Nie rozumiem dlaczego w ludziach jest tyle jadu i chamstwa ? Anonimowo mozna bezkarnie dopierdzielać wszystkim i dlaczego ? Dlatego, ze zazdrość Was zżera ? Uczcie się tyle i dokształcajcie całe życie. Pracujcie 24h w szpialach, przychodniach i pieron wie jeszcze gdzie, ze na oczy nie widzicie ze zmęczenia, a potem przełóżcie to na te "niebiańskie" zarobki :O Czego Wy tak zazdrościcie ?

Gość gość
dziś kulą w płot, piszesz z córeczką lekarzy :D która od października zaczyna staż :D

Gość gość
21.30 Tym bardziej żenuła :O

Gość gość
21.30 gratulacje w takim razie, pewnie latwo nie bedzie ale wszystkiego dobrego :)