Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
No co? Przeciez seks to samo zdrowie, kazdy lekarz tak ci powie!

Gość gość
Autorko,daj znać po kawie jak było.Czy pobrał wykaz na czystość pochwy,czy nie stwierdził grzybicy no i czy znalazł bez problemu punkt G.

Gość Z pozdrowieniami dla Autorki
No, i wybiła piętnasta godzina. ; - ) Jestem ciekawa, czy skończy się na tej jedynej randce, czy będą też następne. ; - ) Fajnie, że Autorka przyjęła zaproszenie; w końcu - to tylko kawa, a może zaważyć na całym jej życiu uczuciowym. ; - ) Od początku śledzę ten wątek, mimo, iż nie czytam go dokładnie, ale dobrze się stało, że Autorka poszła na to spotkanie. ; - ) Ciekawe, czy zechce opisać tutaj swoje przemyślenia oraz zdać pobieżną relację, czy, może, zostawi wszystko dla siebie, w ramach słodkiej tajemnicy. ; - ) Lekarz, to też mężczyzna, ma prawo do uczuć, ale sama nie wiem, czy i ja byłabym taka odważna, by spotkać się po godzinach ze swoim ginekologiem. ; - ) Chociaż, gdyby to było spotkanie bez zapowiedzi, takie na spontanie, to czułabym się, chyba, bardziej komfortowo, niż wtedy, kiedy miałabym się nakręcać pół nocy, jak wypadnę. ; - ) Ale, mam nadzieję, że Autorce spotkanie uda się jak najlepiej i wróci z niego bardzo zadowolona i szczęśliwa. ; - ) Oraz - z następnym zaproszeniem na drugą kawę. ; - )

Gość gość
Lekarze to ruch/acze. Ja bym zmieniła lekarza. Oni się z pacjentek takich nabijają. Podrywają na ten swój kitel i wykorzystują zależność od nich nawet emocjonalną. Lekarz w gabinecie jest lekarzem. Zwłaszcza ginekolog powinien się powstrzymywać od takich zaproszeń.

Gość gość
15.10 a jak go serio strzelilo z luku? Ehhh. Ja tez jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy :) trzymam kciuki :)

Gość gość
Ja też trzymam kciuki! :)

Gość gość
Tu autorka. Jest troche sztywno ale przyjemnie. Jego reka lezala przed chwila na moim udzie... Napalil mnie troche, przyznam.

Gość gość
15.00 oby się odezwała!!!

Gość gość
15.19 spadaj podszywie !

Gość gość
niech idzie na tę kawę i niech się zamknie!

Gość gość
Ginekolog widzi setki cip miesięcznie, więc ciągle ocenia, by wybrać sobie te idealną. Widzi twarz, cycki, ci/pkę "z urzędu", więc ma o wiele prościej, niż inni faceci. Skoro sobie ciebie upatrzył, to możesz być pewna, że, przynajmniej ze względów fizycznych, cię nie odrzuci. Co najwyżej charakter go zniechęci.

Gość gość
Wyszłam do toalety. Wybrał drogą kawiarnię, czyli bogaty jest :) Całkiem fajnie się nam rozmawia, ale bałam się okropnie, stres okropny ale tylko na początku, potem się oboje rozkręciliśmy :D Już czuję się doktorową :D

Gość gość
dziś sama się strzel w łepetynkę. Ile ty masz lat że w amorki wierzysz? Lekarze są najgorszymi kandydatami na mężów. No chyba że się tylko kasy szuka, ale oni podobno wiecznie biedni :] W dodatku to nieciekawi ludzie. Przez swoją profesję mają mało czasu na rozwijanie swoich zainteresowań. Do tego zadufani bo przecież to lekarze, więc to już daje im prawo do wywyższania się i pomiatania innymi. Oni nawet pielęgniarek nie szanują. I pazerni. Śmiać mi się chce jak któraś idzie prywatnie i zachwyca się jego uprzejmością. O naiwności jaka ty potrafisz być duża.

Gość gość
Autorka pewnie jeszcze pokazuje mu swoją wagonie :D i pewnie bierze ją na pieska :-O

Gość gość
Marne prowo. Autorka teraz pewnie wymyśla co napisać

Gość gość
Też w to nie wierzę,dokonczylby leczenie poczekalby na wyniki i ewentualnie wtedy...

Gość gość
A ja tam myślę,że teraz autorka ujeżdża doktorka :D

Gość gość
prowo :)

Gość gość
No dobra, przyznaje się wam....to prowokacja była :D ale dobra co nie? :)

Gość gość
gość dziś dziś sama się strzel w łepetynkę. Ile ty masz lat że w amorki wierzysz? Lekarze są najgorszymi kandydatami na mężów. No chyba że się tylko kasy szuka, ale oni podobno wiecznie biedni :] W dodatku to nieciekawi ludzie. Przez swoją profesję mają mało czasu na rozwijanie swoich zainteresowań. Do tego zadufani bo przecież to lekarze, więc to już daje im prawo do wywyższania się i pomiatania innymi. Oni nawet pielęgniarek nie szanują. I pazerni. Śmiać mi się chce jak któraś idzie prywatnie i zachwyca się jego uprzejmością. O naiwności jaka ty potrafisz być duża. x A co jest złego w wierze w miłość i zauroczeniu? To, że ty miałaś jakieś przykre doświadczenia sercowe i całkowicie zwątpiłaś w miłość nie znaczy, że dla każdego człowieka na ziemi miłość drugiej połówki jest kwestią nieosiągalną. Nie jest. Zapewniam.

Gość gość
Słaba, ale tu jest kilka amatorek kitlów, więc niektóre mogłaś podjarać.

Gość gość
23:00 filmy romantyczne to nie rzeczywistość dziecko. Zauroczenie to tylko chemia i szybko mija. Zapewniam.

Gość gość
nudne już są te tematy

Gość gość
Pomarzyć mozna;

Gość gość
Ciekawe, dlaczego Autorka milczy???...

Gość gość
kawa z lekarzem, śniadanie z murarzem i nie ma czasu pisać ;)

Gość gość
Witajcie. Autorka z tej strony :) żyję i mam się dobrze :) Powiem tylko tyle, że było fantastycznie, zanim się zorientowałam, że pasowałoby iść już do domu, to było grubo po godzinie 20 ;) genialnie nam się rozmawiało, mieliśmy tysiące tematów do rozmów i powiem Wam, że dawno tak się nie uśmiałam :)

Gość gość
19.49 przeciez byla z wynikami, wyszly ok, czytajcie ze zrozumieniem ;)

Gość gość
Autorko, czyli spotkanie się udalo, super :)

Gość gość
Świetnie, Autorko! Czyli - bardzo dobrze, że przyjęłaś to zaproszenie na kawę! Strach miał wielkie oczy, a tu się okazało, że wszystko potoczyło się w prawidłowym kierunku! Dobrze, że nie podjęłaś pochopnej decyzji i nie odmówiłaś tego spotkania, bo byłoby szkoda, gdyby tak miłe popołudnie przeszło Ci koło nosa! Wybacz to wścibstwo z mojej strony, Autorko, ale zapytam: macie w planach następne spotkanie na stopie prywatnej? Skoro popołudnie minęło Wam tak przyjemnie, to żal byłoby nie skorzystać z następnego spotkania!