Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaa29

Kłótnie o finanse w związku

Polecane posty

Gość gość
Autorko, jesteś tu?

Gość gość
Autorko halo halo

Gość gość
no i przepadla dziewczyna.. ten tyran ja dorwal pewnie

Gość gość
gość wczoraj Skoro juz tak przedstawilas ta swoja ciezka sytuacje z pominieciem paru waznych faktow, jako taka zaradna i pomocna, to po co przed chwila byl ten placz?? Ze sie nie chcesz rozstawac. Jeszcze na forum publicznym takie rzeczy piszesz to chociaz badz na tyle uprzejma i napisz cala prawde, a nie swoja prawde. Ze o dlugach nie wiedzialas??? Wiedzialas zanim byla mowa ze tu nawet przyjedziesz. W zyciu nie bede zyc z kobieta ktora na tego typu forum szuka porad zyciowych. Nikt Ci nie robil awantur i nikt nie byl zly ze chcesz miec pieniadze - wyraznie Ci powiedzialem NIE MAM DO CIEBIE PRETENSJI I SZANUJE TWOJ WYBOR. Ja niejednokrotnie Ci mowilem ze mozesz zamieszkac bezemnie i ze bedzisz miec ich wiecej. Wiec teraz masz co chcialas. Jak czytam Twoja wersje wydarzen to juz nie mam zludzen ze bedziesz z siebie wiecznie robic ofiare. BORDERLINE napisz ze masz to moze niektorzy nieco ochlona. To koniec raz dobrze i na zawsze. I nie masz co jeczec skoro bedziesz miec wiecej pienidzy to o co chodzi?? Wiec sie nie awanturuj nie wyplakuj i nie probuj mnie zmuszac do rozmow czy przytulania bo ja na to nie mam OCHOTY. Pogadaj sobie na forum ktos Cie pocieszy. Bo tym numerem tutaj to juz przesadzilas totalnie. x Taka se wziałes leniwa babe co wszystko publicznie wywleka to teraz sie z nią męcz :D

Gość gość
Gość wczoraj 19.15 ma jakieś urojenia haha myśli ze tu jego dziewczyna pisze czy co :D

Gość gość
Bo takich gości co okradają swoje kobiety jest pełno!!!

Gość gość
co sie stalo z autorka ?

Gość gość
dziś czyli tzw s****wa :D smiecie kompletne dno bez honoru , klasy i kultury patologia.. tylko lac i nie patrzec czy zyje :D :D

Gość gość
dziś po co w ogole na babskie forum zaglada, porady szuka :D :D :D

Wiele par kłóci się w związkach o pieniądze, z tego względu że ich po prostu brakuje. Może warto pomyśleć o kredycie? Na remont domu, na nowy samochód albo po prostu na wakacje? Wiem, że https://kredyt123.pl/ ma bardzo ciekawą ofertę.

Gość gość
To chyba jednak był facet autorki, bo wziął ją za włosy sprzed kompa i nie pozwolił więcej pisać. Chore :(

Gość gość
Nie dam rady psychicznie z rozstaniem. Kocham go i nie wiem jak przejde przez koszmar rozstania , wielomiesiecznej udręki i tęsknoty. To była ostatnia osoba która o mnie dbała. To dobry człowiek i wiele mi pomógł. Będę próbowała popelnic samobójstwo. Nie mam ochoty juz żyć . Chce juz odpocząć psychicznie

Gość gość
Puknij się w łeb a potem znajdź innego urodz dziecko i wtedy zobaczysz jakie bzdury dziś pisałaś. Będziesz miała dla kogo żyć.

Gość gość
Łatwo napisać. Nie każdy ma silną psychikę . Nie umiem się rzucić w wir pracy czy w co innego aby zapomnieć. Niestety coś takiego odbierze mi możliwość normalnego funkcjonowania. Żal ze zaprzepascilam jedyny normalny zwiazek w moim życiu i człowieka który wyprowadził mnie z bagna. Jestem zaburzone, mam silne stany depresyjne, nerwice. To że przez ostatni rok i chodziłam do pracy i się nie odurzalam to jego zasługa. Żadnego następnego nie będzie. Nie umiem sobie radzić z emocjami . Zawsze szukałam pocieszenia w używkach i boję się że tak się skończy. Żadne pieniądze nie mają znaczenia kiedy jest przy Tobie ta właściwą osoba.

Gość gość
A. Jesteś najlepszym co mnie w życiu spotkało