Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaproponowanie kobiecie przed ślubem intercyzy uważacie za brak miłości?

Polecane posty

Gość gość
Res a co twoja żona na te kochanki?

Gość gość
gość dziś Za manipulacją doopą, która się nie powiedzie, idą fochy, chamstwo i złośliwości. Większość facetów ulega dla świętego spokoju. Mnie nigdy w konia nie zrobiła, jak próbowała grać dupskiem, to zasadzałem w nie kopa i po kłopocie ;) Kobiety są wyjątkowo prymitywnymi stworzeniami, bez kultury osobistej i godności.

Gość gość
16:20 typowa wypowiedź kobiety z klasą i kulturą, jprdle xD wychodzi szydło z wora, zawsze

Gość gość
Nie uważam tego za brak miłości, ale wydaje mi się, że w opisanej sytuacji mija się z celem. Rozdzielność majątkowa uchroni Cię przed długami czy kradzieżą mienia dokonaną przez współmałżonka, ale nie przed wykorzystaniem na gruncie wspólnego gospodarstwa domowego.

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko. Nie uważam żeby to był dowód miłości. Jeżeli jedna osoba ma spory majątek to dlaczego ma sie nie zabezpieczyć? W życiu różnie bywa.

Gość gość
Kobiety są wyjątkowo prymitywnymi stworzeniami, bez kultury osobistej i godności. jedna z takich prymitywnych ścier bez godności jest twoją matką, inna babką, to wiele tłumaczy . Przynajmniej wiadomo po kim dziedziczysz prymitywizm, tendencje do wulgarności itp. Genów chłopie nie oszukasz

Gość gość
Dla mnie tez intercyza to cos normalnego. Moja kuzynka "weszla" w bogata rodzine. Kazali podpisac jej intercyze. Ona nie chciala i zyja bez slubu. Dla niej to chore. Dla mnie normalne. To jego majatek,dlaczego mialaby pozniej domagac sie jego?

Gość gość
08:29 Zabolała Cię prawda? Przykro mi ;)