Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was moja bratowa zachowala sie w porzadku?

Polecane posty

Gość gość

Moja bratowa urodzila tydzien temu. Mama chciala przyjechac do niej i brata na 2tygodnie odpoczac i obejrzec wnuczke. Bratowa kategorycznie odmowila twierdzac ze mala nie praktycznie nie spi w nocy a ona nie ma sil aby jeszcze przyjmowac gosci i napewno jak troche sie uspokoi i bedzie bardziej wypoczeta to zaprosi mame do siebie a jesli chca to moga przyjechac w sobote z moim bratem i on ich tego samego dnia odwiezie do domu . Mama bardzo gniewa sie na bratowa ze jest egoistka a ja mam mieszane uczucia wzgledem tej calej sytuacji...

Gość gość
Dodam ze mama mieszka 120km od brata a ja 10km dlatego juz sie z nimi zdazylam zobaczyc i w domu panuje rozgardiasz, bratowa wyglada bardzo zle i pomaga jej tesciowa brata

Gość gość
0/10

Gość gość
Prowo jak nic. Nie ma człowieka, który by pojechał do noworodka odpocząć :D

Gość gość
to znowu ty od bratowej ? daj spokój z tymi prowokacjami bo to już stało się nudne jak flaki z olejem

Gość gość
To nie jest zadna prowokacja. Mama chciala pojechac odpoczac od uzerania sie z mezem alkoholikiem i odwiedzic wnuczke, pomoc bratowej. Odpoczac psychicznie. Napiszcie mi tylko co myslicie o tej sytuacji

Gość gość
Bardzo dobrze bratowa zrobiła. Potrzebuje spokoju a nie teściowej 24 h na dobę.

Gość gość
dobra pora na wypoczynek popieram bratowe

Gość gość
Bratowa ma swoje życie i swoje sprawy , tym bardziej teraz kiedy sama sobie nie za bardzo jeszcze radzi z nowymi obowiązkami, trudno by gościła teściową. Sama potrzebuje spokoju więc się jej nie dziwię ale za to dziwi mnie fakt że ty córka nie weżmiesz mamy do siebie na te dwa tygodnie by u ciebie odpoczęła od ojca. No i dziecko miałaby okazję zobaczyć skoro tak blisko brata mieszkasz.

Gość gość
Nie wierzę. Niech mamusia odpoczywa u autorki tematu a przy okazji odwiedzi rodzinę syna. Prowo .

Gość gość
Bratowa ma rację.

Gość gość
Bratowa ma rację. Sama nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,żeby z teściową po porodzie mieszkać. Mogłaby na 1 dzień ale nie więcej. I nie chodzi o to że jej nie lubię tylko cenie sobie prywatność. I jak to po porodzie człowiek obolaly A tu goście na głowie. Bez przesady.

Gość gość
Jakby moja teściowa zaproponowała coś takiego to buty by mi spadły! Nigdy! To czas dla najbliższych. Jeszcze mi goście po porodzie potrzebni :o

Gość gość
Szok, jakie ludzie mają myślenie, a właściwie brak! I jeszcze Twoja mama uważa, że bratowa jest egoistka????? :o niestety, ale Twoja mama Nią jest.

Gość gość
Nie wiem autorko czemu twoja mama się gniewa : dziewczyna urodziła, nieogarnia, dziecko nie śpi , pomaga jej mama. ( swoją drogą wypisz wymaluj ja przy pierwszym dziecku ). No i ktoś ci proponuje ze przyjedzie do ciebie na 2 tyg ? Zgodzilabys się ? Dajcie dziewczynje oswoić się z nową sytuacją , w sensie tym ze została mamą , a nie jej się zwalac na 2 tyg. No chyba żeby się wcześniej umówily że to do pomocy ale pomaga jej mama więc to tylko dodatkowy rozgardiasz się w domu robi.

Gość gość
Twoja mama chyba zwariowała. Pomyślała jak eidac tylko o sobie. Ona chce i już. Weź ją uświadom, bo chyba tylko Ty możesz to zrobić. Może przeczytaj jej ten temat. Co sądzą mamy na ten temat.