Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie ze zabki tez beda zamkniete w niedziele

Polecane posty

Gość gość
No wybacz, ale jeśli nie wiesz, ze w aptece można kupić podpaski to nie jesteś zbyt inteligentna. Skoro mieszkasz w dużym mieście to wątpię by tylko jedna apteka była czynna. Napisałaś bzdury, a teraz głupio się tlumaczysz.

Gość gość
Spokojnie i jakoś przeżyliście niedzielę na miłych pogawqędkach , tak to nie mielibyście czasu bo Market .Więc nie jest tak żle :))

Gość gość
Do 9.37 wczoraj Akurat tak się składa że dom mam już dawno wybudowany i z tego co pamiętam to moja ekipa miała wolne w niedzielę. :D :D

Gość gość
AUTORKO bądż gotowa raniutko na otwarcie Żabki pewnie tęskniłaś całą niedziele

Gość gość
Co tam raniutko, niektóre biedy czynne od 0.15 :P

Gość gość
No wybacz, ale jeśli nie wiesz, ze w aptece można kupić podpaski to nie jesteś zbyt inteligentna. x Czy ktokolwiek mi moze wyjasnic, co ma inteligencja do wiedzy o asortymencie jakiegos sklepu?? Bo jak dla mnie to własnie półinteligent moze pisac takie rzeczy. Mieszkam w Poznaniu, jest jedna apteka czynna zawsze non stop, i sa czasem jakies dyzury w kilku, ale nigdy nie wiadomo w której...

Gość gość
jest jedna apteka czynna zawsze non stop, i sa czasem jakies dyzury w kilku, ale nigdy nie wiadomo w której... Xxxx Bzdury. Apteki maja obowiązek informacji, która ma akurat dyżur. Zawsze tak było. Widzę internet masz, więc co za problem sprawdzić na harmonogramie w necie, która apteka ma dyżur??

Gość gość
prawda zabka to sklepww dla pijaków a czy ktoś pomyślał o pracowmikach źabek ,moim zdaniem wszystkie niedziele wolne a soboty do 16

Gość gość
Tak piertolili prywaciuchy, że przez zamkniętą niedziele obroty spadną i wakacje na Kanarach będą musieli odjąć sobie od ust, szczególnie ci co mieli franczyzę małpki, żabki etc., no i co? Jak mogli stanąć samodzielnie za kasą w niedziele dziś to dosłownie jedną otwartą znalazłam na 50 tysięczne miasto pod Warszawą. Wiadomo sam w niedziele pracować nie chce, lepiej się wysłużyć niewolniczą siłą roboczą w postaci niewiele zarabiających ekspedientek. Q**sy śmierdzące.

Gość gość
14.02 100% racji :D Lepiej przecież "studentke zatrudnie " na śmieciówce albo ekspedientkę /świątek-piątek za najniższą krajową .

Gość gość
ale bredzicie, ktoś właśnie tłumaczył, ze osoba co stoi za kasą to jest 20 % pracy w sklepie. Ktos przede wszystkim musi wykładac towar na te półki, w takim sklepie jest cała masa pracy a nie tylko stanie na kasie, jedna osoba się zarobi, chyba ze ma cos niewiele większego od kiosku. ale na czyms takim z kolei się nie zarobi, a jakby się tam faktycznie zjawiły tlumy, to po pół godzinie, albo raczej mniej, już by towaru nie było.

Gość gość
gość wczoraj Piwa ci zabrakło czy innego podobnego "artykułu pierwszej potrzeby", że biedactwo musiałaś całe miasto za nim obskoczyć? :D No faktycznie, ktoś by na tym twoim zakupie zarobił, aż strach :D

Gość gość
u mnie żabki, fresh market, mini delikatesy są normalnie otwarte.

Gość gość
Jak sie włascicielom nie chce stanąć za ladą to niech są zamkniete! Dosc wykorzystywania, choc przyznaje ze odkąd niedziele wolne od handlu to w miejscowosciach do ktorych wyjezdzam to tłumy, ale da sie przezyc.normalnosc należy sie kazdemu

Gość gość
Aaaa lody dziecku kupuje, ale w lodziarni nie w żabce

Gość gość
a pracownicy lodziarni to juz nie sa normalni ludzie i nie zasluguja na wolna niedziele? Zamknac cala gastronomie i wszystkie uslugi!

Gość gość
W okolicach mojego domu nie ma żadnej lodziarni. Nie wszyscy mieszkają w centrum. Wczoraj żabka była normalnie czynna, przy kasie stał młody facet, raczej nie wyglądał na właściciela, więc nie wszyscy się przejmują zakazami.

Gość gość
Młody facet mógł być synem, bratem właściciela. U mnie w żabce też stała młoda dziewczyna- córka właścicieli.

Gość gość
Rodzina właściciela może normalnie pracować bo jest to traktowane jako pomoc . Taka osoba nie musi byc tam zatrudniona .

Gość gość
Ja wczoraj zamiast isc do pracy (pracuje w markecie ) cały dzień spędziłam nad jeziorem z rodzina :)

Gość gość
gość dziś I zamrażarki w domu też nie masz? Bieda... :(