Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaneczka

Bylo serduszko,rosnaca beta i teraz brak serduszka..

Polecane posty

Gość Aaneczka
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia :* Co do Clexane to ja wlasnie po nim dostałam krwawienia tydzien temu a juz wlasciwie dwa i mi go odstawili

Gość gość
Kotarski dobry lekarz, ale nie jestem pewna czy od takich spraw. Mojej mamie robil operacje na miesniaki. Ja mam obecnie prowadzona ciaze w klinice AbOvo na Bocianiej w Lublinie. Oni specjalizuja sie w trudnosciach z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem, inseminacjami i in vitro. Jest tam bardzo dobry lekarz Prof. Putowski, bylam u niego z trudnosciami z zajsciem w ciaze z powodu PCOS i dosc szybko sie udalo. Moze tam Ci pomoga

Gość Aaneczka
20.1o Czy moglabys odezwac się do mnie na priv mam kilka pytan odnosnie kliniki. anpad78@wp.pl

Gość Aaneczka
Kobietko z 20.19 * Nastapila pomyłka w pisaniu

Gość Aaneczka
Hej Ja dzisiaj do domu.. Smutno mi gdy patrze na dziewczyny z brzuszkami i jeszcze troche poplakuje. ..ale nie poddaje sie odpoczne troche i bierzemy się za kolejne starania ale przede wszystkim szukam lekarza ktory cos powie na temat tego dlaczego ciaze kończą siw u mnie w 7tyg. Dziękuję za słowa wsparcia. Buziaki :-*

Gość gość
Powodzenia:)

Gość gość
Przyroda wie co robi czyli eliminuje niezdolne do rozwoju płody. Do A z Pulaw : bądź cierpliwa,daj sobie dużo luzu a nie ciąża za ciążą,za wszelką cenę,bo chcesz dziecko. Wtedy zapewne i po ustaleniu przyczyny tych kilku poronień zajdziesz w te upragnioną prawidłową ciążę,którą donosisz i urodzisz zdrowe dziecko.

Gość gość
Też mi sie wydaje że teraz powinnaś odpocząć i dać na luz. Zresztą najlepiej ty wiesz jak się czujesz. Może jak zapomnisz o tym i zajmiesz sięczymś innym to całkiem przypadkiem zajdziesz w ciążę. Tego Ci życzę. Swoją drogą jeśli ciąża obumiera po 7 tyg co musi być tego przyczyna i da się ją wyeliminować. Co innego jakby próby kończyły się fiaskiem. Musisz iść do dobrej kliniki i znaleźć odpowiedniego lekarza. Powodzenia.

Gość Aaneczka
Moje drogie to nie jest tak ze ja sie staram non stop o dziecko. To byla pierwsza proba po 3ch latach i o dziwo praktycznie od razu się udalo. Owszem chcemy miec dziecko ale nie za wszelką cene,wiem ze organizm musi odpoczac ja psychicznie też bo duzo naprawde duzo mnie to kosztuje.

Gość gość
Dzis rano A pisalas,ze troszkę odpoczniesz i już bierzecie się za następne starania o dziecko. Weż ty dziewczyno na luz z tym zaciążaniem.