Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaneczka

Bylo serduszko,rosnaca beta i teraz brak serduszka..

Polecane posty

Gość gość
Wchodze, widze duzo odpowiedzi, myslalam ze autork juz cos wie, a tu jak zwykle przepychanka kto ma racje, kto jest glupszy, a kto nie umie czytac... Nawet normalny temat umiecie popsu , tu w dodatku dziewczyna przezywa i ja chcialam wiedziec co u autorki (jesli dalej bedzie chciala tu pisac) i nie obchodza mnie wasze madrosci:/ Autorko, jakas masakra, przez weekend Ci nikt tego usg nie zrobi tez przeciez i beda Cie tak trzymac do poniedziałku? Chyba bym pojechala na jakies usg prywatnie bo to bez sensu.

I maja tylko jednego lekarza ktory moze zrobic usg? :/ dziwny ten szpital. Autorko, podziwiam Twoja cierpliwosc. Ja bym sie juz dawno wypisala i prywatnie poszla na usg. Trzymam kciuki za pozytywny wynik!

Gość Aaneczka
Moja cierpliwosc juz sie konczy...tutaj o wszystkim decyduje ordynator i to on musi byc przy takim usg jak stwierdzil...ja juz powoli wymieka.

Gość gość
Ja piernicze chyba bym sie wsciekla..

Gość Aaneczka
Już po wszystkim..niestety jajo jest juz puste nie ma w nim zarodka. Niestety beta rosnie i podejrzewaja ciaze pozanaciczna. W poniedzialek bede miala laparoskopie "zwiadowcza" bo usg nic nie pokazalo a we wtorek łyżeczkowanie

Gość gość
Przykro mi. A beta ile urosła?

Gość Aaneczka
2.5tys... Lekarz powiedzial ze to duzo i teraz nic nie mogą zrobic...a mi sie wyc chce bo lekarz jeszcze wspominal ze to mogą byc jakies zmiany nowotworowe spowodowane obumierajacym zarodkiem i dlatego beta rosnie...

Wspolczuje :( nie martw sie na zapas. Tylko cisnij ich o wszystkie badania, pros o dodatkowe konsultacje.

Gość Aaneczka
Dodatkowe badania i konsultacje to juz nie w tym szpitalu. Pojde prywatnie. Kochane a moze ktoras z was mogłaby polecic dobrego ginekologa z lubelskiego/mazowieckiego??

Gość gość
Nie chcę CI robić niepotrzebnych nadziei ale skoro beta wciąż rośnie to może zarodek "schował się'" np. za krwiakiem itp. W necie pełno takich historii, poczytaj zanim dasz się wyłyżeczkować przy rosnącej becie.

Gość gość
Selekcja naturalna

Gość Aaneczka
Ale tutaj bylo juz 2ch lekarzy i ten u mnie w przychodni. W poniedziałek maja powtarzac usg ale ja nie wiem teraz po przeczytaniu tego artykulu az mną trzesie

Gość gość
Gdyby beta spadała to wiadomo,że ciąża umarła. Ale beta rośnie.

Gość Aapadarz
Do wtorku nic mi nie zrobia poza laparoskopia,a w poniedziałek zadzwonie do ginekologa do Lublina i zapytam co mam robic. Bo moze faktycznie lepiej sie wypisać i pojsc do innego lekarza.

Gość gość
Mojej kolezance stwierdzono obumarcie płodu, przed samym zabiegiem wykonano usg i okazało sie, ze serduszko bije... dzisiaj chłopak ma pięć lat.

Gość Aaneczka
Nawet nie wiecie jakbym chciala w to wierzyc ze jednak dzieciątko zyje. Tylko ze w poniedziałek widzieliśmy zarodek bez tętna a dzisiaj juz zarodka nie było..:(

Gość gość
Moja znajoma tez tak miała, na usg przed zabiegiem okazało sie ze wszystko ok, teraz dziewczynka ma 2 latka. Walcz, jest nadzieja

Gość Aaneczka
No właśnie ta rosnaca beta jest zastanawiajaca,bo robilam 3 razy i raz nawet w 14 tyg i czegos takiego nie miałam. Teraz jajo niby puste a beta rosnie i to tak 5tys,2.5tys co dziennie..wiec cos jest nie tak.. Nie wiem co mam robic,myslec...moj partner mówi zebym sie nie nastawiala i nie myslala o tym bo widzi ile mnie to kosztuje.. Ja leze i becze bo juz nie wiem co mam zrobic.

Gość gość
Jesteś z Lublina? W jakim jesteś szpitalu? Polecam dr Piotr blazukiewicz przyjmuje w femmed na Zana.

Gość gość
o zmianach nowotworowych to lekarz miał na myśli zaśniad groniasty, poczytaj o tym

Gość gość
i przy jaju pustym też będzie jeszcze beta rosła, dziwne, ze lekarz mówi, ze to nienormalne, widać, ze ta beta zwalnia jednak mojej kuzynce beta rosła, a jajo puste było

Gość gość
beta rosnie szybko w pustym jaju wiec to nic dziwnego taki wzrost

Gość Aaneczka
Nie nie jestem z Lublina,no cos mowil o tym zaśnuadzie ale ja juz wtedy wyłaczyłam myślenie.. Nie wiem co mam robic bo to juz 4te poronienie i boje się ze nie bd mogła mieć juz dzieci bo za każdym razem to łyżeczkowanie... Szukam jakiegos dobrego gin bo bardzo chcemy mieć dziecko a tu nie wychodzi...:(

Gość gość
Po pierwsze Możesz poronic samoistnie, sa leki, porozmawiaj o tym z lekarzem. po drugie przy pustym jaju beta rośnie. Po trzecie zrób komplet badań jeśli Myślisz o dziecku.

Gość Aaneczka
Tu sa lekarze ktorzy po podaniu tabletek na poronienie i tak wykonują łyżeczkowanie... Komplet badań??? Co dokładnie masz na mysli??

Gość gość
badania powinnaś zrobić ty i partner a ile macie lat i czy mace już dzieci? 4 poronienia to już coś nie wporządku jest