Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do żon które nie pracują..

Polecane posty

Gość gość
13:10, i to raczej nie glowa...

Gość gość
Czynsz, wynajem a co to za różnica, ważne że pieniądze wpływają i mam swój wkład w budżet domowy. Ok w domu nie ma czynszu, są jedynie opłaty administracyjne, bo to osiedle domków zamkniętych, więc ochrona i śmieci, ale to grosze, podobnie jak podatek ryczałtowy. Niektórym trudno zrozumieć, że istnieją rodzice co dom/mieszkanie kupują swoim dzieciom. Oprócz siebie znam nie jedną taką sytuację, tylko akurat moje kuzynki i koleżanki pracują, a ja na wychowawczym.

Gość gość
kretynski leb? oj zylka pekla haha

Gość gość
ty masz kochana dom do wynajecia taaa, predzej swinia niebo zobaczy.. :-)

Gość gość
tu ja co wynajmuję dom, nie jestem autorką, więc proszę mnie tak nisko nie osądzać ;) a świnia niebo widzi

Gość gość
a co wygooglowalas ze swinia niebo widzi? takie jest powiedzenie kochana. a ty nie masz zadnego domu i jestes zalezna wyłącznie od szanownego mezula :-)

Gość gość
no tak ale powiedzenia zawierają w sobie jakąś prawdę, a tu dupa.

Gość gość
Każdy z nas ma swoje konto i wzajemnie jestesmy upoważnieni,nikt nikomu nie wydziela nie tłumaczy się,pieniądze są potrzebne to sie wypłaca albo coś kupuje,płaci za coś i tyle

Gość gość
Moze z tymi swiniami to chodzi o to, ze w chlewie siedza i nie wychodza na powietrze? A nie o pole widzenia?

Gość gość
O matko, lepiej być zależnym od męża niż mieć męża nieroba co was goni do roboty, na mopie, sądząc po poziomie waszych wypowiedzi.

Gość gość
gość dziś ojojoj filozofka od trzody się znalazła.

Gość gość
maz goni do roboty? chcialabys haha. nie po to studiowalam 5 lat zeby teraz w domu siedzieć. Mowi ci to cos? ty najwidoczniej nie znasz pojecia ambicja, bo myślisz ze jak kobieta pracuje to ja maz do roboty goni, zal. Szkoda mi ciebie. Pokazujesz anonimowo na forum a w zyciu realnym nie dorastasz do piet zadnej pracujacej kobiecie.

Gość gość
A skad jestes taka pewna, ze nie dostala domu? Jak Ty nie dostalas, to nikt inny nie moze? :-P

Gość gość
13:41 Zluzuj troche, bo z tego co napisalas wynika, ze niepracujaca znaczy gorsza.

Gość gość
gość dziś nie wysilaj się, w życiu nie przebijesz powyższych wypowiedzi.

Gość gość
bo wymyslila sobie to dopiero w ktoryms poscie a jakby rzeczywiście tak było to od razu by gadala. a dom po rodzicach to ja tez bede miec, jak chyba kazdy ktory sie wychował w rodzinie....

Gość gość
Jakie wspólne jak ty pieniędzy nie posiadasz? x Posiadam debilko, bo zgodnie z prawem połowa jest moja.

Gość gość
13:44 bo co? bo ty tak mowisz. takie cwane jestescie na forum a w rzeczywistosci jestescie nikim, zajmujecie sie tylko praniem i gotowaniem a startujecie do kobiet ktore maja swoje zycie zawodowe i zycie poza domem. chyba macie niepelne zawodowe ze siedzicie w domu, i mozliwosc pracy jako sprzataczka, to siedzicie w chalupie i jeszcze startujecie do kobiet ktore smieja miec prace i place.

Gość gość
debilko? maz tak do ciebie mowi i sie nauczylas czy jak? chyba ci to siedzenie w domu zaszkodzilo. wyjdz do ludzi! kokoko

Gość gość
13:47 posiadasz, zarobione przez meza hahaha. nie wstyd ci, pasozycie?

Gość gość
Ja trzymam łapę na kasie.Mąż przychodzi do mnie po kasę na piwo ,bez mojej wiedzy nie bierze nic

Gość gość
Dziopki jak wy tyz pracujecie to moze byście mi dozuciły do kanałowego? Bo tylko ctyry na enefzet robioł. My kobiety pracujące musimy tzymac się razem bob jesteśmy wsystkie na tym samym poziomie.

Gość gość
Ale ktos tu ma chyba zly dzien w pracy :-P Albo taki charakterek :-P

Gość gość
Ludzie po co sobie tak dogryzać życie jest zbyt krótkie,tez jestem od pół roku utrzymanką męża,wcale się o to nie prosiłam,bo zachorowałam na nowotwór przeszłam operacje zwolnili mnie z pracy a teraz chemia i wszystkie te świństwa a mam niespełna 30 lat i nie wiem co przyniesie następny dzień i czy za rok na swieta będę jeszcze po tym świecie chodzić,maz zarabia około 14 tys na miesiąc dzieci nie mamy tak wiec nie muszę się przejmować ze nie dokładam do domowego budżetu i jestem utrzymanką.Ale najlepiej kogos oceniać ze nie pracuje,nie znajac sytuacji.A nawet jak pracowałam to jestesmy wspolwlascicielami swoich kont i nikt nikomu się nie tłumaczył z wydatków,teraz jak jestem w domu to tez nie ma u nas czegoś takiego żeby maz mi wydzielał czy kontrolował,pieniądze są wspólne.Zycze wam wszystkiego najlepszego na swieta

Gość gość
gość dziś bardzo mi przykro, jeśli można zapytać to na jaki nowotwór chorujesz? Jakie są rokowania? Trzymam kciuki, jeszcze wiele świąt przed Tobą!!!

Gość gość
dziś debilko to do ciebie mówi twój gach, tępa pomywaczko zakładowych kibli :D

Gość gość
13:50 zalosne ze tak upadlasz wlasnego meza. beznadziejne malzenstwo gdzie brakuje szacunku

Gość gość
13:57 no i widzisz jaka jestes prymitywna? siedzenie w domu tak dziala na ludzi czy co? niczego nie myje, to raczej ty bys mi mogla buty wyczyscic. i to byłyby twoje pierwsze samodzielnie zarobione pieniadze :-)

Gość gość
13.58 a ty k***o odp*****l się od cudzego małżeństwa. idź umyj dope bo klient cieknie :D

Gość gość
dziś No widzisz jaka jesteś prymitywna? Przy czyszczeniu zakładowych kibli mózg ci wypłynął uszami i nawet nie wiesz, ze siedząc w domu można zarobić więcej niż pracując na etacie, debilko.