Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do żon które nie pracują..

Polecane posty

Gość gość
10.21 a skąd wiesz, że jej mąż tego nie czyta? Może czyta, a jak sobie leży wieczorem w łóżku to przegląda ploty i bzdety, mój brat tak właśnie usypia czytając głupoty, bo jakby zaczął czytać branżowe to by nie skończył do rana, a tak to ma usypiacz.

Gość gość
a studia dają nie tylko wiedzę, że jakąs tam ogładę życiową, obycie itp. To, że twoja kuzynka skończyła tylko 2 klasy liceum, nie świadczy o niej najlepiej, ma wykształcenie podstawowe.

Gość gość
nie wiem gdzie wyście tych mężów poznajdowały ale mój to takich stron nawet nie znał, a powiem wam więcej - nie wiedział nawet, ze są tacy ludzie jak youtuberzy, którzy pokazują swoje życie w internecie i każdy ma do tego dostęp. Jak mu pokazałam to wybałuszył oczy z niedowierzaniem. Mojego męża takiego rzeczy nie interesują, przecież to jest nic nie warte. To może sobie baba obejrzeć, bo baba ma nature plotkarską i wścibską ale na pewno nie facet.

Gość gość
Jak dla mnie to jest w ogóle masakra, że takie coś jak Pudelek istnieje i ma się dobrze.

Gość gość
10.29 Dziwne rzeczy piszesz. A wiesz ile ci yutuberzy zarabiają? Masę kasy. I patrz. Są tam faceci w tej branży.

Gość gość
w ogóle te celebryckie programy typu Warsaw Shore to jest jakiś odpadł. Co za czasy, że ćwierćmózgie istoty robią z siebie debili w tv a lud jeszcze to ogląda i się zachwyca. Kiedyś się zastanawiałam kto to ogląda, ale teraz juz wiem. Kafeterianki! i to razem z mężami!

Gość gość
dziwne rzeczy? haha a czemuż to? dla mnie to ci youtuberzy mogą zarabiac grube miliony, i nie obchodzi mnie to, uważam, że to żałosne pokazywać w internecie swoje życie każdemu. Jak wstaję z łózka, jak jem. Ja nie muszę sprzedawać siebie, żeby zarobić na godne życie, ale jak ktoś nie ma umiejętności to może i tak jest, że zakłada kanał typu Big Brother i żyje z profitów.

Gość gość
i co z tego, ze faceci? ja bym takiego faceta nawet palcem nie tknęła. Co on musi mieć w głowie?

Gość gość
10.41 Wiecej niż ty. Bo ma na pewno szersze horyzonty. Tylko debilizm jak ty są tak ciasne umysłowo.

Gość gość
10:44 co ty musisz mieć w głowie dziewczyno z takim mysleniem, to aż boję się pomyśleć. ale jak widać dzisiejsza społeczeństwo takie zidiociałe.

Gość gość
10.45 Raczej patrz na siebie. Ograniczona jest strasznie.

Gość gość
ograniczona bo co? bo uważam, że portale typu pudelek, progrmay typu warsaw shore czy pokazywanie życia w internecie to dno? bo tak jest. przecież to jest na najniższym możliwym poziomie. a ty zamiast rzucać inwektywami, moze uargumentuj swoją zdanie, a nie tylko "jestes oganiczona", "masz wąskie horyzonty" itp. Na pewno przeczytałam w swoim życiu więcej książek od ciebie i to bynajmniej nie tanie romanse

Gość gość
10.49 I właśnie pokazałas swoje ograniczenie. Myślisz szampowo i stereotypowo.

Gość gość
to właśnie ty myslisz szablonowo. w życiu trzeba sporo mądrych książek przeczytać, żeby następnie samemu umieć wyciągać wnioski, a tak to się tylko powtarza za kims, jak ty "masz wąskie horyzonty" itp. Wymień mi chociaż jedną produkcję yt wartą uwagi.

Gość gość
Też przeczytałam dużo książek, romansów takich typowych nie czytuję. I czytam Pudelka. Dlaczego nie?

Gość gość
Ja yt nie oglądam, bo wolę Pudelka. Ale syna mam nastolatka, to czasami coś mi pokaże. I co z tego? Czy to nie ty ostatnio wyzywalas kobiety od kurek domowych? ;)

Gość gość
Nie dlatego, że tak uważasz, bo również się z tobą zgadzam, że to dno. Ale dlatego, że mówisz, że ludzie czytający to to geje lub gimnazjaliści. A czytać dno i głupoty może każdy, nawet wykształcony, mądry człowiek, w ramach odmóżdżenia.

Gość gość
nikogo nie wyzywałam, ale widzę, że tu macie regularne kłótnie...

Gość gość
10.53 Chodzi mi o twoje myślenie, że facet nie może się odmozdzyc i przeczytać pudełka. Bo co? Albo yutuberzy to faceci jakieś gorszej kategorii? Pracują nie kradną. A horyzonty twoje nawet jeśli po studiach masz wąskie. Ludzie z głową nawet po zadowoleni mogą mieć wielkie firmy, dobrze zarabiać i mądrze mówić, bo mają wrodzona inteligencję. A tacy jak ty to nawet wykuty na pamiec materiał że studiów niewiele pomoże. Są i po studiach ludzie zarabiający najniższa, bo mimo studiów w głowie niewiele.

Gość gość
baba to sobie może jeszcze takie coś jak pudelek przeczytać, ale żeby facet to dla mnie jest porażka

Gość gość
Głupie kury wydziobuja się na kafe. Frajerki... Śmieje się z Was I jestem żona która aktualnie siedzi na wychowawczym a od męża ma co najmniej 1600zl miesięcznie na przewalenie na ciuchy i kosmetyki, do tego dostęp do wspólnego konta.

Gość gość
1600zł to slabo ci daje :)

Gość gość
haha a mój dziadek, emerytowany profesor wydziału fizyki ogląda tureckie seriale. Byś się zdziwiła co te mądre głowy oglądają i czytają.

Gość gość
gość wczoraj Prostytucja przybierać może różne formy. Niekiedy jest nią małżeństwo, żona w zamian za utrzymanie daje dopy xx A jak nie daje ?:p A na dodatek nie pracuje, tylko jest szczęsliwa kurka domowa ? :) Co trzyma tego chłopa by utrzymywac taka ?

Gość gość
My mamy wspólne konto. Ja nigdy nie pracowałam, mój mąż prowadzi firmę z swoim ojcem, powiedział, że nie muszę pracować. Mam dostęp do wszystkich kont, z niczego nie muszę się tłumaczyć, może dlatego, że pieniędzy nam nie brakuje, mój mąż też nie jest skąpy. Zresztą jego matka też nie pracowała, więc tak jest wychowany.

Gość gość
Jezu skończcie już te wyliczanki ile kto ma, ile kto zarabia, ile jej mąż daje, kogo to obchodzi?

Gość gość
gość wczoraj Kiedyś kobiety się emancypowaly, domagacie się praw, chcecie być traktowane na równi z mężczyznami a w XXI wieku na wlasne życzenie siedzicie w domu. Masakra. xx Pisz za siebie. Janie chche byc traktowana na równi z mężyznami, bo nie jestem mężczyzną ! Jak nie rozumiesz róznicy pomiedzy równouprawnieniem, a traktowaniu na równi z męzczyznami to sie nie wypowiadaj.

Gość gość
11:08 a mój dziadek był radzieckim kosmonautą a teraz ogląda Kardashianów i co?

Gość gość
rownouprawienie i rowne traktowanie to takie same traktowanie mężczyzn jak i meżczyn, co tu więcej rozumiec? kobiety się domagały przywielejów tam gdzie chciały a tam gdzie nie chciały to nie? czyli tak wybiórczo? rownouprawnienie to rownouprawnienie - w kazdej dziedzinie, głupia gąsko

Gość gość
dziś Ma 45 lat i tyleż czasu poświęciła na czytanie ale nie znalazła czasu by otrzymać świadectwo maturalne?:) Żenada,czytać można,każdy może ale MATOŁ jak ma problemy z matematyką,fizyką,chemią to kończy swoją edukację na II kl.liceum.Tyle w temacie.Zenujący jest twój wpis i ten zachwyt siostrą nie wiadomo z jakie powodu,chyba macie ten sam poziom.