Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychomantis

Ohayooo! Kto mi pomoże napisać 1 wiadomość do Kobiety bardzo prostą

Polecane posty

Gość Psychomantis

Witam, dnia 2018-03.18 byłem na randce/spotkaniu można tak powiedzieć z Elena 23 z Ukrainką w Herbaciarni ? i oczywiście ja byłem zadowolony z spotkania bardzo spodobała mi sie i wiadomo ze chciałem zeby coś z tego wyszło ale raczej nic z tego chyba nie wyjdzie chyba ze macie jakis jeszcze pomysł ? Pojechałem po nią i poszliśmy do herbaciarni trwało to może godzinę no może trochę więcej i teraz czekałem na jej wiadomość cisza wiedz sam napisałem po 2 dniach coś takiego [ Cześć Lenka ? chciałem się zapytać czy nasze ostatnie spotkanie było względem ciebie udane? Mi osobiscie bardzo sie podobało. Jezeli tak, to mam nadzieje ze jeszcze razem gdzies wyjdziemy. Np na domowke? Co ty na to? ] i jeszcze po 3 dniach napiałem [ Dobra widzę dajesz mi kosza ale pamiętaj że każda porażka jest nawozem sukcesu. Powodzenia Dalej ] i też nie odpisała [KUZWA] mać i co mogę zrobić jeszcze ? tylko nie mówicie mi żebym odpuścił bo wiem o tym ze lipa straszna bo powinna się odezwać sama jakby jej zależało ale Bardzo mi na tym zależy dlatego drożę ten temat ? Możecie przedstawić gotową wiadomość jak byście napisali ? czekam z niecierpliwością Dobrze jak by w treści wiadomości było zawarte coś takiego typu [ ze jak nie odpisze to juz wiecej nie bede pisał dam jej spokoj itp zeby niebyło ze jestem jakiś napalony psychopata na nia ale po prostu jestem taki mam charakter nie lubie sie podawać i musiałam raz jeszcze napisać ] Ze osunę jej numer telefonu i z facebooka itp jak nie odp mi

Gość gość
Chłopie, jak nie odpisała na dwie wiadomości w ciągu kilku dni to już Ci nie odpisze... Widocznie dla niej spotkanie nie było udane, cóż, zdarza się. Daj sobie spokój, wtedy przynajmniej jak się spotkacie przypadkiem to nie będzie niezręcznie, a jak będziesz pisał kolejny raz to już całkiem się pogrążysz. Może się jeszcze ocknie i sama napisze, ale Ty już absolutnie nic nie pisz.

Gość gość
Dużo jeszcze tych tematów założysz? W domu też masz taki syf jak robisz na forum?

Gość gość
no właśnie zauważyłam teraz, że odpisałam 2 razy na to samo, bo myślałam, że moja wypowiedź zniknęła, a nie pomyślałam, że ktoś założył dokładnie taki sam temat... Chyba faktycznie desperat narwany, skoro nie dość, że do niej chciał pisać 3ci raz to jeszcze tematy mnoży...

Gość gość
Dziewczyna zobaczyła, że to maniak i uciekła. Daj jej spokój

Gość gość
Ten desperat najpierw założył kilka topików przed randką i jęczał żeby mu napisać o czym ma rozmawiać, co pisać itp, scenariusz na każdą minutę. Dziewczyna widocznie uznała go za upośledzonego i pewnie teraz modli się, żeby dał jej spokój.