Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wielka miłosc..spotkanie po 10 latach.Jak się zachowac?

Polecane posty

Gość gość
19:28 Piszę jak jest. Coś się nie podoba? Też kobiety tak traktujesz po chamsku, co? :D

Gość gość
Nie ,nie traktuje ich po chamsku . daj już spokój trollu .

Gość gość
jak już chcesz mu coś napisać autorko, to się uzewnętrznij anonimowo :D i to nie „ty mnie skrzywdziłeś buuu” tylko po chamsku, tak w jego stylu

Gość gość
Nie ,to raczej nie jest dobry pomysł

Gość gość
20:50 Nawet nie będzie wiedział kto to napisał :D:D:D

Gość gość
Udawaj ze nigdy bo w twoim życiu Nie było. Nie dawaj mu żadnych uśmiechów, minut,spojrzeń nic.Ty wiesz ze każdy jest w życiu po to by dać nam lekcję .Napewno cie to będzie boleć całe życie w jakimś stopniu.Jedyne co możesz zrobić to patrzeć siebie,cieszyć się ze wszystkiego co Cię spotkało, glowa do góry podniesioną i na przód marsz.A on miał okazję Cię mieć, nie chciał, teraz nie ma miejsca na niego w twym życiu i tyle

Gość gość
Taki dupny artykuł A gdy ja pisałem 5 linijek to mi spam wyskoczył

Gość gość
21.39 Dziękuję za twoją wypowiedź, jako jedna z wartościowych dla mnie. Będę go unikala bo to co wtedy się wydarzyło przekreślio nasza relacje raz na zawsze i mimo tego co czuje, niezależnie od tego jak przykro mi się robi gdy się mijamy.. jestem tego świadoma.

Gość gość
Autorko zakresl gruba krecha przeszłość i nie wracaj do tamtych lat -bo nie warto. To że była to destrukcyjna znajomość opisujesz od samego początku. To facet powinien przeprosić Cie za swoje hamskie zachowanie jeśli sama odezwiesz się do niego możesz przeżyć kolejne rozczarowanie. ..

Gość gość
„hamskie” :D

Gość gość
Czesc Wam . Chciałam wam napisać że sprawa chyba sama się rozwiązała -stykneliśmy się znowu w mieście ,on mnie jak zwykle zaczepiał . A że ja nie chciałam z nim rozmawiać to powiedziałam mu to wprost .Że wolałabym aby się do mnie nie odzywał -taką mam prośbę do niego .Grzecznie i spokojnie mu tak powiedziałam .Był zdziwiony i pytał się ale o co chodzi. Ja mu wytłumaczyłam że mam swoje powody ku temu i prosiłabym aby to uszanował. Chyba zrozumiał ,minę miał nienajlepszą . Ale trochę mi ulżyło.