Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet, które usunęły ciążę.

Polecane posty

Gość gość
12.21 I to jest po prostu manipulacja... Wiesz jak teraz wyglada aborcja ? Nie ma żadnego rozrywania rączek czy nóżek, poza tym to nie są autentyczne zdjęcia.

Gość gość
Dziewczyny ! Ta co wkleja linki i tak broni larwowatych zaroskow , ze swiadomoscia mniejsza niz glisda , to ta sama ktora napisala w innym temacie bez mrugniecia okiem , ze jej 12 letnia corka pog****iemialaby urodzic dziecko ! Tak ja tam dziewczyny pocisnely pocisnelyze uciekla w polprzysiadach , ale widac dalej sie udziela

Gość gość
Mialo byc po g****ie , 12 letnie dziecko zmuszone byloby przez matke nosic ciaze i rodzic

Gość gość
gość dziś nic takiego nie pisałam. Rozumiem, że rozpoznajesz mnie po nicku? :D

Gość gość
gość dziś Ty jesteś psychiczna? Równie dobrze ja mogę napisać o Tobie, że ty w innym, temacie zjadasz abortowane płody. Lecz się kobieto, nic takiego nie pisałam.

Gość gość
gość dziś haha, jasne, może to jest grafika komputerowa? Różne są metody aborcji, a dziecko, które usuwa się farmakologicznie także wychodzi z krwią. Ty myślisz, że jak wygląda 10 tygodniowy płód po aborcji?

Gość gość
gość dziś "Larwowate zarostki"? Teraz wiem, że to pewnie ty wypisujesz o tych "smarkach z krwią" itp. Jesteś chora psychicznie, nie potrafisz normalnie rozmawiać, nie masz podstawowej wiedzy. Siedzisz na stu wątkach, obrażasz, wyzywasz, potem masz jakieś obsesje i wmawiasz ludziom, że niby kiedyś coś tam napisali w jakimś innym wątku. Nie ja jedyna jestem przeciwna aborcji, z całą pewnością jest tu sporo kobiet za i przeciw, które przy okazji mają różne inne poglądy i wypowiadają się w różnych tematach, dużo jest też podszywaczy, którzy piszą kontrowersyjne rzeczy by skompromitować te, które myślą inaczej. Puknij się w głowę.

Gość gość
W inny sie tlumaczy, a ciebie poznac po stylu pisania :) Idz wyleje sobie kubel zimniej wody na leb, dzisiaj dyngus. Nie widzisz, ze nie przekonasz dziewczyn ktore dokonaly aborcji , lub chca dokonac do tego ze w 6 8 czy 12 tygodniu maja male baby , bo one maja to w .... Trauma poaborcyjna tez ich nie zastraszysz

Gość gość
gość dziś Dobrze wiem, że to ty! Dwa dni temu pisałaś, że uprawiasz seks z ukochanym przyjaciółki, wczoraj, że 12 letnie dziewczynki powinny rodzić. Uważajcie na nią kafeterianki! Napisałam Ci, że powinno się zalegalizować terminację, to na mnie naskoczyłaś jak wariatka. A przecież każdy wie, że dopóki jest w brzuchu to jest smark i nie ważne, czy to 3 czy 9 miesiąc. Sama bym usunęła w 9 miesiącu, gdyby np. w tym czasie zaproponowano mi awans, albo zmieniłabym partnera. Przecież przez 9 miesięcy w brzuchu to jest galareta ze smarkami, jak g****o.

Gość gość
gość dziś A jakiż to styl pisania? Normalny! To ja Ciebie poznaję po stylu pisania, że tydzień temu żaliłaś się tu, że zakochałaś się w swoim wujku. Zresztą co to za "uważajcie na nią"? Fakty mówią same za siebie, same się bronią bądź nie, niezależnie kto je wygłasza :) Wszystko można sprawdzić, także to, czy 3 miesięczny płód to galareta :) To raczej Ciebie można poznać po tych "smarkach" i "glutach w 6 miesiącu".

Gość gość
Przykro się czyta jak ludzie totalnym brakiem kultury rozwalaja temat pisząc prowokacyjne i zlosliwe głupoty. Z czasem nie będzie z kim dyskutować, bo co madrzejsza osoba, opuści takie forum. Ja tez mam powoli dosyć.

Gość gość
Uważam, że do 9 miesiąca są smarki, bo tak jest. Dopóki jest w brzuchu to smark. Takie glisty obsmarkane. Aborcja to tak jakby kupę z rozwolnieniem zrobić cokolwiek będziesz tu pisać debilko. W 4 miesiącu nie ma żadnych nóżek, są same gluty i galarety. A ciebie rozpoznaje z innych wątków, nikogo nie przekonasz!

Gość gość
gość dziś Na kafeterii raczej nie podyskutujesz, a już na pewno nie na poziomie.

Gość gość
gość dziś Czemu to dziecko się rusza? Przeżyło aborcję? W sumie czytałam, że takie dzieci czasem żyją jeszcze przez kilka minut (w przypadku zaś terminacji kilka godzin).

Gość gość
Troszke duze dlonie ma ten stworek, glowa tak kreci, pewnie mysli - dlaczego mamusiu, dlaczego? :) :)

Gość gość
Przeciez to nie zadne dziecko debilko! Lykasz jak pelikan :)

Gość gość
gość dziś A ja myślę, że to naprawdę jest dziecko po aborcji próżniowej. Dlaczego sądzisz, że nie?

Gość gość
Bo w ani jednym detalu nie sa zachowane proporcje ciala , to jest taki fejk jak zdjecia niby malych ufoludkow , ktore kraza op necie

Gość gość
Po aborcji metoda próżniowa nic nie zostaje z zarodka. Nie wuciaga sie go w calosci. Poza tym tego kobiecie po zabiegu się nie pokazuje. Tak samo jak jest jakikolwiek inny zabieg, nikt nie pokazuje czy nie wydaje do domu usunietych organow czy torbieli. Widziałam animacje z metody próżniowej. Trochę brutalne, ale wszystko zostaje wyssane i przemielone. cały zabieg trwa ok 10 minut.. Usunelam w 8 tyg. Filmiki o ciąży i o aborcji w ogole nie wplynely na moja decyzje. Żal 10minut zarodka, ale jak bym miała rodzić 10godz.to nikogo by to nie ruszyło.

Gość gość
igzde

Gość gość
Obys tylko 10 godz rodzila :) w wiekszosci przypadkow jest to o wiele dluzsza tortura

Gość gość
13:31 Jak płód nie jest zdolny do życia poza organizmem matki to nie, nie żyje poza jej organizmem. A co do filmów i zdjęć - wiele jest sprokurowanych, by "obrzydzić" aborcję. Jeszcze kilka lat temu mówiono, ze dzieci są szatkowane, a teraz nagle są wyciągane w całości i żyją godzinami...gdzie w ciągu kilku lat naprawdę w terminowaniu ciąży nic się nie zmieniło.

Gość gość
Jeszcze taka bajeczka krazyla ze najpierw wyrywa sie raczki , potem nozki potem glowke , hitem byl tez film niemy krzyk zrobiony dla ksiezy pedofili , zeby owieczki straszyc

Gość gość
Jak jest życiem to niech sobie żyje, tylko z dala od ciała, które go nie chce. Nie może? Takie prawo natury.

Gość gość
Czemu te wszystkie przeciwniczki aborcji nie zaczną studiować biotechnologii i szukać sposobu na przeprowadzanie ciąż poza ciałem kobiety? Wilk syty i owca cała

Gość gość
14:19 Bo tak też nie wolno. Ciąża ma być w kobiecie, rodzenie ma być w bólu (bo przecież jak jahwe wygnął z raju Adama i Ewę to to powiedział) i tylko wtedy jest zgodnie z naturalnym porządkiem rzeczy.