Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rozpaczliwie nalega na slub.

Polecane posty

Gość gość
Autorze masz 30 lat a zachowujesz sie jak chłopczyk 15letni. Nie pasuje c***anna mówisz jej koniec i czesc. Ona ma prawo czegoś oczekiwać ale ty masz prawo tego nie spełnić i oboje macie prawo zakończyć ten związek. Do ślubu nie maja prawa tylko pary romantycznie zakochane. W innych państwach rodzina wybiera męża czy zonę i tam nie można odmówić. Ludzie czasem spotykają sie w rożnych okolicznościach i nie zawsze są to okoliczności romantyczne. Wyżej jedna pani napisała, ze jej związek rozpoczął sie od seksu i teraz już dawno są po ślubie.

Gość gość
Wy baby to jednak jesteście ułomne,nic dziwnego że męzczyźni nie chcą brać ślubu.Gość tłumaczy wam najprościej jak umie a wy it ak swoje.Wracajcie lepiej dziwki do prac domowych...Ohh..lepiej nie,bo wy wszystko potraficie spierdolić,nawet ugotowanie wody wam nie wychodzi.Ja sie teraz nie dziwię czemu wszyscy zagraniczni uważają polki za bezmózgie ścierwo :D No dalej,lejcie tu swój jad na mnie,tępe suki,będę mógł się pośmiać z waszego niedorozwoju umysłowego :)

Gość gość
Ja sie teraz nie dziwię czemu wszyscy zagraniczni uważają polki za bezmózgie ścierwo x haha, ktorzy niby? i czemu niby? polki maja branie wsrod zagranicznych a wy nie

Gość gość
gość dziś Tłumaczy??? Przecież nikt go do ślubu z ta panienka nie zmusza. Nie chce z nią ślubu to niech jej to powie. W czym ty widzisz problem i sączenie jadu?

Gość gość
obrzydliwa :O nic dziwnego ze nie chce sie ozenic z nia

Gość gość
dziś obrzydliwa pechowiec.gif nic dziwnego ze nie chce sie ozenic z nia X Autor już zaprzeczył temu i nie uważa, ze ona jest obrzydliwa.

Gość gość
skąd wiesz

Gość gość
gość wczoraj Nikogo nie oszukuje, nie mam jej za puszczalską łatwą *******...

Gość gość
Prowo

Gość gość
Ty masz klasę??? Jedynym twoim usprawiedliwieniem jest to że ona też chciała seksu??? Ale w dalszym ciągu nie powiedziałeś jej że nie chcesz się z nią żenić i ze nią gardzisz!!! Pasujesz do tej teorii o orgazmie - skoro było jej dobrze w łóżku to za karę nie będzie miała ślubu! TAK !!! Mam klasę, jak patrzę na to co robią inni faceci i jacy są obok kobiet to mogę powiedzieć że jestem naprawdę grzecznych i dobrze wychowanym człowiekiem. Nie chcę się z nikim żenić, nie rozmawiałem z nią o tym, nie sugerowała mi tego wcześniej w rozmowie wprost inne przytyki są beznadziejne. Co ma orgazm do ślubu????

Gość gość
Naprawdę nie dociera do ciebie głupi fiucie ze jeżeli chce się mieć z dziewczyną seks układ to się z nią to ustala od początku? - do do Ciebie nie dociera wszechobecna wagino mądrości ze ja chce się mieć z facetem małżeństwo to się z nim to ustala od początku? Co to za argument? Czy wy nie widzicie własnej hipokryzji kobiety? Linczujecie mnie za to że kobieta niemalże wskakuje mi do łóżka, stawia warunki co do fantazji seksualnych, a teraz wyskakuje z czymś o czym nie było wcześniej mowy???

Gość gość
Autor wcale nie chce zrywać usmiech.gif Gdyby chciał to już dawno temu kopnął ja w doope po tam jak niby zmuszała go do wyuzdanego seksu oczko.gif Autor ma pretensje i jest wręcz oburzony, ze dziewczyna chce ślubu a on nie bardzo ma ochotę odmówić bo boi sie, ze ona go zostawi. WSZYSTKO ewidentnie wskazuje na to że jakoś będę musiał z nią zerwać, jak na razie nie mam na to pomysłu, nie chcę też kłopotów, bo ona może robić różne akcje, będę musiał to zrobić stopniowo najlepiej tak żeby to ona ze mną zerwałą. W każdym razie jak wymyśle jak to zrobić to potem faktycznie zrobie sobie wazektomie i będzie z głowy, będę mógł bardziej swobodnie działać z kobietami, nawet jakieś przygody

Gość gość
Walisz w gumiaku, a gumiaka sam płuczesz. po lodzie ma połknąć. Nie spuszczaj nasienia z oka.

Gość gość
no zmyj sie zanim zaciazy

Gość gość
Pelikany łykają :D

Gość gość
Jestes taki sam jak moj byly! Wszyscy faceci sa tacy sami, najpierw mnie zwodzil, seks, obiadki, potem jak mowilam o slubie to udawal ze nie slyszy

Gość gość
Dzisiejsza Kobieta chce się wyszaleć do 30 porządnie. 100-200 partnerów to dla niektórych 30 które znam to norma. Mało tego są z tego bardzo bardzo dumne. Twierdzą ze są wyzwolone z ucisku i teraz mogą być takie same jak Mężczyźni. Szkoda tylko że biorą przykład nie z tych Mężczyzn co trzeba a potem po 30 rachu-ciachu do ślubu bo niby od 30 reset szanuje się teraz :D Jeżeli seks był by wyznacznikiem czy bierze się Kobietę za żonę to miał bym już spory haremik :D:D a moja znajoma to by sobie mogła zaludnić sporą wioskę swoimi partnerami seksualnymi. Chciałyście rewolucji seksualnej to macie to czego chciałyście. Teraz seks ma tak mała wartość i jest tak łatwo dostępny że ślub nie jest Mężczyźnie do niczego potrzebny bo Mężczyzna tylko traci na takim układzie.

Gość gość
To jest prowo debile :D

Gość gość
dokladnie, tez tak mysle, seks jest czyms normalnym, ludzie bzykaja sie kolezensko, mezatki z kolegami, studenci maja juz po kilkadziesiak kobiet zaliczonych, seks nic nie oznacza, a baba jak baba kazda chce slubu predzej czy pozniej

Gość gość
nie zadne provo tylko ty nie znasz zycia

Gość gość
Życzę Ci wszystkiego najlepszego

Gość gość
Prowo jak chuj a wy się nakręcacie

Gość gość
Oczywiście, ze to prowo bo jaki mezczyzna zaliby sie, ze ma laskę, która zgadza sie na wszystko w łóżku.

Gość gość
on sie zali na slub, a skoro tyle z nia jest to sie nie zali nato ze ona na wszystko sie zgadza tylko to pretekst

Gość gość
Ten wątek jest ku przestrodze dla kobiet, ktore prześpią się na pierwszej randce i liczą na coś poważnego.

Gość gość
Ja się przestałam na pierwszej randce i jestem żoną! Jak to wytłumaczysz?

Gość gość
08.40 jestes mniejszościa, zdarza się to ale myślę ze w przypadku gdy facet od razu się zakocha, wtedy nie kalkuluje, nie zastanawia się czy jesteś latwa, jest juz ,,trafiony zatopiony" i się wiaze. Natomiast w innych przypadkach facet będzie myślał ze kobieta która od razu się z nim przespała jest łatwa, może ja mieć każdy i będzie mu przeszkadzało ze nie musiał sie choć trochę natrudzic żeby ja zdobyć. Odezwie sie w facecie instynkt zdobywcy który nie został zaspokojony, ta potrzeba zdobywania, a im dłużej musi się facet starać tym bardziej kobieta wydaje się wartościowa. Jest przecież multum zalacych się kobiet które zostały potraktowane przedmiotowo bo głupie oddaly się za szybko facetowi. Taka natura faceta. Ile zas znasz takich przypadków jak u Ciebie?

Gość gość
1 randa i seks? laska spalona

Gość gość
ktora chciala by takiego roochacza

Gość gość
Paradoks jest taki,ze ci mężczyźni co niby tak starali sie o kobietę i niby bardziej ja szanują po ślubie gdy ich kobieta zaniemoże seksu najspokojniej w świecie znajdują kochankę. To taki typ mężczyzn traktuje kobiety jak przedmioty bo jedną wyroochaja bez skrupułów ale za inna będzie biegać jak pies. Mężczyznę, który traktuje kobietę jak człowieka bardzo ciężko spotkać ale właśnie tacy rozumieją czym jest siła chemii i magia zauroczenia, ze nie zdarza sie to codziennie i nie z każdym człowiekiem. Wlasnie taki mezczyzna co będzie miał seks na pierwszej randkę i będzie kobietę szanował to jest skarb.