Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet był mną zauroczony ale teraz już mu przeszło

Polecane posty

Gość gość

Nie ogarnął że jestem nieśmiała :O a odwzajemniałam jego uczucia i to bardzo. :(

Gość gość
Twój problem :D

Gość gość
Widocznie nie spełniłaś jego oczekiwań.

Gość gość
To nieśmieszne :( Jakich oczekiwań?

jakie były objawy tego zauroczenia? może nie przeszło, tylko się zniechęcił. osoby nieśmiałe czasami wydają się chłodne i trzymające dystans. więc możesz go zachęcić ponownie ;)

Gość gość
Skąd wiesz że mu przeszło?

Gość gość
A nie przeszło mu?

Gość gość
Frog, uśmiech, zainteresowanie moją osobą, widziałam jak się cieszy gdy przychodzę, widziałam jak oczy mu się błyszczały, jak żartował, jak zagadywał, trochę się drażnił, patrzył głęboko w oczy. Próbował przytulać ale mnie tym paraliżował, sam jego wzrok mnie peszył. Rumieniłam się i denerwowałam. Bardzo mi się podoba. A teraz już niczego takiego nie robi. Nie interesuje się mną już :(

Gość gość
Właśnie stąd wiem że mu przeszło, bo się zmienił, jego zachowanie jest całkiem inne :( Próbuję się do niego ładnie uśmiechać ale to już nie to :(

Gość gość
Może chciał przelecieć a ty od razu że zauroczony

" gość dziś Frog, uśmiech, zainteresowanie moją osobą, widziałam jak się cieszy gdy przychodzę, widziałam jak oczy mu się błyszczały, jak żartował, jak zagadywał, trochę się drażnił, patrzył głęboko w oczy. Próbował przytulać ale mnie tym paraliżował, sam jego wzrok mnie peszył. Rumieniłam się i denerwowałam. Bardzo mi się podoba. A teraz już niczego takiego nie robi. Nie interesuje się mną już smutas.gif " X nie wiem, czy to są objawy zauroczenia. może to być typ luzackiego faceta w typie podrywacza. i teraz zmienił obiekt swoich zachowań. mężczyzna, którego trafia strzała amora zachowuje się raczej odmiennie, może być nawet onieśmielony w obecności obiektu swojego zauroczenia.

Gość gość
frog, a jakie są objawy zauroczenia dorosłego pewnego siebie mężczyzny? Bo to co przytoczyłaś o raczej młokosa? Oczy błyszczące i uśmiech też podrobił? :O aktorem nie jest :(

Gość gość
W jaki sposób zachęcić go ponownie?

Gość gość
Nie reagowałaś to zniechęcił się. Chyba przepadło.

Gość gość
Reagowałam ale nieśmiało. Starsznie słabo gdy widział że się zawstydzam i rumienie to odebrał to za brak reakcji? :(

Chcesz, to teraz Ty go zacznij podchodzić. A jak twierdzisz, że nie możesz się przemóc to przestań się przejmować. Widocznie aż tyle nie jest dla Ciebie warty.

Gość gość
Ja też jak się nasłuchałem o tym jak to kobiety są molestowane i cała ta akcja metoo to też już nie flirtuję i nie podrywam. Za seks wolę zapłacić niż ryzykować, że jakaś moje zaloty potraktuje jak molestowanie

Gość gość
Próbuje go zaczepiać ale jest nieczuły na to. Stracił zainteresowanie :(

Jeśli stracił zainteresowanie to czego oczekujesz? To nie gra na kompie, że masz nieskończoną liczbę żyć i możesz każdą misję przechodzić x razy.

Rozumiem, zaczepiasz go patrząc na niego i delikatnie się uśmiechając? :P To samo robilaś, jak odtrącilaś go swoją postawą. Więc wiesz...

Gość gość
Robię więcej. Próbuje go zagadywac, żartować, być bliżej…bo wiele mnie kosztuje takie przełamanie się.

"gość wczoraj frog, a jakie są objawy zauroczenia dorosłego pewnego siebie mężczyzny? Bo to co przytoczyłaś o raczej młokosa? Oczy błyszczące i uśmiech też podrobił? pechowiec.gif aktorem nie jest smutas.gif" X każdy jest inny i inaczej reaguje. ale należy rozróżnić, czy po prostu podobasz się facetowi i uznaje cię za "fajną dupę" - jakich wiele, czy też faktycznie jest zauroczony/zakochany i wiąże z tobą jakieś plany. X skoro dojrzały - to nie ma przypadkiem żony? :P

ja myślę laska, że ty się zauroczyłaś miłym, sympatycznym, uśmiechniętym i bezpośrednim kolegą. sama jesteś nieśmiała i nie ogarniasz, że czasem ktoś po prostu zachowuje się tak jak on ze zwykłej sympatii. to nie musi od razu być miłość ;) ale i tak jestem zdania, że warto weryfikować niejednoznaczne sytuacje, więc zaproś go gdzieś i zobacz, jak zareaguje :)

Gość gość
Dojrzały to nie znaczy stary :P nie dzieciuch :) O żonie nic nie wiem. Jestem nieśmiała co do facetów którzy mi się podobają ale głupia nie jestem a tak poza tym to zachowuje się normalnie :) To nie jest mój kolega i raczej nie jest zbyt otwartym człowiekiem i nie jest miły ani sympatyczny. To skomplikowane. Może i masz rację, tylko dlaczego już tak się nie zachowuje? Nie piszę o miłości a o odrobinie zainteresowania :)

Gość gość
Ponieważ - ile można?

Gość gość
Czyli po prostu zrezygnował? :(

Gość gość
Umrę jako stara panna :(

Gość gość
To na bank lekarz :D dajta spokoj im 🖐️

Gość gość
To nie lekarz. Dlaczego myślisz że lekarz?

Gość gość
Bo lekarze tacy sa,tu zaczac tam i nigdzie nie skonczyc.Napisalas,ze cieszyl sie jak do niego przychodzilas,blask w oczach itd.Moj tez taki jest,ale mam meza wiecpozartowac tylko mozna.