Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet był mną zauroczony ale teraz już mu przeszło

Polecane posty

Gość gość
Autorko bardzo Cie proszę, napisz konkretnie ile to trwa, jak on ci zainteresowanie okazywał, jak próbował zwalczyć twoja nieśmiałość, proszę napisz krok Po kroku.

Gość gość
hahaha jaki jad w starych babach haha

Gość gość
Tak, jak w starych babach. Za to ciebie pustogłowie.

Gość gość
zrobiłaś dobre 1 wrażenie a potem go nie zaintrygowałaś. I tyle.. Nie chodzi o wiek, nie chodzi o zaliczenie. Po prostu.

Gość gość
autorko bylas dzisiaj? jak bylo?

Gość gość
obwinianie go że chciał zaliczyć jest przesadą. po prostu z tego co zaobserwował przestałaś być interesująca. a przyczyny mogły być różne. Nieśmiałosc nie, bo sama sprawdziłaś że nie o to chodziło (gadanie nie pomogło).

Gość gość
Sam tez czesto "nieogarniam" / "tchorze" :p Czesto, z jakiegos powodu, atrakcyjne kobiety w firmie (bardzo duzej) ktore praktycznie mnie znaja zaczynaja sie mna interesowac. Poniewaz udaje ciapciakowata oferme (naprawde ulatwia zycie i dzieki osiagniecia paru niezyciowych ludzi nie wplywa zna postrzeganie moich zawodowych kompetencji, ba ma nawet zaskakujaco pozytywny wplyw na kariere) a ludzie z otoczenia nie wiele o mnie wiedza (kolejny bonus bo kazdy lubi siebie :) ) w wiekszosci przypadkow najprawdopodobnie szukaja frajero-meza. A nawet jesli nie: ja pasuje do nich a one do mnie jak swinia do siodla. Dlugo terminowo nic by z tego nie wyszlo, gdybym je przelecial i zostawil przedzej czy pozniej zaczely by robic problemy (w koncu to samo srodowisko) - generalnie po co sie z tym babrac. Tak czy siak do rzeczy: jesli ma mozg to raczej wiedzial, ze ci sie podoba, moze i nawet byl zauroczony ale najprawdopodobniej jest dobry powod dla ktorego sobie odposcil wiec nie ma sensu sie zadreczac, zwyczajnie o nim zapomnij. Baby i ich romantyzm... Ps. "Moim" przechodzi po 3-5 miesiacach, gora rok - przeczekasz bez problemow.

Gość gość
wczoraj 09:39, aż żal to komentować :O Dno i wodorosty - to twój poziom. Żegnam. wczoraj , byłam. Był nieco milszy. Zdziwiło mnie to że to ON mnie szukał 2 razy wczoraj a nie ja jego. Ale nie ma już tego czegoś między nami :( coraz bardziej czuje że to już bezpowrotne. Trup :( dziś , to trwa dużo dłużej i nie przechodzi i nie chodzi o firmę bo doskonale wie kim tam jestem i nasza relacja nie miałaby wpływu na pracę.

Gość gość
zawsze możesz jeszcze raz sobą go zainteresować.

Gość gość
spoko plan, ale jak? To co próbowałam nie działa. To jak mam to zrobić?

Gość gość
Pokaż mi Cipke może się skusi :))

Gość gość
Miej wyebane i nie niszcz swojego życia na jakiegoś debila.Taki facet jest nic nie warty.

Gość gość
pokazać tobie a on się dzieki temu skusi? :D

Gość gość
dziś podswiadomie czuję że masz rację ale chyba napawdę się zakochałam, serce nie sługa :(

Gość gość
Jutro kolejne spotkanie

Gość gość
Powodzenia i cipka do góry:)

Gość gość
Facetowi to można życzyć: 'powodzenia i kuts do gory!" ale kobiecie? :D

Gość gość
Rób co innego skoro tamto nie działa. zakochałaś sie już? chyba raczej zauroczyłaś, żeby cokolwiek zrobić to musisz myśleć trzeźwo. nie ślij żadnych buziek.

Gość gość
No ok, tylko co robić? Nie mam pomysłu. Olewałam, nie reagował. Próbowałam zaczepiać to też nie reagował :O Dzisiaj ładnie się ze mną przywitał, rękę podał i się uśmiechnął. A ile może trwać zauroczenie?

Gość gość
22.58 bo co byś nie zrobiła będzie źle bo on się zniechęcił już totalnie dlatego ze Cie nie zaliczył! Jednak nie okazałas się łatwa i chętna, teraz pewnie jest zajęty urabianiem na seks innej. A Ty sobie wpajasz Ze to jakieś zauroczenie z jego strony- gdyby tak było nie zniechecilby się z powodu Twojej nieśmiałości! Ooj żyjesz jeszcze w blogiej nieświadomości jacy są dzisiejsi faceci...

Gość gość
23:22 jej nie przetłumaczysz, ona wie swoje:-/ dno i wodorosty to ty sama jestes autorko i niestety, ale nikt Cie nie uchroni, bo głupia jestes jak but (i nie mam to tu na mysli brakach w wiedzy, ale braku wyczuwania ludzi); na pytanie z 10:01 nie odpowiedziała, bo wie, ze nie ma argumentów, facet sie tam moze do niej uśmiechnął, a ta juz widziała w myślach slub w białej sukni:-/ niech sobie zyje w tej swojej bance, jak spadnie boleśnie na d**e to moze sie nauczy.

Gość gość
No zobacz ale ty masz wiedzę o tej zauroczonej ktosi ...tak faceta mózg działa ...to b.dobrze że uwolnił mnie od siebie ...nie tak on jak ta jego zazdrosna pani jedna na milion która wszystkie rozumy pozjadała ..naukowo podchodziła do sprawy hee faceta za gacie i do domu przyleciał z potulny jak ptaszek.Mnie tak zniechęcili oboje że patrzeć na nich nie mogę.A co mówić zauroczyć się w nim.Jakbym mogła to chętnie będę omijać.

Gość gość
Kiedyś mnie omijali państwo P .b.dobrze się bawili przy tym teraz ja omijam ich.

Gość gość
06:08 możesz przetłumaczyć ten bełkot? Jakby ten facet od autorki chciał miec dziecko, to by je miał;) bo autorka mimo 25 lat ma Tok myslenia jak 14 latka;) I uprzedzając głupie wpisy o zazdrości - niczego jej nie zazdroszczę, bo czego? Tego, ze gęby nie umie otworzyć przy facecie, a potem sie żali na forum?:D

Gość gość
No nie każda jest taka o nie ...jak czuje do faceta motyle to ją ściska w gardle hee..zamiast w w dole...

Gość gość
Lecę ach lecę ..bo czuję że zaraz się pokłócimy jak stare dobre małżeństwo.:))Taaa nogi za pas i w gaz..Kochaj Kochaj...

Gość gość
Jak ja nienawidzę jak facet kontroluje kobietę w każdym calu to odpycha .

Gość gość
Jak ja nienawidzę jak facet kontroluje kobietę w każdym calu to odpycha .Kobiety są teraz emancypantkami panowie.

Gość gość
bzdury piszecie, jakby chciał zaliczać toby wyszedł z propozycją. On nawet nie chciał jej zaliczyć. Pozostałby miły i traktowałby ją z szacunkiem. Każdy facet wie że ciężko jest zaliczyć i w takiej sytuacji jest miły i czeka na okazję. ON NIC od niej nie chciał. Nawet koleżanki się szanuje a on jej nie odpowiedział na cześć. !!! Uważa ją za kogoś gorszego nawet od przelotnej koleżanki.