Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet był mną zauroczony ale teraz już mu przeszło

Polecane posty

Gość gość
Ale twój był lekarzem?

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
Mój był lekarzem ok 38 ja 35

Gość gość
A Ty autorko w jakim wieku jesteś i w jakim on?tyle,że u nas zaszło to zbyt daleko a oboje mamy rodziny więc odpuszczam sobie a po nim to spłynęło ....

Gość gość
spróbuj go gdzieś spotkać i wyczuć jego zachowanie względem ciebie, zagadnij o coś. zależy ci? przestań księżniczkować i zrób coś jak sama wcześniej spieprzyłaś,

Gość bialarozaaaaaaa
u mnie to samo.... bardzo zainteresowany mną facet odpuścił sobie mnie z powodu mojej nieśmiałości ;( i trzymania go na dystans... moje zabiegi przywrócenia jego zainteresowania nie powiodły się strasznie mi smutno, wszystko mi go przypomina chciałabym, żeby dał mi kolejną szansę, bo wiem, że potrafię być inna

Gość gość
Autorko trzymasz kogoś na dystans i dziwisz się że ten ktoś odpuszcza?

Gość gość
A któryś byl 6lat mlodszy?

Gość gość
facet to chyba debil :o widzi że dziewczyna się zawstydza i denerwuje to ten odpuszcza :D mądry facet zauważy że to oznaki zauroczenia. Debile wszędzie debile.

Gość Hajime Sugoroku
Zawstydzona dziewczyna niekoniecznie musi być zainteresowana to raz. A dwa mężczyźni to nie telepaci. Łatwiej nauczyć się mówić "podobasz mi się ale jestem bardzo nieśmiała" niż czytać w myślach.

Gość gość
Mądry mężczyzna ogarnie, z ciołkami się nie ma co zadawac

Gość gość
Tu autorka. Ja mam 25 lat, on ok. 35. Co to znaczy zbyt daleko? Do czego doszło? 13:33, nie mam pojęcia gdzie mogę go spotkać, oprócz naszej pracy. Próbuje przecież do niego zagadywać, on odpowiada ale raczej niechętnie, czuję że się narzucam. Nie książniczkuje :( po porostu nie potrafię być śmiała, peszy mnie strasznie, od razu jestem cała czerwona, jak wyduszę z siebie zdanie to jest cud :( bialarozaaaaaaa, przyrko mi, łączę się w bólu :( dziś , no dziwię się :( dziś , tak myślałam ale widać nie znam się na facetach :(

@ gość dziś Na pojawienie się na ziemi takich mądrych tylko idiotki liczą :D @ gość dziś Podrzuć mu liścik jak pensjonarka, i napisz o co chodzi z Twoim dystansowaniem . 5 zł :P

Gość gość
Nie tłumaczcie dystansu i olewania swoją nieśmiałością. Teraz ponosicie konsekwencje tych waszych gierek.

Gość gość
Ja nie tłumaczę i się nie usprawiedliwiam. Tak po prostu mam :( Przecież gdym mogła to bym rwała tego faceta aż by się kurzyło no :(

Gość gość
W czasach kretyńskiego metoo normalny facet zastanowi Sie dwa razy zanim w ogóle zagadać do dziewczyny. A latanie i skakanie koło "nieśmiałych" to proszenie się o kłopoty.

To swoją kwestią. Teraz kiedy za spojrzenie mozna zostać oskarżonym o gwałt, cała inicjatywa przechodzi w ręce samic. Poderwiesz nieśmiałą co to nie jest zainteresowana, zamiast nieśmiałej co jest (jak stoi jak słup soli jak odróżnić jedna od drugiej?) i lądujesz w pierdlu. Niezbyt fajny interes. 00 A więc do dziela moje panie. :P

Gość bialarozaaaa
Pytanie do panów-jak przywrócić zainteresowanie faceta, który sobie odpuścił kobietę bo wydawało mu się że nie jest nim zainteresowana? Czy szczera rozmowa - powiedzenie mężczyźnie bez owijania w bawełnę "Zależy mi na Tobie", "Brakuje mi Ciebie", "Chcę być z Tobą" - nie wystraszy go? Mowa o mężczyznach od 35 roku życia.

Gość gość
Mozesz sprobowac,aczkolwiek musisz byc pewna ze nie ma zony :)

Gość gość
To ja co pisalam ze u nas za daleko to poszlo... A wiec najpierw podobnie jak u Ciebie zachwyt,komplementy,blask w oczach usniech itd. Potem byly sporadyczne smsy,flirt juz taki bardziej erotyczny,potem poxalunek. I kontakt trzeba bylo urwac,bo obydwoje mamy rodziny,zeby nie doszlo do czegos powazniejszego :(

Gość gość
gość wczoraj Ale twój był lekarzem? mój byl , a co ?

Gość gość
No właśnie, on 35 Ty 25 lat...autorko, może on chciał tylko poflirtowac i nie traktuje Cie poważnie? A Ty to analizujesz, myślisz ze przez Twoja nieśmiałość on Sie zdystansował... A on może mieć zone albo przynajmniej z kims sie spotykać i może nawet nie pomyślał o Tobie jak o potencjalnej partnerce a Ty dorabiasz do tego ideologie...

Gość gość
Tak moj byl lekarzem,zerwalismy kontakt gdzies z rok temu.A twoj autorko tez lekarz?

@ bialarozaaaa dziś Bezpośrednie podejście w takich sytuacjach jest zawsze najlepsze. A jeśli chłopina się wystraszy, cóż, wtedy Twoje zainteresowanie nim było mocno na wyrost.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A może po prostu zależało mu tylko na jednym i stwierdził, że z Tobą będzie mu ciężko to osiągnąć. Ja tak miałam. Facet lat 36, wolny i mną zauroczony. Codzienne telefony od niego, wyjścia do kina, restauracji itp. Przedstawiał mnie już wszystkim jako swoją kobietę. Też jestem nieśmiała i byłam często spięta przy nim. Na domiar złego nie umiem okazywać uczuć. Między nami doszło do pieszczot (i to nie raz) lecz nie do seksu Chciałam z nim się kochać lecz tak się złożyło, że nie byłam pewna czy mam bezpłodne dni. Z tego powodu na kilku spotkaniach pod rząd odmówiłam seksu. Po ostatnim naszym spotkaniu, na którym znowu się nie kochaliśmy, on przestał się odzywać. Potem już nie okazywał mną zainteresowania, rozmawiał jak z dalsza znajomą a nie kobietą, której miesiąc wcześniej po pijaku wyznawał, że go zauroczyła.

Gość Black Joe
00:51 "A więc do dziela moje panie. " Może jeszcze zaprosić na kolację, zapłacić, później wtaszczyć lodówkę na 3 piętro i się wypiąć z entuzjazmem :classic_cool: Pomijając ostatnie, reszta jest mocno od d**y strony. Chociaż nie. Ostatnie też :D :classic_cool: Co za czasy 😴

Gość gość
O ktorej sie z nim widzisz autorko?idz na calosc,nie masz nic do stracenia.Daj znac jak bylo

Gość gość
idz na całosc? :D ma sie na niego rzucic w pracy? :D szybki numer i do domku? :D

Gość gość
15;46 chodzilo mi bardziej,zeby mu zaproponowala kawe czy mu powiedziala ze jej zalezy

Gość gość
Tez myślę, ze mogło mu zależeć tylko na seksie ale zobaczył ze łatwo mu nie pójdzie z autorka i się zniechęcił