Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezręczna sytuacja z dziewczyną. Jak z tego wybrnąć? Ona coś podejrzewa?

Polecane posty

Gość gość
"kocham ją, bede się starał być wierny, wokół tyle kobiet, a jak mi nie wyjdzie to jej powiem..." - ja pier...dyle... Człowieku, wiesz co to miłość??? Jakbyś kochał to byś nie pisał o innych pięknych i nie brał pod uwagę, że Ci może nie wyjść wierność... I jeszcze tekst, że jej też pozwolisz wtedy z innym gdybyś zdradził... Idź się lecz... Jeśli jest normalna tak jak piszesz to ani zdrady nie wybaczy ani nie będzie chciała nagle z innym dla wyrównania rachunków. Chore. Przecież nie zdradzałeś wcześniej tylko sypiałeś z wieloma, a to co innego niż zdrada, więc skąd wgl te obawy? A co do sedna, czyli mówienia jej- tak jak ktoś napisał, lepiej żeby wiedziała od Ciebie cokolwiek, bo może się dowiedzieć kiedyś jakoś i będzie kiepsko. Sex to nie zabawa, gdy się zakochasz to coś zupełnie innego niż zabawa. Do gościa, który głupio napisał, że niby są sobie równi, w sensie ona i on, bo ona nie święta, bo miała jednego faceta- no faktycznie, równowaga totalna! Ona spała z jednym w związku, on prawie z setką przypadkowych i są sobie równi, jasne... Puknij się w czaszkę.

Gość gość
dziś - nie znasz mnie, więc nie oceniaj, nie wiesz jak życie potrafi być okrutnie ciężkie i człowiek szuka pocieszenia, aby sobie poradzić, po takim kochaniu się jest zupełnie przyjemniej i ma się siłe do życia

Gość Hajime Sugoroku
Kobiety zawsze kłamią w tym temacie. Kłam i Ty.

Gość gość
Dlaczego niby jestem hipokrytka, moge miec kazdego ze wzgledu na urode i flaki w mozgu wiec wybralam przystojnego prawiczka, takie moje prawo :) po co mi ****adelka jak moge miec ideal ,nawet nielogiczne by to bylo, a sama tez bylam raczej spokojna osoba, nigdy nie interesowal mnie sam seks tylko fascynacja intelektem , a to jak wiecie ciezko dostepne

Gość gość
A jesli chodzi o autora jesli malo cie kocha a romantyczna moze cie rzucic, jesli bardzo cie kocha moze cierpiec, lepiej jakbys wzial wytarta jak ty

Gość gość
miekka faja z ciebie a nie facet, oklam ja, kto niby z azji jej o tym powie

Gość gość
Oklam inaczej po tobie

Gość gość
Radzicie mu kłamstwo-facet chce budować poważny związek i ma to zrobić na kłamstwie? może by mu na początku i uwierzyła, ale jakby raz, drugi z czasem zaczął się motać to by coś wyczuła i była nieufna do wszystkiego co mówi na jakikolwiek temat, więc nie warto. Ma udawać prawiczka? To raczej nie przejdzie, przecież nikogo nie zdradzał, więc może jej powiedzieć prawdę. Może doceni szczerość, ale kłamstwa na pewno nie. Wiadomo, że nie musi jej opowiadać szczegółów, tylko normalnie w skrócie swoje podejście do tych spraw wcześniej, a jak się faktycznie zakochał to inaczej będzie podchodził do tematu, to już nie będzie zabawa tylko coś więcej, bo z bliską osobą.

Gość gość
na meza sie nie nadajesz

Gość gość
Weź brudasie nawet się do niej nie zblizaj , pewnie piękna mądra dobra dziewczyna a takie byle goffno chce ją zbalamucic

Gość gość
ja miałam około 20 -30 facetów, nie zaskakuje mnie taka ilość

Gość gość
20-30- to nie to samo co prawie 100. Nie wiem czy chciałabym ubrać na siebie nawet bluzkę, którą nosiło wcześniej 30 osób... No ale dziffka kurffiarzem nie pogardzi :)

Gość gość
Zastanawia mnie czemu ktoś sypia z tyloma osobami zamiast np z jedną przez dłuższy czas nawet bez związku? Nawet fajniej z kimś kolejne razy, a nie ciągle ktoś inny. Pomijając, że obrzydzenia można dostać samemu do siebie... Pod warunkiem, że ma się jakieś normalne odczucia. Może ci wszyscy plejboje są tak beznadziejni, że żadna nie chciała drugi raz? :D A swoją drogą- skąd się bierze tyle chętnych po 20 minutach? Chyba się minęły z powołaniem... Jest odpowiednia praca dla nich...

Gość gość
ale jak człowiek jest sam na obcym lądzie przez wiele lat to szuka czułości i pocieszenia, są problemy, których samemu się rozwiązać nie da, stres, a seks łatwo to łagodzi i czyni życie prostszym. x hahahaahhaah :O

Gość gość
hahaha dokładnie :) sex z obcymi jako cudowny lek na wszystko, a to ciekawe... :)

Gość gość
Jak dla mnie autorze jestes nimfomanem do kwadratu. Czules sie samotny? Trzeba bylo zalozyc jakis zwiazek, chociaz bzykac ale jedna, a nie co popadnie. Zalosne sa te Twoje tlumaczenia i zwalanie na poczucie osamotnienia :-D Z ta tez tylko do czasu, bzykniesz ja i pojdziesz do nastepnej, bo to CHOROBA. Powiedz lasce, na pewno Cie kopnie w d**e, bo kto by chcial miec w sobie czy brac do buzi fiuta, ktory wyrooochal setke jak nie wiecej panienek (jeszcze czarne, zolte ...uj wie jakie). Obrzydliwy gosc z Ciebie i kijem przez szmate takiego bym nie dotknela. A fe!

Gość gość
jestes uzalezniony od seksu, sory ale bez terapii nie uda ci sie stworzyc zwiazku i rodziny, jestes jak alkoholik, nalog toba rzadzi

Gość gość
ojjj chyba wy mu po prostu zazdroscicie

Gość gość
Fajnych doswiadczen !!:-) autorze , podoba ci sie dziewczyna - fajnie. Miales przedtem fajny seks- tez fajnie - 5 razy czy 500 , co za roznica (jestem kobieta :-). ) teraz jest inaczej I to ma znaczenie. Nie rozumiem tej kobiety co twierdzila ze nie ubralaby bluzki ktora 30 kobiet ubralo.. ja tez nie, ale moje cialo to znacznie wiecej niz bluzeczka, I jest moje. Podaje reke komu chce (tysiaca osob) i kocham sie (lub rzne) z kim chce :-)

Gość gość
nastepna puszczalska

Gość gość
Kryptogej czy aseksualny maminsynek ?

Gość gość
Stulejarze.

Gość gość
Będę omijać temat szerokim łukiem i nic powiem tego co było od dziś zaczynam zmianę wprowadze sobie ostry celibat. x hahahha

Gość gość
Cytuję :gość dziś Nie rozumiem tej kobiety co twierdzila ze nie ubralaby bluzki ktora 30 kobiet ubralo.. ja tez nie, ale moje cialo to znacznie wiecej niz bluzeczka, I jest moje. Podaje reke komu chce (tysiaca osob) i kocham sie (lub rzne) z kim chce" xxx Ależ oczywiście, rób to z kim chcesz i ile razy chcesz, ale nie zdziw się, że w wielu osobach wywołasz obrzydzenie i wstręt. Ja akurat z tą bluzką doskonale rozumiem, ale no właśnie - ciało to coś więcej i tym bardziej należy mu się większy szacunek, też bym nie ubrała takiej bluzki, Ty piszesz, że też nie, a ciało Ci już zwisa?? Weź pod uwagę że ktoś ma podobne zdanie co do ciała lub szanuje ****ardziej niż ubrania i nie chciałby dotknąć kobiety, którą wcześniej dotykało itd 30 lub więcej... Jednak ilość robi różnicę.

Gość gość
obrzydliwy typ

Gość gość
07:33 Nie rozumiem tej kobiety co twierdzila ze nie ubralaby bluzki ktora 30 kobiet ubralo.. ja tez nie, ale moje cialo to znacznie wiecej niz bluzeczka, I jest moje. Podaje reke komu chce (tysiaca osob) i kocham sie (lub rzne) z kim chce usmiech.gif Xxx Padlam hahaha. Bluzki po 30 kobietach by nie nalozyla, ale fiuta po 100 c****h bralaby do japy. Slyszysz sama siebie? Zalosna i pusta lala, ale pewnie jestes w takim wieku gdzie z koleziankami robicie wyscig szczurow, ktora najwiecej fiutow zaliczy. W ogolniaku takie znalam :-D

Gość gość
ludzie sa debliami leeeeeee :O

Gość gość
czemu w pl ludzie sie rozliczaja z seksu?