Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość
Stanowczy, weszłam na kafe, a ty dalej odpierasz ataki. :-) Pamiętaj, ze jestem po twojej stronie. Mozesz na mnie liczyć :-) Wołaj jakby co. Jestem zawsze w pobliżu.

" gość dziś Stanowczy, weszłam na kafe, a ty dalej odpierasz ataki. usmiech.gif Pamiętaj, ze jestem po twojej stronie. Mozesz na mnie liczyć usmiech.gif Wołaj jakby co. Jestem zawsze w pobliżu. " x a MS poznaje was po odcisku wirtualnego palca? :)

5, bo te wszystkie emocje są mocno przereklamowane. Złość, radość, zazdrość, smutek, szczęście, rozpacz, euforia, weź to zapamiętaj i jeszcze stosuj. Od biedy obojętność mi jakoś wychodzi, ale reszty kurde nie ogarniam:o

" Od biedy obojętność mi jakoś wychodzi" x Dobrze ze od biedy, bo może bym się dowiedziała o sobie, ze nie lubię konkurencji ;)

„Stanowczy, weszłam na kafe, a ty dalej odpierasz ataki. usmiech.gif Pamiętaj, ze jestem po twojej stronie. Mozesz na mnie liczyć usmiech.gif Wołaj jakby co. Jestem zawsze w pobliżu” x Na ataki ciągle czekam, na razie bawię się w odbijanie piłeczki. Ale faktem jest, że mogę mieć problem z rozpoznaniem, jak wspomniała Piąta:)

„Dobrze ze od biedy, bo może bym się dowiedziała o sobie, ze nie lubię konkurencji” x Co mi przyomniało jeszcze miłość! Ale to taki hardcore, że w ogóle nie ryzykuję, jakaś niestrawność po motylach, kłopoty z przyjmowaniem pokarmów, obrzydlistwo:o Chyba powinna wywoływać współczucie?;)

"Mało_stanowczy dziś [22:51" Jako ta lepsza od Ciebie w emocji obojętność wolę się nie wypowiadać, bo po co mi jakaś rysa na imidżu? :)

Piąta, jesteś moim idolem emocjonalnym, więc możesz śmiało się wypowiadać, a rysy i tak nie zauważę, no bo jakim cudem?;)

Gość gość
A ja myślę, że mało_stanowczy jest multimilionerem, a teraz pewnie wypoczywa gdzieś na wyspach Bahama. piszę to na poważnie.

" jesteś moim idolem emocjonalnym, więc możesz śmiało się wypowiadać, a rysy i tak nie zauważę, no bo jakim cudem?" x Weź, bo zaraz się złamię, pęknę, zarysuję i limit marchewki dla MS na ten tydzień przekroczę (a to dopiero wtorek podobno!) W dodatku kijka na razie nie mam (czekam na więcej danych, który rozmiar będzie adekwatny) ;)

Gość Twuj wuj Janusz
Takimi jak ty chłystku to sobie wycierałem skarpety jeszcze w 2003 gdy się internety zaczynały

„A ja myślę, że mało_stanowczy jest multimilionerem, a teraz pewnie wypoczywa gdzieś na wyspach Bahama” x To jednak kolidowałoby z faktem, że u mnie jest 6:08 we wtorek:)

"Takimi jak ty chłystku to sobie wycierałem skarpety jeszcze w 2003 gdy się internety zaczynały " x Kiedyś panie to bywało, nie to co teraz, proszę ja ciebie

No u mnie wtorek, 5:47, a u Ciebie co? x A u mnie maj. :-) U mnie wiosna.

„Takimi jak ty chłystku to sobie wycierałem skarpety jeszcze w 2003 gdy się internety zaczynały” x Zanim założyłeś sandały?

Gość Twuj wuj Janusz
Wciąż nie mam piwa

Gość gość
najpierw, kolezko, dowodzik pokaz.

„A u mnie maj” x Gdzieś na świecie jest maj, a gdzieś kwiecień, pewnie nawet pierwszy też się znajdzie;)

Gość gość
Interesujecie się modą? Wiecie, ze dziś jest MET Gala? :)

"A ja myślę, że mało_stanowczy jest multimilionerem, a teraz pewnie wypoczywa gdzieś na wyspach Bahama" x On jest multinickowcem i wypoczywa na kafeterii.

"On jest multinickowcem i wypoczywa na kafeterii" x :) zapisuję jako noworoczne postanowienie do realizacji na 2035 :)

„On jest multinickowcem i wypoczywa na kafeterii” x Multiwypoczynkowcem i kafeteriuję na nickach:) Albo milionach, jak kto woli:)

Piąta, 2035 będzie obfitować w dramatyczne wydarzenia - koncert Dody zostanie odwołany ze względu na jej ślub z Costnerem który okaże się być pandą wielką po odsysaniu tłuszczu. Dzięki temu uniknie odpowiedzialności za potrójną bigamię, która stanie się nielegalna u Mormonów dosłownie trzy dni wcześniej. Neofaszyści w czynie społecznym będą nawadniać Saharę i opiekować się czarnoskórymi braćmi. W USA, które stanie się monarchią, po raz pierwszy na tronie zasiądzie żydowski komunista. Rozpocznie się budowa tunelu Warszawa - Sydney i już po wydrążeniu 666 kilometra pojawi się napis „lasciate ogni speranza, voi ch’entrate”. Niestety natrafi na niego francuski hydraulik, który nie znał Nowego Hindu i otworzy bramy piekieł. Jeśli chcesz coś planować to tylko do 2034.

MS, przekonałeś mnie. Będę zatem planowała z mniejszym rozmachem! Tymczsem mam w karneciuku jeszcze jeden wolny termin w czerwcu 2027 - umówisz się ze mną na kawę i/lub lody?

Nie, bo "mało stanowczy" to nic interesującego dla mnie. Poza tym od pierwszej odpowiedzi, tej osoby, którą przeczytałam jakiś miesiąc temu nie czuję żeby to był mężczyzna. Jeśli jest, to ma w sobie coś z kobiety, ale to nie znaczy, że kobiecej. Jeżeli to kobieta, to w moim odczuciu niekobieca i nieinteresująca a jeżeli chłopak, to nie oceniam go źle tylko w ogóle nie budzi we mnie żadnych emocji. Jednak, logicznie to oceniając bardziej wydaje mi się, że to kobieta. Nikt normalny nie chwaliłby się swoimi wadami. No chyba, że w rzeczywistości jest osobą bardzo stanowczą a to jest wymyślone tak tylko z przekory..tak czy inaczej nigdy nic mnie w tych odpowiedziach nie zainteresowało. To jest ktoś, mam wrażenie bardzo zdystansowany... może dlatego nie nawet nigdy nie byłam ciekawa, kto to.