Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co są portale z poradami lekarzy skoro oni zawsze radzą iść do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

To taki trochę bezsens. :D

Gość gość
haha no niby tak, chociaż czasem się trafi, że jest jakaś porada :) Ale najlepsze są porady od ludzi, którzy mieli coś podobnego, obeszli kilku lekarzy albo chociaż jednego i coś tam wiedzą. Ale wiadomo- czasem jednak warto iść do lekarza, bo każdy przypadek jest inny, a coś innego może mieć podobne objawy. Aczkolwiek można obejść kilku lekarzy, nie dowiedzieć się nic i jednak pomóc sobie przy pomocy info z netu... Czasem tylko na siebie można liczyć.

Gość gość
he he też mnie to zastanawia i nie rozumiem dlaczego nie moga napisać jaki lek polecają skoro w gabinecie mogą podawać wszystkie nazwy handlowe (a w obu przypadkach istnieje ryzyko przekupstwa).

Gość gość
No ja napisam kiedys że wizytea umówiona za tydzien, ale dolegliwość jest i czy domowymi sposobami mogę ją złagodzić. To odpisali proszę iść do lekarza. I jeszcze k***a prośba o ocene przychodzi na maila. :D

Gość gość
Dokładnie. A jeszcze lepsi są straszacze czyli ludzie w komentarzach którzy piszą: SZYBCIUTKO DO LEKARZA! Pędem do lekarza!!

Gość gość
hahaha dokładnie :) a chyba przeważnie dlatego ktoś pyta w necie, bo na razie nie może do tego lekarza iść lub właśnie ma umówioną wizytę dopiero za parę dni, ale jedyna rada to do lekarza :) Lepiej niech napiszą coś osoby, które miały coś podobnego i mogą coś poradzić na przetrwanie i uspokoić, a nie tylko straszyć