Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy mężczyźni gustują tylko w kobietach nieporadnych?

Polecane posty

Gość gość
dziś dokładnie, lepiej dziewczyna po gimnazjum z wykształcenia i by po przyjściu z pracy powiedziała "misiu tak tesknilam chcesz najpierw lodzika czy obiad zjemy?" niż korpo szczur "k***a szef nie dał mi podwyżki dopiero za pół roku będę zarabiala 15tys zł dzisiaj idę pić do klubu a ty wziol byś się coś lepszej pracy poszukał a nie ciągle jeździmy na wakacje za moje, jestem taka w****iona przytul mnie". Tak widzę te inteligentne niestety.

Gość gość
Nie musiales. Widac to w wypowiedziach. Poza tym tacy ludzie wlasnie nie szanuja kobiet i to tez widac w wypowiedziach. Szukasz doslownie prostytutki na kontrakt.

Gość gość
"Wziol"... wziac to moglibyscie leki dzisiaj bo tracicie kontakt z rzeczywistoscia.

Gość gość
Prawdziwe kobiety szanuje.

Gość gość
Gdyby o mnie maz mowil tak jak ty o swojej potncjalnej partnerce to bym sie z nia rozwiodla.

Gość gość
Dla kobiety która jest taka jak powinna jestem przemiły i bardzo kulturalny, wrecz traktuje je jak ksiezniczki. Poza tym tutaj to tak na potrzeby dyskusji uzywam wulgarnego języka.

Gość gość
A no tak kobieta chce myśleć że facet ją uważa za mądra. Ja karynie powiedziałem że jest głupia alt mi to nie przeszkadza bo kobieta ma być kobieca a mądra. No i ona nie rozumiała dlaczego więc ją chce... Do miłości bliskości seksu spędzania wolnego czasu razem nie trzeba baby po studiach podyplomowych.

Gość gość
W ogole nie jestes, piszesz o tej wymarzonej kobiecie jak o przedmiocie. W zamian za utrzymanie ma przestac by osoba i witac cie z bananem na twarzy, w szpilkach i od progu proponowac seks oralny i obiad. Nie wazne, ze to tez bylby czlowiek, ze moze nie miec nastroju, moze byc w dresach bo dopiero skonczyla sprzatac. Ty myslisz, ze jak bedziesz kogos utrzymywac to kupisz tym nastroj tej osoby.

Gość gość
Z doswiadczenia wiem ze najglupsze, mimo wyksztalcenia, sa kobiety ktore o innych mowia ze sa pustymi lalami, nazywaja Karynami itp.

Gość gość
dziś nie ja rozumiem inne sytuacje ale w ogóle wspomnień lepiej mieć kilka takich jak napisałem niż takich z koro szczurem, poza tym ja nie będę utrzymywał bo mnie nie stać prawdopodobnie będę sam całe życie lub sam utrzymywany nigdy mnie do kariery zawodowej nie ciągnęło

Gość gość
Po pierwsze pisze tu dwóch facetów i ja o secie nic nie wspomniałem. Poza tym ja nie chce nikogo na siłę zmuszać, kupować czy zmieniać przy pomocy pieniędzy. Po prostu szukam czy interesuje się kobietami które już na wczesnym etapie znajomości pokazują że praca zawodowa nie jest dla nich zbyt ważna a przyjemność, nie zawsze ale najczęściej, sprawia im dbanie o dom i chodzenie w szpilkach. I zdaje sobie sprawę że gustuje w kobietach które mogą wydawać się nieporadna życiowo. Chociaż zazwyczaj takie kobiety pracują jak muszą a jak nie muszą ( w sensie ktos je utrzymuje ) to nie pracują .

Gość gość
Akurat o karynie to facet pisal. Tak co do tego szacunku do kobiet :D

Gość gość
Tylko takie kobiety zostawiaja facetow ktorzy np. przytyja. Jak komus sprawia radosc wyglad to dotyczy to tez meza. No i nie sa to specjalnie interesujacy ludzie -a zyjac z kims na co dzien jednak masz w pakiecie wiecej niz te szpilki. Z drugiej strony faceci ktorzy wola takie kobiety tez ciekawi nie sa....co jest kolejna odpowiedzia na ten temat. Faceci ktorzy sami sa pusci lubia puste kobiety.

Gość gość
A za co karyne szanować to pustak z przebiegiem. Mówisz, że czujesz chemię dasz utrzymanie ale jest głupia dziewczyna. Uczciwie i na temat. Karyna dobrze wie czy chce juz męża czy dyskoteki i lasery.

Gość gość
1. Malzenstwo to nie kolko naukowe 2. Szpilki i ogólnie sexappel nigdy się facetowi nie znudzi 3. Słuchanie codziennie biurowych historyjek czy opowiadań co dzisiaj się robiło w pracy, też jest nudne.

Gość gość
Bo sam są słabi w chuj więc logiczne że taka im się nie spodoba. Kobieta ma niby być kobietą czyli musi udawać że jest głupia i nieporadna bo nikt na nią uwagi nie zwróci.

Gość gość
dziś mam dwa kierunki skończone nigdy nie miałem nic do karyn bo co mam mieć? Dziewczyna dba o wygląd zewnętrzny, siłownia solarium paznokcie włosy brwi. Lubię też i takie kobiety. Szukam miłości a nie partnerki do obliczania czarnych dziur. Jest mi obojętne z tym że wolał bym tą miła sexi i głupią niż korpo szczura materialiste któremu 10tys to mało bo piersza klasa nie poleci na Karaiby. Mi się miłość wolność zawsze widziała a nie domy z basenem i złote ferrari. Każdy lubi coś innego. Jestem bardzo przyzwyczajony do biedy i mógłbym mieć problemy żyć na za bardzo wysokim poziomie. Mieć problem z karyna kupić nowe wyrko to też fajne życie.

Gość gość
Ty sobie sam odpisujesz?

Gość gość
Polscy mężczyźni mają małe wymagania albo zbyt za wysokie.Z wami kobiety jest ok :) gość dziś Lepiej bym nie ujęła gość dziś Nie czytaj tego o Karynach bo to prawiczek z obsesją na punkcie seksu.Zgadzam się po mimo że to że imprezują i są głupsze nie znaczy że są gorsze.A w ogóle ludzie zróbcie coś ze sobą a nie dyskutujecie na temat rzeczy oczywistych bo ile ludzi tyle opinii i prawdy nikt nie pozna bo każdy ma inny punkt widzenia i inne sytuacje.Pozdrawia młoda kobietka 23

Gość gość
Nie rozumiem co kogo to obchodzi, jeśli facet się dobrze czuje w towarzystwie kobiety, która go podziwia i widzi w nim autorytet, a ona czuje się dobrze przy takim facecie bo sama nie jest szczególnie przebojowa i może spędzić życie przy kimś, kto zawsze jej wskaże drogę to cóż - nic nam do tego :)

Gość gość
Nikomu to nie przeszkadza, było pytanie co myślimy o takich mężczyznach więc odpowiedziałyśmy. Większośc kobiet będzie podejrzewała takiego faceta o jakieś zaburzenia emocjonalne

Gość gość
17.08 Oczywiscie ze sie nudzi. Bo zwiazek to nie tylko sex i przyjemnosci. To tez dni e chorobie, dni w dlugiej podrozy czy problemy dnia codziennego. Ja mialem taka sexi plexi niunie i tez mi sie dobrze zylo poki nie zlamalem dwoch nog a moja kobieta brzydzila sie pomoc mi isc np do toalety. Kiedy boli cie cale cialo i lezysz plackiem to wtedy wolisz 100 razy inteligentna kobiete ktora umili ci czas rozmowa niz taka niunie Karyne. A idealem jest polaczenie sexi inteligentki i po wielu latach na taka trafilem :) W lozku sexi niunia w szpilkach a za dnia dyskutujemy o literaturze czy autach. To jak miec kochanke i kumpla w jednym - zaje...biscie.

Gość gość
Nikomu to nie przeszkadza, było pytanie co myślimy o takich mężczyznach więc odpowiedziałyśmy. Większośc kobiet będzie podejrzewała takiego faceta o jakieś zaburzenia emocjonalne x Nie wypowiadaj się za "większość" bo nie wiesz co myśli "większość". Moim zdaniem jeśli taka relacja jest zdrowa, tzn. kobieta ma w mężczyźnie wsparcie a on czuje się podbudowany tym, że w oczach kobiety jest taki mądry i zaradny, to niby co w tym złego? Gorzej jeśli miałoby to wyglądać tak jak opisał ktoś wyżej, facet pan i władca, zarabia kasę a kobita słaba i nieogarnięta, siedzi w domu to ma być na każde zawołanie i wszystko robić pod dyktando pana ;) wtedy to faktycznie chory układ.

Gość gość
Różne kobiety wypowiadały się, w tym ja, i z tego co widziałam to miałyśmy podobne opinię. Więc mogę wypowiadać się przynajmniej za te osoby z którymi się zgadzam ;)

Gość gość
A ja Wam powiem że mężczyźni tak mają małe wymagania i są beznadziejni jeśli szukają słabszych.Nie bojkotuję swojej wolności i też jestem delikatna ale oni po prostu idą na łatwiznę. gość wczoraj Nie ma definicji ''prawdziwej kobiety''.Dla jednego to taka co miała paru,dla innego dziewica a dla jeszcze innego taka co od małego myśli o założeniu rodziny a nie swoim życiu(to akurat jest przykre) a jeszcze inny powie że taka i siaka owaka. Nie słuchajcie mężczyzn bo pitolą i widać że nie mają wymagań i lubią manipulować.Szukajcie mądrych ale takich co chcą tak samo mądrej na swoim poziomie.Napisała 20 letnia dziewczyna ;)

Gość gość
gość dziś Ty byłaś ostatnio na temacie grubasek?Nie wiem ale potwierdzam twoje słowa,mądrze prawisz jak na taki młody wiek ale liczyć się też powinnaś z innymi

Gość gość
Hej autorko ale w czym dokładnie jest problem. Czy twoja zaradność życiowa i ogarnięcie są niedoceniane? To weź sobie jakiegoś jełopa za męża. Może jesteś po prostu brzydka albo zbyt władcza taka że człowiek już po kwadransie ma cię dość, bo jest też całe mnóstwo kobiet które lubią rządzić otoczeniem, wymądrzać się, dominować i mają na tym punkcie prawdziwego hopla. I tu nie jest problem, że ludzie którzy takich unikają to mają kompleksy tylko chodzi o to że takie baby już po krótkim czasie są zwyczajnie nieznośne i potrafią doprowadzić człowieka do szewskiej pasji. Z takimi to wtedy tylko pantofel jest w stanie wytrzymać bo normalnie to nawet święty by nie wytrzymał.

Gość gość
Na pytanie zawarte w tytule tematu: ponieważ z jakiegoś względu tego potrzebują. Mam sasiadkę, która (mimo tego, że facet jak powietrza potrzebował uznania) nie dawała mu tego wręcz udowadniała mu, że cyt. "ma jaja i potrafi sobie bez niego poradzić" - gdy on np. zapomnial jej tam kran naprawić, to ona to robiła. Tak jakby ona też potrzebowała uznania. Oboj***ardzo obrotni i pracowici.i na tym samym poziomirm. Facet jednak przygarnął sobie dziunię 20 lat młodszą, taką właśnie niezbyt bystrą, ale mającą inne zalety ;) - potrafi gotować, sprzątać itp. Jaki morał z tego? Jak dla mnie to po prostu trzeba być wrażliwym na potrzeby drugiego człowieka i słuchać siebie nawzajem.

Gość gość
Sorry, ale dzialajacy kran to nie jest symbol ogarniecia zyciowego. Jak takie przyklady podajesz to pewnie facet byl po prostu p***a

Gość gość
Może po prostu ją kocha. Nie bierzesz tego pewnie w ogóle pod uwagę, co? no bo przecież żaden związek nigdy nie opiera sie na uczuciach, zawsze musi sie opierać na kalkulacji