Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Super to o was świadczy, maz poruchal na boku, zrobił dziecko a później się wyśmiewał że zapłodnił jakaś i ja zostawił. Klasa. Może lepiej niech dziecko buca nie zna. Niech mu zasadza alimenty, niech płaci i spierdala

Gość gość
Wszystkim tu piszącym proponuję przypomnieć sobie katechizm i dziesięć.przykazań!Małże stwo przed Bogiem jest święte a zdrada to grzech!!!Tu nawet nie ma o czym dyskutować.

Gość gość
Jakoś Pani nr 2 nie przeszkadZało,że krzywdzi cudze dzieci,że zabiera im ojca. Dążyła do rozwodu i pewnie by macila żeby dzieci nie odwiedzał. Ale jak została sama z dzieckiem to teraz lament,że nie tak.miało być. Hipokryzja. Na własne życzenie jest sama i ja sie nie dziwie autorce. Co nas obchodzą cudze dzieci? Wy tak.się nad każdym litujecie? Po wielu tematach widać,że interesuje Was tylko wasza rodzina i robicie tak jak wam pasuje,a na autorkę najezdzacie. Dziecko fakt,nie jest winne ale będzie cierpieć Przede wszystkim przez głupotę mamusi. Ten pan też jest winny ale to już sprawa między nim,a autorka jak rozwiążą zdradę. Chciała zajętego, to niech ponosi konsekwencje swoich czynów. Za głupotę się płaci. Brutalne ale prawdziwe.

Gość gość
Prowokacja. Kto normalny chodzi na festyny

Gość gość
Mnie aż tak to nie cieszy ale mąż zaczął mi o niej opowiadać...Odciagala go od naszej rodziny ..Chciałaby przyjeżdżał do niej w sb u ndz zamiast być z nami. Tak,chodziłam sama na festyny,teraz mąż wszystko nadrabia i twierdzi,że był pod urokiem tamtej i teraz przejrzał na oczy jaki był głupi. Żona i rodzina teraz są najważniejsze. Wiem,że świnia ale mnie teraz traktuje jak księżniczkę i się stara a nasze dzieci są szczęśliwe . On mówi ,że jest szczęśliwy bez tamtej ,nawet marzy by i niej zapomnieć i tym dziecku. Ze żałuję

Gość gość
Mąż tak jakby czuł obrzydzenie do tamtej ,choć przyznal,że jest troche winny.

Gość gość
Jaka kurwa hipokryzja? Mój facet ma dzieci z była i ze mną. Co prawda nie w wyniku zdrady bo z nią miał dzieci przed tym jak mnie poznał ale się rozwiedli. I jakoś z dziećmi się widuje, ja też jego dzieci lubię i z nimi spędzam czas. A tamta baba sobie nie zawracam głowy. A w tej sytuacji z tego co pamiętam mąż naobiecywal Pani że zostawi żonę i dzieci więc miała prawo wierzyć że tak też się stanie.

Gość gość nie jestem autorką
Jakto kto?są np festyny szkolne przy szkole ..takie dla dzieci.i dorosłych organizowane...są tam pokazy lotnicze i inne fajne rzeczy dla dzieci..ja.na te festyny z dziecmi zawsze chodziłam bo syn uwielbia samoloty.Kiedys jak moj mąż byl w Austrii to tez poszłam sama z dziećmi ..co miałam z nimi w domu być jak chcieli iść.Maz mi powiedział ze mam ich zabrać na ten festyn a że tam cipa matka od Tomasza była i mi dupe obrobiła.to juz jej sprawa ze jej taką cipą!!!i nie rozumie dzieci!!

Gość gość
No to jak za głupotę się płaci to mezulek niech płaci. A on co, tak bez konsekwencji?

Gość gość
Mąż tak jakby czuł obrzydzenie do tamtej ,choć przyznal,że jest troche winny.

Gość gość
Co nas obchodzą cudze dzieci? Wy tak.się nad każdym litujecie? Po wielu tematach widać,że interesuje Was tylko wasza rodzina i robicie tak jak wam pasuje,a na autorkę najezdzacie. xxxxx no widzisz, widocznie jestem na nieco innym poziomie rozwoju intelektualnego i moralnego i uważam, ze dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich wyborów. Gdyby to był mój mąż ( a nie byłby, bo ja się z idiotami nie prowadzam) to niezaleznie od mojej decyzji, czy z nim zostaję , czy nie to oczekiwałabym , że przyzwoicie załatwi sprawę tego dziecka. Tego sie wymaga od mężczyzny , że jak zrobił to musi to dzwignąć, płacić alimenty- ja mogę za to żadać, ze alimenty maja nie pogorszyć poziomu zycia moich dzieci, więc skoro narobił syfu to niech pracuje więcej. I w miarę mozliwości ma uczestniczyć w zyciu tego dziecka- tak jak powinien to robić wobec dzieci które ma ze mną, gdybym ja go wywaliła z zycia z powodu zdrady. Pani mogę nie lubić, nie szanować, itp, ale za dziecko facet i tak jest odpowiedzialny i ma sie zachowac przyzwoicie. I zdrada by mnie wk..., ale jeszcze bardziej wk...by mnie gdyby mój chłop w takiej sytuacji wyśmiewał sie z kochanki, albo mi opowiadał, ze dobrze ze jest samotna bo chciał rozbić małżeństwo. Zdrady sie zdarzają , to boli, itp, ale naprawdę większym szokiem byłoby dla mnie to, ze facet z którym byłam jest debilem i sk..ynem

Gość gość
Dokładnie takie samo mam zdanie i to próbuje autorce wyjaśnić od początku. Że jej mąż okazał się kawałem skurwiela i nie potrafi porządnie, przyzwoicie załatwić sprawy tylko jeszcze się wyśmiewa z kobiety której naobiecywal. Prostak, mój facet ma dzieci z poprzedniego związku i jakoś nie widzę problemu żeby nimi też się czasem zająć i spędzać z nimi czas, ale ja w przeciwieństwie do autorki mam klasę.

Gość gość
Wiecie maz jej nawciskal sciem bajerów ,że mnie nie kocha,że żałuje małżeństwa,że kocha tylko ją,że na razie musi odłożyć truche kasy na nowe życie i gdy tylko będzie gotowy na rozwód to odejdzie.. Ona zaciazyla ...A on mi już deklarował ,że kryzys za nami i chce być tylko z naszą rodziną .

Gość gość
z czasem nawet sie rozwinęła ta prowokacja, bardziej mnie autorko śmieszysz niz na początku:)

Gość gość
Ja pisałam ,że mój mąż święty nie jest ale się stara i uszczęśliwia nasze dzieci . Owszem śmieje się z niej on sam. Ze taka pani po studiach a dała się wciągnąć w romans i bagienko...W wieku 33 lat już była stara panna...Oczywiście ...Wściekła się na niego bo mi mówił. A on tylko przeprosił i zerwał z nią smsem...

Gość gość
12.44 tak i będzie cipie płacił alimenty tylko dlatego ze cipa chciała sie skurwic a dzieci z małżeństwa przez taką będą głodować tak jak by one były winne!chore!!!

Gość gość
jeeezu, takie durne i kiepskie prowo, a wy się nabieracie :D :D :D

Gość gość
12:51 a jak ci powie kiedyś ktoś,że jak wejdziesz w goofno to da ci 10000zł to uwierzysz? I będziesz w goofna wchodzić? Co to znaczy obiecywać? Rozumu swojego nie posiada ta pani,że ślepo wszystkiemu wierzy? I co,chciała budować szczęście na czyimś nieszczęściu? Nie ma żadnych wartości w życiu,tylko tym co między nogami się kieruje? Nie wiedziala,ze krzywdzi dzieci? Miała to głęboko w poważaniu,jak się będą czuć dzieci i autorka. Nie opowiadaj O swojej sytuacji,bo to są dwie różne sprawy. Nie było zdrady,obca kobieta nie próbowała rozbić rodziny dla swoich korzyści. Nie widzisz różnicy? Jakim trzeba być smieciem by nie szanować żadnej świętości, i mąż jak i kochanka nie zasługują na nic dobrego ale to już czy autorka wybaczy to ich sprawa. Temat nie jest o zdradzie,a o widywaniu dziecka. Każdy za swoje zachowanie ponosi konsekwencje,tak już jest ten świat urządzony. Jeden mniej boleśnie,drugi bardziej. Niewinne jest tylko dziecko ale będzie cierpieć nie przez autorkę tylko przez swoją matkę i ojca. Piszecie w kółko o pokorze,empatii,ale kto ją ma do autorki? Jest obrzucana błotem za swoje nieszczęście,a prawo ma nie chciec widzieć cudzego dziecka,walczy o swoje dzieci,tak jak tamta Pani chciałaby jej męża tylko dla swojego dziecka. Jak świat stary kobiety ciągle ganiaja za zajętym i nie potrafią uczyć się na błędach,a później płacz. Facet się zabawil 2kobietami i one przede wszystkim dostały po dupie. To czy będzie chciał odwiedzać dziecko jest tylko jego wyborem,tak czy siak ktoś będzie cierpiał.

Gość gość
Obydwoje jesteście siebie warci.

Gość gość
O matko, co za światopogląd ograniczony. Mąż ma psi obowiązek zająć się tym co spierdolił, jak już mówiłam wyżej. Skoro tak chętnie poleciał ruchać to teraz niech równie chętnie leci zmieniac pieluchy. A Ty nie jesteś lepsza, satysfakcjonuje Cie to że ja zostawił a do ciebie wrocil? Podłe

Gość gość
12.58 to nie autorka sie kurwiła wiec nie pisz o klasie!

Gość gość
12.44 tak i będzie cipie płacił alimenty tylko dlatego ze c*pa chciała sie sk**wic a dzieci z małżeństwa przez taką będą głodować tak jak by one były winne!chore!!! xxxxxx za dużo wulgaryzmów, a poza tym jak sie przegłodzato i dobrze, teraz dzieci są zapasione

Gość gość
Owszem śmieje się z niej on sam. Ze taka pani po studiach a dała się wciągnąć w romans i bagienko...W wieku 33 lat już była stara panna...Oczywiście ...Wściekła się na niego bo mi mówił. A on tylko przeprosił i zerwał z nią smsem... xxxx no spoko, mąż spokojnie nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Podaj adres

Gość gość
ja Cię autorko tego tematu popieram........mam 57 lat i niejedno już widziałam......nie mam współczucia dla kobiet, które wdają się w romans i jeszcze zachodzą w ciążę......dasz radę

Gość gość
Ze taka pani po studiach a dała się wciągnąć w romans i bagienko...W wieku 33 lat już była stara panna...Oczywiście .. no przecież kilka wpisów wyżej miała tez być mężatką. To rozumiem, ze to taka stara panna z mężem:D.

Gość gość
Mąż jej obiecał że raz w miesiącu będzie odwiedzał dziecko...A potem stwierdził,że ,,jak będę chciał to przyjadę ,, dla mnie najważniejsze jest ton,że dla moich dzieci jest teraz dobry i dla mnie . Ja uważam ,że to zła kobieta,ale nawet mój mąż okazał się lepszy od niej bo nie rozbił życia naszym dzieciom...A tamta chciała...

Gość gość
Bzdura dzieci są chude bo nigdy nic od dziada nie miały a teraz przez ta zdzire.i alimenty to dopiero nie będą mieć!!one całe życie głodują.Cipa od początku rozbija małżeństwo choc są kuzynostwem i choć sama ma męża!!chore.Sexocholiczka pieprzona.dobrze.wiwdziała co.robi .

Gość gość
Tak owszem,moim zdaniem powinien uregulować cokolwiek z tym dzieckiem,choćby alimenty. Ale to nie nasz wybór,a autorki męża. Proszę nie piszcie jak wy byście się zachowały i co by zrobił wasz mąż,bo serio nikt nie wie jak w danej sytuacji by się zachował,dopóki go nie spotka. Też mogę powiedzieć,że mój mąż nie jest taki i by się widywal,a ja bym nie miała nic przeciwko. Prawda jednak może być brutalna i o ile on by starał się stanąć na wysokości zadania o tyle ja bym cierpiała katusze,popadla w depresję i takie tam. Lub na odwrót. Znamy się na tyle,na ile nas sprawdzono. Nie popieram zdrady,brzydze się takimi ludźmi,co za nic mają świętości i uważam,że kara spotka każdego. To,że teraz jej mąż się śmieje z kochanki wcale nie oznacza,że uniknął kary,może będzie płacić srogie alimenty,a autorka kopnie bo w doope. Pani nr 2 poniosła największą karę,została samotna matka i może zrozumiała swój błąd. Jednak oczekiwanie od autorki,że będzie akceptować nieslubne dziecko męża tez jest głupie. Nic jej nie zawinilo,ale jest owocem zdrady,kogoś kogo kochała,kocha,ufala. To jest jednak ciężkie przeżycie i nie można oczekiwać,że się poświęci.

Gość gość
ciepło jest to i psychoza autorki ostrzejsza :D

Gość gość
Najbardziej winny jest ten facet,ludzie zdarzają się nieudane małżeństwa ,które i tak skończyłby się rozwodem. Pani mąż jednak postąpił fatalnie ściemniajac jej ,że to koniec waszego życia itd . No tak się nie robi....Są rozwidy i faceci odchodzą od żon gdy serio jest nie tak. ..