Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Cieszysz się jak głupia . A do końca życia będziesz miła niepewność i myśli co do niej i tego dziecka . Nie masz czego się tak cieszyć to porażka ze na siłę chciałaś trzymać męża i do tej pory sama to robisz. Taka zemsta jak to mówisz sama odwruci się w twoim kierunku. Zdradził powinnaś zostawić iść swoją drogą teraz będziesz miała cale życie będąc z nim wątpliwości. Współczuję ci . Ale on tak o dziecku niezapomni jako ojciec teraz co sypie bajki ale za 2 lub 3 lata możesz się obudzić z ręką w nocniku . Taka obsesja z twojej strony będzie cały czas . On nie musi cię informować o kontaktach w takich sytuacjach zazwyczaj w tajemnicy 2 strony trzymają.

Gość gość
Nie wiem z czego autorka tak się cieszy :) całe życie będzie miała przed oczami tamtą kobiete i to dziecko. I myśli czy kontaktu nie ma i czy jej nie bzyka. Otuz wcale mozesz o tym nie wiedzieć a ich relacje mogą się zmienić z czasem np kiedy ty będziesz zlą żona :) zacznie szukać pocieszenia w innej . Tym bardziej że łączy ich dziecko. Całe życie z przedswiadczeniem ehh myślisz że wygrałas może narazie poczekaj jeszcze z parę lat . Takiemu facetowi jak twój maz się nie ufa . I myślę że nie będziesz ufać wogole.

Gość gość
Żadna żona nie będzie fundować dzieciom traumy rozwodu z powodu zdrady,której żałuję facet.

Gość gość
Czas zacząć płacić alimenty. Jeżeli ona jeszcze do sądu nie wystąpiła to jest tak samo głupia jak wy

Gość gość
Ale temat stary jak świat. Ja bym nie zabroniła kontaktu .

Gość gość
Na miejscu kochanki oddalabym dzieciaka twojemu mężowi

Gość paweł mąż bożeny
nie to nie jej ,to wasze prowo Sylwia pisze o sobie.Serio nie widzicie tej różnicy ? ja bym się raczej nad waszą poczytalnością zastanowił

Gość gośćSylwia s
moj temat? chyba zwariowaliśćie!!!!nie próbujcie zwalać tego na mnie!

Gość gość
oczywiście że to wasze prowo w celu wyciągnięcia informacji których Sylwia dopiero teraz wam udzieliła provo się wam nie udało bo ona opiera wpisy na prawdziwych informacjach a nie domysłach ,szkoda ze dopiero teraz widzicie tą róznice Pozdrowienia dla pojebanej Renaty K która obrabia dupy matkom z dziećmi na festynach szkolnych.Dzieci mają prawo oglądać samoloty!

Gość gośćSylwia s
mój przed tą kurwą ucieka gdzie tylko może a ona łazi za nim z dzieckiem choć gołym okiem widać że to nie jego!!

Gość gość
Prowo się kręci he he.

Gość gość
Sylwi nie Sylwi, prowo w chuj:D Ale "Mądre" głowy pisza dalej:D

Gość gość
Sylwia ty sie zastanów nad sobą, bo czytać sie tego nie da, co ty Piszesz. Współczuje ci tej biedy umysłowej i pisania elaboratow o sobie, mężu, dzieciach, kurwach meza i kazdym kolejnym mieszkańcu wiochy:D Poza tym - marna z ciebie katoliczka, skoro tak obrażasz innych, powinnas miłować bliźniego swego:)

Gość gość
gość wczoraj oczywiście że to wasze prowo w celu wyciągnięcia informacji których Sylwia dopiero teraz wam udzieliła provo się wam nie udało bo ona opiera wpisy na prawdziwych informacjach a nie domysłach ,szkoda ze dopiero teraz widzicie tą róznice Pozdrowienia dla poj**anej Renaty K która obrabia d**y matkom z dziećmi na festynach szkolnych.Dzieci mają prawo oglądać samoloty! XXX Tak tak sylwunia, wiemy, ze to twoj wpis (nie ukrywaj sie, Bo i tak zawsze wiadomo, ze to ty piszesz). Nikt Cie tu o nic nie pyta, nikt nie chce wyciągać informacji o tobie, ty sama sie wynurzasz jak nakręcona i mysle, ze nie jestes zdrowa psychicznie...albo totalnie głupia. Ja tu co jakis czas widze, ze piszesz jak opętana, znam polowe twojego życia, chociaz nic mnie to nie obchodzi, ale siła rzeczy, Bo wypisujesz te brednie na polowie tematow. Powinien ci ktos odciąć internet.

Gość Izumi z Meiji
Nie wiem czy ten temat to prowo ale juz byl dokladnie taki sam pare miesiecy temu i tez wywolal burze przez kilkanasie stron.

Gość gość
Prowokacja kochanki porzuconej w ciąży przez żonatego. Smaruje menda brednie i sama siebie wyzywa :D:D:D Dobrze ci tak ku/rwo :D

Gość gość
Ludzie co wy za bzdury opowiadacie. Mówcie o dziecku ,o empatii ojca,o sumieniu

Gość gość
Dla ku/rwy nikt nie ma sumienia, bo ku/rwa też nie miała sumienia, gdy rozbijała rodzinę. Niech teraz sama niańczy swojego bękarta.

Gość gość
8:22 ciebie też zdradził mąż?

Gość gość
Mnóstwo takich wątków w necie

Gość gość
W tam od razu dla kurwy. Winien jest facet . Odchodzi się od żony nie od dzieci . Po co obiecuje brednie ,że chce odejść ,że rozwód Facet sam jest sobie winien i to on powinien dostać najgorsza karę . Rozwód i wypad z domu kawalerowie też oszukują ,wdowcy,też mogą zaliczyć ibzistswuc w ciąży.

Gość gość
dziś Nie, ale takie mam właśnie zdanie na temat ku/rew, które pchają się do łóżka żonatym facetom i mam prawo do własnego zdania. Tak samo jak ty masz prawo do swojego zdania.

Gość gość
Tak już ci naobiecywał kłamczucho. Kto ci uwierzy? Nic ci nie obiecywał a ty zaciążyłaś celowo żeby rozbić jego rodzinę. Kazał ci ktoś zachodzić w ciążę z cudzym mężem? Nie. Sama to zrobiłaś to teraz sama wychowuj jak facet zwiał.

Gość gość
Ja tez uważam, ze kobieta - kochanka, nie jest bez winy.

Gość gość
Twój mąż teraz się z niej śmieje, a jak z nią romansował to śmiał się z Ciebie ;) Pewnie nawijał jej makaron na uszy jaka to zła żona jesteś, brzydka, zaniedbana, nic nie umiesz, a do kochanki tylko słodkie słówka. Zmartwię Cię, teraz on z nią też tworzy rodzinę i za kilka lat do niej zapewne wróci.

Gość gość
No wada tego faceta to fałszywosc. Taki jak on nie zasługuje na nic w życiu . Na pewno nie na kochająca żonę i rodzine,dzieci .

Gość gość
Po co się wysyłacie, przeciez to prowokacja.

Gość gość
Wróćmy do sedna sprawy. Żona zabronic nie może ,ale on jakby chciał to by jeździł do dziecka

Gość gość
ale nie chce jeździć do bękarta :D

Gość gość
gdyby mnie spotkało to, co autorkę - również zakazałabym kontaktów. kochanki wiedzą na co się piszą, czyli na porzucenie, a zachodzić w ciążę z żonatym - totalna głupota i brak odpowiedzialności za takie dziecko. gdyby mąż, który owszem - zachował się podle, ale tego żałuje - ratowałabym swoją rodzinę i dzieci. czas alimentów kiedyś przeminie....znam takie rodziny, które mając taki epizod z kochankami, przetrwali to.....tego życzę Tobie autorko i kobietom w podobnej sytuacji