Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Autorka traktuje skurwialego męża jak trofeum, czuję się wygraną i tą lepszą i będzie to robić dopóki pani nr 2 nie znajdzie sobie prawdziwego mężczyzny który ja szczerze pokocha i będzie nią rozpieszczal i traktował jak królow, bo wówczas nie będzie miała komu pokazowy robić że jest tak zajebista że to właśnie mążus misio nią wybrał. Żenada i poziom desperatki sięgnął dna rowu marianskiego. Autorka to ta z tych głupich gęsi które po zdradach przyjmują fagasa i myślą że są lepsze i wygrały takie scierwo które ich oszukiwalo i zdradzało na prawo i lewo. Wstyd! A fuj takie baby wsiowe bez honoru. Już wolałabym byś sama z dziećmi niż z takim zjebanym siedzieć i myśleć że wygrałam z kochanką. Droga wolna niech do niej idzie. Kijem metrowym bym nie tknela. Ale to baby pokroju zawód żona, zawod matka, nołlajfy

Gość gość
Autorka traktuje skurwialego męża jak trofeum, czuję się wygraną i tą lepszą i będzie to robić dopóki pani nr 2 nie znajdzie sobie prawdziwego mężczyzny który ja szczerze pokocha i będzie nią rozpieszczal i traktował jak królow, bo wówczas nie będzie miała komu pokazowy robić że jest tak zajebista że to właśnie mążus misio nią wybrał. Żenada i poziom desperatki sięgnął dna rowu marianskiego. Autorka to ta z tych głupich gęsi które po zdradach przyjmują fagasa i myślą że są lepsze i wygrały takie scierwo które ich oszukiwalo i zdradzało na prawo i lewo. Wstyd! A fuj takie baby wsiowe bez honoru. Już wolałabym byś sama z dziećmi niż z takim zjebanym siedzieć i myśleć że wygrałam z kochanką. Droga wolna niech do niej idzie. Kijem metrowym bym nie tknela. Ale to baby pokroju zawód żona, zawod matka, nołlajfy

Gość gośćnie jestem autorką
Tamta ma męża..nakladki z wibratora rozrzucała po ogródku..na moich oczach sie do mojego dobierała..od poczatku rozwalała nam małenstwo a mojego namawiała zeby mi kazał ciążę usunąć to sexoholiczka są kuzynostwem.Moje życie to koszmar.

Gość gość
Sylwia, skoncz już z tym prowo ,slabo ci to wyszło. 0/10

15.29 autorka przynajmniej wie kto co i z kim?jej dzieci nie cierpią tak jak moje..moj sie do dzis nie przyznaje..a grosza tez nie daje..ja nawet na dentyste nie mam:-(

ale akurat co dziecko winne - zabroniłaś kontaktu z dzieckiem - to ty dziecinna jesteś

Gość gość
0/10

Gość gość
gość dziś -masakra jakaś! czemu nie odeszłaś zaraz jak się dowiedziałaś, czyli ten rok po ślubie? Po co stawiałaś ten dom? Trzeba było od razu się wynieść od niego i gdzie indziej życie sobie ułożyć. Nie rozumiem twojego męża jak można się seksić z własną kuzynką! CHORE!

Gość gość
No i dobrze,że się śmieje jak baby są głupie. Kurvisko swedzialo i się pchala na kija,to teraz ma. Nie wiem jakim trzeba być naiwnym i głupim by wierzyć w słowa zdrajcy. Oboje są winni,mąż,bo zdradził żonę,a ona,bo chciała mieć misia dla siebie. Normalny człowiek jakby w takie coś miał wejść,to poczekaby do rozwodu,pomieszkal ze sobą,nacieszyl się,sprawdził czy sobie pasują. Ale nie,trzeba zawsze wszystko brać już i od dupy strony,a później lament,bo sama została. Jak się nie myśli głową,tylko dupa to tak jest. Tak,mąż cwany ale ona też i te gadki,że jej obiecywał,że ja oszukał... serio? Jak.można wierzyć komuś,kto zdradza żonę? 5lat ma,życia nie zna? Taka biedna i naiwna. Zwykła,podła szmata. Dobrze jej tak. Zasłużyła sobie.

Gość gość
Nie.nie zasłużyła. Są rozwody ,faceci odchodzą . Ten był wyrachowany bardzo.

Gość gość
A ona nie? Przecież wiedziała,że ma rodzinę,szła w to tak samo jak on. Ja go broń boże nie wybielam,bo oboje sa siebie warci,obydwoje paskudni. Jego jeszcze kara nie sięgała ale sięgnie. Nigdy nie wchodzi się tam,gdzie się jeszcze nie zakończyło wcześniejszych spraw. Bo nigdy nie wiadomo jak to się może skończyć. Przecież jako małżeństwo z dziećmi mogą się pogodzić? Mogą się rozejsc,mogą żyć obok siebie pod wspólnym dachem? Odpowiadało by tobie to? Z Tobą sypią,a z żoną czy była żoną mieszka dla dzieci. Przecież to też jest chore. Każda relacja z facetem,który mieszka z żoną,czy są razem czy nie,jest chora i bez przyszłości. Trzeba trochę ruszyć głowa,a nie wbijać się w lata i problemy. Sama jest sobie winna,bo mogła poczekać na rozwój sytuacji,sprawdzić go. Co w dzisiejszych czasach są warte słowa? Nic.

Gość gość
Oczywiście. Kobiety też odchodzą, czasem ktoś nieszczęśliwy w związku potrzebuje motora napędowego jakim jest poznanie innej osoby i wtedy decyduje się na odejście. Tylko tchórze, manipulanci, psychopaci bez kręgosłupa moralnego tak kłamią i oszukują innych ludzi. Zdrada jest zła a kłamstwo jeszcze gorsze, żona się cieszy ze on kłamał kochankę a jaką ma gwarancję że jej teraz nie oszukuje? Że niby ja kocha? Tjaa

Gość gość
Nie ma żadnej. Ta radość autorki może być tylko chwilowa. Mąż może skakać z kwiatka na kwiatek,póki się znowu nie wyda,a ona może to wtedy albo wyrzucić albo wybaczyć.

Gość gość
Wybaczy oczywiście :-D tzn wygra z kochanką znowu.

Gość gość
A ja rozumiem te żony. Lepiej być mężatka niż rozwódka i zaczynać od nowa. Owszem żona wygrywa bo jest lepsza od tamtej ,ma zasady . Gdyby tamta kochał ....Odszedł by od żony. Proste.

Gość gość
Jakie zasady? Że daje się oszukiwać i nie ma honoru? Bycie tylko z kimś dla statusu bycia mężatką? Ja wiec mieć empatie dla zdradznatcg żon jak takie myślenie się uprawia i toleruje? Co do tego czy kocha żonę. Uważam że on nie kocha żadnej z nich, jest oszustem, świnia, tchórzem i manipulantem. Na bank to nie jego pierwszy wyskok tylko że tu jakoś dziecko się po drodze przytrafiło to się wydało. Ok niech on zdradza skoro żona to toleruje za cenę bycia mężatka ale niecu nie kłamie i nie oszukuje innych kobiet bo to kiedyś może skończyć się tragedia. Ludzie sobie ufają i nie dziwie się że wierzą w kłamstwa

16.06 chyba raczej prawo wam nie wyszło bo ja piszę akurat prawdę o tym jak jest i owszem mam zasady dlatego nie rozwalam rodziny chce niech idzie droga wolna.Ja się stąd nie ruszę!

16.24 dokąd miałam iść z maleńkim dzieckiem i bez pracy?Rodzice mi powiedzieli wtedy że jak raz z domu poszłam to juz nie ma powrotu i widziały gały co brały.Jak to po co budowałam?dla rodziny dla dzieci dla mnie dla nas.

Gość gość
wg kościoła katolickiego takiemu dziecku trzeba bulić kasę ale uciąć kontakty z kochanką jak i z dzieckiem, bo dobro rodziny i żony jest najważniejsze , a tutaj kochanka bierze na siebie odpowiedzialność za swoją niedolę bo weszła w rodzinę żony poślubionej

Gość gość
Oczywiście że nie kocha zony. Ale każda żona mięknie jeśli mąż okazuje skruchę . Poza tym ciwezyscy co mówią że żony wygrały bo nie odszedł...Śmiejecie się z nich. Ale one patrzą na dobro dzieci,pełna rodzinę .

Gość gość
Też bym nie oddała męża innej.i gdybym wiedziała ,że tamta czeka na rozwód ....To też bym dziś zakazala kontaktu z jej dzieckiem. Zemsta jest słodka

Gość gość
18.07 kolejną desperatka bez honoru, woli miec męża zdradzacza :D a co tam, ważne ze tamtej dopiecze haha

Gość gość
A to dobre. Mąż wcale nie chce iść do tamtej ,zostawił ją ,woli żonę. To czemu ta żona ma tego nie docenić? Czemu nie dać szansy? Ma rozwalić sobie rodzinę przez głupi romans? Fundowac dzieciom piekło rozwodu ? Przez wyskok męża?

Gość gość
Bądź sobie desperatka jak masz dwójkę lub trójkę dzieci i zostań z nim sama ,wtedy zobaczysz ,że lepiej mieć męża zdrajcę niż żadnego.

Gość gość
autorko jesteś nienormalna :-O pora zacząć się leczyć

Gość gość
Ahahaahhahaha pisałam juz, ze to prowo, ale dopiero jak Sylwia sie rozkręciła, to widze, ze to jej dzieło:D:D:D Czyli wzięła sie za pisanie gownianych prowokacja dla ameb:D:D:D

Gość gość
A tej Sywlii nie macie co doradzać rozwodu itp - Bo to swietojebliwa idiotka i ona rozwodu nie wezmie:D czytając jej wypociny, zastanawiam sie poważnie nad jej poczytalnoscia:O

Gość gość
19'14 że co ?!

Gość gość
Pisze się,że to prowo znanej Sylwii a te przeżywają i dalej piszą,ech kobiety....

Gość gość
Cieszysz się jak głupia . A do końca życia będziesz miła niepewność i myśli co do niej i tego dziecka . Nie masz czego się tak cieszyć to porażka ze na siłę chciałaś trzymać męża i do tej pory sama to robisz. Taka zemsta jak to mówisz sama odwruci się w twoim kierunku. Zdradził powinnaś zostawić iść swoją drogą teraz będziesz miała cale życie będąc z nim wątpliwości. Współczuję ci . Ale on tak o dziecku niezapomni jako ojciec teraz co sypie bajki ale za 2 lub 3 lata możesz się obudzić z ręką w nocniku . Taka obsesja z twojej strony będzie cały czas . On nie musi cię informować o kontaktach w takich sytuacjach zazwyczaj w tajemnicy 2 strony trzymają.