Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Już bym wolała zostać żoną niż być na miejscu panny z dzieckiem. Żona będzie miała męża do końca,wsparcie,podporę. Większość facetów romansuje,z takiego powodu nie warto się rozwodzić.

Gość gość
Zmartwię Cię, teraz on z nią też tworzy rodzinę i za kilka lat do niej zapewne wróci. x Buhaha rodzinę z cudzym mężem wymyśliło sobie szmacisko bez godności i honoru

Gość gość
Dobry człowiek nie nazwie żadnego dziecka ,, b ęakartem,, żadnego....

Gość gość
Rodzina to jest mąż, żona i dziecko/dzieci a nie prostytutka, bękart nie wiadomo czyj i cudzy mąż.

Gość gość
nie blokuj zdziro bo zarobisz w ten pusty łeb

Gość gość
A może to matka nieślubnego nie chce znac łgarza,ktory obiecywal,mamił,kłamał żonę i ją i chowa dziecko sama. I poza alimentami zdradzaczowi dwóch kobiet wara od niej i dziecka.

Gość gość
już ci się żałosna suczo odpowiedzi nie podobają? to nie czytaj

Gość gość
Wolę być zdradzana żona ale mieć stabilne życie niż panna z dzieckiem

Gość gość
Znów porzucone ścierwo wcieliło się w rolę zdradzonej żony, założyło ten wątek i wyzywa każdego kto pisze nie po jej myśli.

Gość gość
Facet nigdy takiego dziecka nie pokocha .

Gość gość
no cóż kochanki, została wam jeszcze kafeteria do wyrzucania swoich żalów po niewiernych żonkosiach naprawdę to tragedia wyczekiwać na cudzego męża i ojca dzieci, i jeszcze myśleć, czy żona go porzuci.......ależ można sobie zafundować depresję

Gość gość
Żona go nie porzuci bo może jednak ma zalety mimo iz to gnój.

Gość gość
Wydaje mi się ,że najgorzej z tego jest gdy ojciec dziecka wcale go nie odwiedza. Nie zna. Może mieć rodzinę ,żonę,ale powinien raz na jakiś czas wybrać się do dziecka i spędzić z nim truche czasu. Może ta druga z czasem mu wybaczy ...I ułoży sobie życie z innym Dranstwem jest porzucenie dziecka wogole.

Gość gość
Temat to prowo, ale niestety pokazuje naturę kobiet. Niestety kobiety są żałosne i bez honoru zarówno żony jak i kochanki. Nie różnicie się niczym innym tylko obrączką na palcu lub jej brakiem. Obie patrzycie na faceta jak cielę w malowane wrota, obie walczycie o kogoś kto Was nie kocha i nie szanuje. Ja teraz jestem sama i patrzę na to z boku. Byłam mężatką, ale pogoniłam dziada, który potrafił tylko kłamać. Kochanką nie byłam nigdy i nie mam zamiaru nią być. Zajmuję się dzieckiem i rozwojem osobistym, zarabiam dużo. Nie muszę się zamartwiać czy facet mnie zdradza, nie czuję się jak frajerka która musi zgadzać się na zdrady męża dla jego kasy. I to radzę Wam drogie Panie, zajmijcie się własnym rozwojem i nie będziecie musiały dopisywać filozofii do Waszych zdychających związków. Pozdrawiam

Gość gość
Zgadzam się z tobą ale tylko w połowie. Mężatka ma gorzej . Gorzej jej pogonić kogoś z kim była wiele lat. To jest rodzina,to są dzieci i to jest świętość. Dlatego czasem chowają honor i dla dobra dzieci wybaczają. Mężatka ma dzieci ,więcej do stracenia. Ma prawo walczyć o męża

Gość gośćSylwia S
7.37 za obrazanie mnie w tak podły i ordynarny sposób koniarczyk!!! to właśnie tobie powinni odciąć internet i nie wymyślaj już debilu bo nigdy z tobą nie będę.Udzieliłam się w tym temacie tylko dlatego ze sama mam doświadczenia ze swojego życia które opisałam ale nie wezmę rozwodu koniarczyk!!! właśnie dlatego żeby nie dawać dzieciom traumy ..rozwodem i żeby nie dopuścić przez rozwód do siebie kogoś takiego jak ty!!! jesteś chorym człowiekiem lecz się!!!więcej nic się nie dowiesz i nie udawaj kobiety bo to chore!!!!POWINNI CIE PRZEBADAĆ!

Gość gość
14'05 dla dobra dzieci wybaczają? a te dzieci to niby nie cxzują,ze miedzy rodzicami "Antarktyda"? byle jak? To jest dla ich dobra czy kasy?

Gość gość
Do pani ,która pogonila dziada.: Mąż Walczyl o ciebie? Spakowalas mu rzeczy? Dzieci ci wybaczyły? Ile miały lat?

Gość gość
Jak to między rodzicami byle jak??? Zwyczajnie jest dobrze!!! Tylko facetom dla odmiany romansu się zachciało,są gnojami ale żony szanują i dbają o dzieci. Romans można wybaczyć jeśli maz się stara i żona jest kobietą jego życia....

Gość gość
14'05 dla dobra dzieci wybaczają? a te dzieci to niby nie cxzują,ze miedzy rodzicami "Antarktyda"? byle jak? x Antarktyda i byle jak to jest między porzuconą kochanką a żonatym facetem x To jest dla ich dobra czy kasy? x A co ciebie cudza kasa obchodzi?

Gość gość
Charakter żony ,która nie wyrzuca po zdradzie nie różni się niczym od kochanki?

Gość gość
16:36 Absolutnie niczym. Obie żyją w kłamstwie i mają urojenia, że owy mąż/kochanek je kocha. To bzdury, u kochanki facet ma seks i adrenalinę, a u żony ciepłe kapcie, dzieci i żarcie. Oba układy nie mają nic wspólnego z miłością, a kobiety są wtedy tymi przegranymi. Facet u każdej ma raj, bo obie się starają żeby fajfus wybrał właśnie ją. Czy jest coś bardziej upokarzającego?

Gość gość
Porzucona kochanko nie porównuj się z żoną śmieciu żałosny

Gość gość
Tobie ściero się wydaje, że to żona zabrani mu kontaktu z tobą i twoim bękartem? :D Facet nie chce ciebie znać, kretynko. :D

Gość gość
17:02 Do kogo to było?

Gość gość
Ahahahaha Sylwia ty jestes niezłe trzaśnieta:D Nie wiem kim jest rzeczony koniarczyk:D ale ja nie nie jestem. Jestem jedna z użytkowniczek kafeterii:D Ale dam ci radę - daj sobie na wstrzymanie, Bo widze, ze juz rzucasz nazwiskami - a świat jest mały, zaraz ktos Z Twojej wioski Cie zdemaskuje i bedzie jeszcze większe pośmiewisko:D Ale zes odjebala z jakimś Koniarczykiem, ktokolwiek to jest:D

Gość gość
Kochanka jeszcze ma taką świadomość tego że kochanek jej nie wybierze że tylko przygodną to kobietą była , a żona bawidamka jeszcze dupe mężowi za to liże by jej nie zostawił i nie wybrał tamtej w takiej sytuacji gdzie jeszcze tamta zaciążyła. Czego mogę ci życzyć autorko wytwałości w swoim postanowieniu i obyś takiego fagasa z torbami wypuściła puzniej za jakiś czas nie myślisz chyba ze będziesz szczęśliwa w takim układzie :)

Gość gość
Żona zawsze wygrywa. Zawsze wygrywa ta ,która zostaje w związku. Nigdy kochanka nie wygra z żoną. Żona to świętość ,faceci dobrze wiedzą co robią wybierając kobietę życia . Może zdradzić ok ale kobieta życia ma się jedną ...

Gość gość
Do 11.52 naprawdę w to wierzysz ?

Gość gość
Nie każdy facet żonaty jest taki sam i nie każdy facet zonaty ma takie same wartości kochania żony ,domu a tym bardziej nie zostawienia jej dla kochanki. Niestety rzeczywistość jest inna . O czym świadczą 50 procent czy nie więcej rozwodów. Głównie z powodów zdrad.