Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego ciagle sie łapiecie na te prowokacje? Przeciez to sa tematy dla ameb:O

Gość gośćSylwia s
21.26 sam debilu zacząłeś o Renacie i o tym że sama z dziećmi na festynie szkolnym byłam!11 niech się twoja stara swoją dupą zajmuje a nie mną cham ie bo ci gówno do mojego życia i gówno mnie interesuje czy mnie kto zdemaskuje czy nie ! w dupie to mam ja się prawdy nie boję a ty się ode mnie odpierdol fagasie psychiczny!!!Pamiętam doskonale jak twoja stara na tym festynie do twojego starego głupio pierdoliła co ja z dziećmi sama na tym festynie robię? właśnie sam tu o tym debilu napisałeś wcześniej,a chuj to kogo obchodzi co ja robił!!! akurat Rafał był wtedy w Austrii to co miałam dzieci na pokaz lotniczy nie zabrać jak sam mi kazał iść? syn od małego uwielbia samoloty!! odpierdol się ode mnie !zresztą nie zdziwiabym sie jakby to kurwisko BN tez tu pisała.

Gość gość
11.52 dokładnie żaden facet sobie wstydu nie zrobi bo żona jest legalna a dziwka nie!

Gość gość
kto psychol i debil

Gość gość
provokacja kochanki ,z kilometra widać

Gość gość
brak jakiejkolwiek moralności mają kochanki

Gość gość
uważaj kochanico z bęnkartem jak rzuci twoim nazwiskiem!!

Gość gość
Dobrze zrobiłaś autorko ,szkoda twoich dzieci na to korwisko

Gość gość
tak to jest jak się dziwki pierdolą z żonatymi !

Gość gośćSylwia s
18.14 nie dla ameb tylko zakładane przez amebę,bo szmata udaje żonę i chce widzieć reakcję otoczenia.Już to słyszałam Bożena też pierdoliła kiedyś że mu zabroniam do niej chodzić bo jak się o moim mężu a swoim kuzynie wyraziła,,ani se Rafałek boroczek zadupczyć nie może''bo mu zabrania .Szambo i dno!!!

Gość gość
Sylwia, ale ty jestes trzasnieta, ale musza miec polewkę z ciebie na wsi, bo nie wierze, ze jeszcze nikt Cie nie zdemaskowal, jak ty tu nawet nazwiskami rzucasz, a świat jest mały. Widze, ze ten temat juz opanowałaś.

Gość gość
Ja pisałam o 21:26, jestes naprawde rąbnięta - o jakiej renacie ty mówisz?:O ja tu zostawiłam 2 komentarze, ty jestes nienormalna, ja to wszystko o twoim życiu wiem, bo sama tu wypisujesz - zreszta cała telenowela te twoje historyjki:O jestes nienormalna?:O

Gość gość
A Sylwią jest żle.Gorzej niż było niedawno.

Gość gość
Z * miało być.

Gość gośćSylwia s
gorzej bo napisałam prawdę? ja się prawdy nie boję! bo to nie ja robię syf! ja jestem czysta i nie mam nic na sumieniu!niech sobie demaskują co mnie to obchodzi! piszę jak jest!

Gość gośćSylwia s
ODE mnie to wiesz o festynie? a to ciekawe! bo ja ty nigdy o festynie nie pisałam ale pamiętam doskonale Tomasz jak twoja stara u nas na festynie szkolnym siedziała i twojemu staremu pierdoliła że co ja tam robie sama bez chłopa na festynie ? a chuj ją to obchodzi co!!! ja mam prawo robić co chcę a dzieci mają prawo samoloty oglądać ,piszesz o tym debilu bo wiesz to od niej a nie ode mnie!! tylko przez ten post chciałeś sprawdzić czy ploty o tym że Rafał ma dziecko na boku są prawdziwe,to cie też debilu nie powinno interesować bo choćby nawet to gówno ci do tego!.

Gość gośćSylwia s
ZRESZTĄ ja byłam u siebie! nie tak jak oni!ode mnie wara!

Gość gość
Wniosek z tematu koles dupek i walcza o niego dwie kobiety na raz. A porzadni sa starymi kawalerami

Gość gość
Sylwia o chuj ci chodzi z jakimś festynem?:O ja nie wiem o kim ty piszesz, bo ja nie jestem jakas twoja sąsiadka czy sąsiadem, Tylko użytkowniczka, co czyta te twoje wypociny i nadziwić sie nie moge, ze tak sie pogrążasz jakimis historyjkami:O mieszkam pewnie w innej cześci polski niz ty, a ty do kazdego kto Cie tu kojarzy (trudno nie kojarzyć, jak całe dnie wypisujesz jakies osobiste historie), jakby byli twoimi znajomymi:O:O:O serio z toba jest zle:O

Gość gość
Ja ci nie pisałam o żadnym festynie, tylko ty mnie nazwałaś jakimś Koniarczykiem, ktokolwiek to jest:O skąd mam wiedziec jakie festyny w twojej mieścinie urządzają i kto to jest jakas Renata??:O

Gość gość
było o festynie gubisz się już w tym co piszesz,sąsiadka? no proszę bingo!sami się wylewacie,żle z wami serio

Gość gość
I masz racje. Mezulek niech cierpi, ze zachcialo mu sie c*pek na boku, a tamta niech cierpi, bo zaciazyla z zonatym. Jesli maz chce byc z toba to nie ma opcji spotykania sie z cudzym dzieciakiem, dzieciakiem, ktory nie jest twoj. Jesli ma byc tak jak dawniej, to niech bedzie jak dawniej. Dlaczego to ty masz cierpiec, bo on wkladal na boku, a ona nie mogla sie wyskrobac...

Gość gość
Sama sie gubisz, jestes niereformowalna. Nie opisuj z takimi szczegółami swojego zycia i mieszkańców miejscowości i nie wypisuj do obcych ludzi jakby byli rzekomo Najomymi, Bo forum ma zasięg ogólnokrajowy i kazdy to moze przeczytac; jednak sie wchodzi sie z toba w dyskusje, Bo ty jestes niepoważna po prostu:O i robisz z siebie pośmiewisko:O

Gość gość
No narazie chce . A potem kto wie :) piszecie że autorka dobrze zrobiła walcząc o męża który zaciążył inną. Mam inne zdanie a takie że każda kobieta ona i tamta powinny kopnąć go w duuppee:) Tylko kobieta z niską samooceną siebie zostaje z mężem który lubi po moczyć gdzie indziej i jeszcze go usprawiedliwia. Potem na molnie pilnuje , a wiadomo takiemu już nie zaufasz przy czym niszczysz sobie życie. Prędzej czy puzniej wasz związek nie przetrwa a on cię zostawi . Zostaniesz z bólem psychicznym , pomysl o sobie i dziecku nie o fjuuucieeee... Mówią że facet myśli huuujemm ciekawe :)

Gość gość
Ja to znam lepszy numer :) maż zdradzający żonę też zaciążył kochankę , po czym kochanka kopla go w dupe a on z potulnym ogonem wrucił do żony wciskając kity że on ją zostawił dla rodziny i nie chce tego dziecka:) biedna kobieta wciąż ma złudzenia że jest ta lepsza :-p a on po kryjomu chce wracać do kochanki i się spotykać z dzieckiem :) no niestety nie trafił już na naiwną kochanka sprawę do sądu złożyła o alimenty facet musi płacić , a żona to łykać i żyć dalej w przeświadczeniu że wygrała męża na loterii , teraz nie kupi jej bluzki , nie kupi jej ani swoim dzieciom bo musi zapłacić tamtej :) a żona nadal śpi w śnie . Tamta przynajmniej w porę się obudziła :) a ta nadal śni :)

Gość gośćSylwia s
ze szczegółami to dopiero zacznę! sąsiadka tak? a która bo są dwie!!ja mówię o jego kuzynce tej kurwie co za nim łazi i do majtek zagląda i ślini się z moim publicznie ! koło mojego domu i po mojej posesji sobie zdzira łazi i pod moimi oknami bez mojego pozwolenia!zdzira zboczona sexoholiczka!a ty nie zaczynaj bo o tobie też zacznę ze szczegółami!

Gość gość
Prawda jest taka że facet rozwalił tobie jako żonie i rodzinie zycie i tamtej dziewczynie z dzieckiem też. Nie usprwiedliwiaj męża bo w końcu wiedział gdzie wkłada i jakie konsekwencje mogą być. I nie obwiniaj tamtej za twojego męża nie powodzenie w oklamywaniu ciebie i jej być może gdyby nie ta sytuacja może nawet byś się nigdy nie dowiedziała że masz męża kurwiszoonka.

Gość gośćSylwia s
21.43 dziwka wrobiła naiwnego bo dzieciak podobny do męża a nie do kochanka ! niech suka kasę oddaje bo dzieci z małzeństwa przez zdzire głodować nie mogą ani nie będą kurwiarzowi spłacać 7000 które zaciągnął na jebane alimenty !jeszcze temu gnojowi ten kredyt podpisałam tfu!Skończyłam z tobą rozmowę spotykamy się na badaniu DNA!

Gość gośćSylwia s
prawda jest taka że ona jest mężatką i od początku rozwala mi małzeństwo w dodatku oni są kuzynostwem tfu!

Gość gość
Ona ci rozwala malzenstwo czy zdradzacz mąż?