Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Jeśli rozkochal w sobie tę kobietę,poszła do łóżka nie dla zabawy ale z miłości to tym.bardziej zniszczył jej życie,może sobie jednak ułoży z kim innym. Na samotność to zasłużył ten facet !!!!

Gość gość
A twój mąż jest na sto procent pewny że to jego dziecko ? były robione testy DNA? Tylko takie testy prawdę powiedzą o ojcostwie. Radzę się nad tym poważnie zastanowić.

Gość gość
Na dzień dzisiejszy powiedział ,że płaci co miesiąc na konto pewna kwotę ale widywać ich nie chce.taki wybór męża,uszanowal jednak mnie....I chce ze mną być.o tamtej chce zapomnieć.

Gość gość
To ja napisze wam cos z własnego doświadczenia .Wyszlam za mąż ..mielismy dziecko mąż grosza nie dawał na jedzenie ..schudlam tak ze.lekarka mówiła że mam anoreksje.Poszlam do pracy wyszłam z tego on namówił mnie na drugie dziecko..i kolejne pare lat w biedzie strasznej u ja i dzieci.Dzieci nigdy nic od niego nie miały .Od ludzi rok.po ślubie dowiedziałam suw ze komuś.płaci.alimentu a jak chciałam na chleb to mnie bił i wyzywał.Jego kuzynka od poczatku rozbijała nasze małżeństw choc mężatką.Potajemnie sypiali ze sobą.Ona urodziła dziecko wmówiła mu ze jest jego choc jest podobne do jej męża ..wrobiła mojego prawdopodobnie w alimenty.łazi z dzieckiem koło naszego domu zeby mu dziecko pokazac a.on przed nią ucieka nie chciał nigdy z nią być tylko chcial sie pieprzyc.Ona myśli ze ja mu zabroniłam .Moim dzieciom brakuje wszystkiego..a tej.kyrwie jeszcze placu choc ewidentnie wudac ze dziecko jest tamtego.Masakra!;!

Gość gość
Teraz się tylko tłumaczy ze jej ściemniał,mówił prawdę tylko dla swojego świetego spokoju został przy żonie i dzieciach,jakby tak ja kochał i był z nią szczęśliwy to nie leciał by do innej.Tak autorka broni i tłumaczy tego męża na sile ze jaki to cudowny jak kocha rodzine itd.a boi się ze jak odwiedzi dziecko to znowu ja zdradzi,żałosna jest bo jak to można inaczej określić.Jak można się tak nie szanować i zostać z takim gnojem który skakał po innej

Gość gość
Twój mąż teraz udaje pokrzywdzonego bo padnę ,autorko nie wierz mu.to nawet dobry człowiek nie jest !!!!

Gość gość
Ten gość to dno

Gość gość
Prawda zawsze wychodzi na jaw..żona ma.prawo wiedzieć

Gość gość
Obiecywał odejście nie wierzę!chciał tylko pocipciać nie z.pierwszą zresztą

Gość gość
Czyli wg twojego męża on jest dobrym.czlowiekiem bo jednak nie zostawił.rodxiny a ona zła bo chciała rozwodu co jej obiecał?

Gość gość
12.31 Sylwia nie daj sie niech zrobi badanie DNA.a to ze to kurwa to nawet mi nie mów ona na każdego.leci.

Gość gość
DO gość dziś współczuję Ci życia w takiej patologii, ja bym uciekała jak najdalej od tej rodziny, masakra.

Gość gość
płacić alimenty i to wszystko co kurewce się należy.....tyle o takich amatorkach obcych mężów

Gość gość
Przecież To prowokacja, a ameby sie podniecają!!!:D:D:D

Gość gość
Dokąd mam uciec???za.pieniadze mojego ojca..przez 8 lat wybudowałam dom dla naszych dzieci z najtańszych materiałów o chlebie i wodzie bo u teściów mie dało sie żyć..grzyb.i patologia..mam dom po który ta kurwa za.plecami łapy wyciąga..nigdy im nie zostawie domu..jest dla dzieci..on nic dzieciom nie.dał.!

Gość gość
To temu gnojowi należy się wyjebane z domu i samotność,nikt tu tego nie widzi???????Że najgorszym.chujem jest on?Co to ma być ? Jest winien nawet pomoc tej kobiecie za takie ściemy i bajery

Gość gość
Maz do dziś potrafi jej napisać smsa ,,będę się dziś kochal ,,...Gdy ta go pyta co robi w sobotni wieczór......,mąż ją olewa ile się daje ,a ona wczytywanie o jego uwagę. Oj taka karma . Raz mi oddał telefon na 1 dzień ...Ona pisała a ja jej odpisywalam chamsko i niemiło. ......W imieniu meza.Wiem,że to podle,ale ona musi się odkochac i zapomnieć.

Gość gośćnie jestem autorka
Moj wpis z 14.14 aha i nie jestem autorką nienawidzę tej szmaty ona nawet swojego męża.zakapowala.ze po piwie jedzie zeby mu prawko zabrali.a teraz jak ten maly juz chodź to męża swojego do AA posała choc sama pijaczka.Pewnie dazy do tego zeby tamtemu rozwód z jego winy wystosować ze pijak.a potem mojego odbić i dom przejąć ona nawet męża mi buntuje że córkę ma mi odebrać bo ona nawet po naszą córkę łapy wyciąga.

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś i za grosz honoru nie masz. To nawet nie był jednorazowy skok w bok tylko romans z którego powstało dziecko, a koorwiarz zawsze pozostanie koorwiarzem i za jakiś czas znowu mezulek zacznie Cie zdradzac, jak nie z ta to z inna. Widać jestes Idiotka skoro tego nie pojmujesz i się cieszysz ze tamta olewa. Moze juz było kilka panienek ktore zaliczyl i jeszcze wszystko przed Toba :D

Gość gość
Do gośćnie jestem autorka dziś To wywal Twojego męża i będzie po problemie, ten kuzynki mąż wie o ich kopulacjach ? Jak nie to go oświeć. Rozwiedź się z mężem, dostaniesz przynajmniej alimenty, teraz i tak Ci pieniędzy nie daje. Pasożyta patologicznego będziesz utrzymywać ? Obudź się kobieto, nie każ swoim dzieciom dorastać w takim otoczeniu! Zrób to dla ich dobra.

Gość gość
Maz oddał ci telefon byś splawiala chamsko jego była kochankę ???

Gość gość
14.42 Syn jest dorosły..córka za cztery lata będzie dorosła.Czy wie?no jasne że wie tylko udaje że tego nie widzi..bo się kolegują i maja wspólne interesy..zresztą tamten tez mieszka u niej i tez nie.ma dokąd iść..ona go traktuje jak śmiecia

Gość gość
gość dziś oczywiście intercyzy przed ślubem nie spisaliście a dom postawiłaś już po ślubie z tym patologicznym człowiekiem? mam rację ?

Gość gość
Do gość dziś to ile ten "owoc miłości" Twojego męża z jego kuzynką ma teraz lat ?

Gość gość
Tak. On nie potrafił definitywnie zakończyć tego romansu ,on nie umie mówić kobietom ,,odpierdol się ,, taki już jest,ja potrafię każdej która nie rozumie ,że nie należy zakochać się w mezach cudzych i im wierzyć. Na dzień dzisiejszy to ja zabronilam mu do niej jechać i on też się zgodzil na to i przystał . Więc jedyne z tego ,,błędu ,, jakim.nazwal tamta kobietę to zostały mu alimenty.

Gość gość
To zalezy o który owoc pytasz?To pierwsze starsze od syna ,nie przyznal sie przed ślubem a potem tylko płacił to drugie nie pamiętam dokladnie kiedy sie urodził się jakoś chyba z 1,5 roczku ma.

Gość gość
14.56 tak..ona mieszka dwa kroki od nas a ostatnio chciała mojego syna wrobić w takie gowno ze mogł miec za to sprawę wytoczoną..niwinnie oczywiście.Pewnie ze po ślubie..dokładnie rok po zaczęłam..

Gość gośćnie jestem autorka
Zresztą o tych jednych i drugich alimentach nigdy nie dowiedziałam sie od niego tylko od ludzi..on potrafi tylko mordę drzec i startować do mnie jak chcę żeby zapewnił dzieciom to co mają mieć.Dlatego jedynym ratunkiem dla mnie jest praca..ale nie mam prawa jazdy i ciężko.to pogodzić nieraz.

Gość gość
Wybacz autorko ale jesteś chamica i mąż to wie ,szukał odmiany ...Ciepłej kobiety ...Która się zaangażowała...Ale i tak jej nie chciał.

Gość gość
Tamta kobieta została sama . Zapłaciła za to wysoka cenę. Ale facet.....Jemu się zawsze upiecze. Nie spotkała go żadna kara oprócz marnych alimentów. Jest cwany przecież kochającego męża , który przejrzał na oczy należy pochwalić ,pogłaskać i wybaczyć bo docenił rodzinę. A to co zrobił było podle. Nic dziwnego ,że śmieje się z naiwności kobiet