Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabronilam mężowi kontaktu z nieslubnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
A ty wiesz zono zdradzacza,że zmienily się przepisy dot.testów DNA ?

Gość gośćSylwia s
21.50 ty koniarczyk tylko jedno słowo ,,kurwiszon '' znasz? bo ja już w realu to od was 3 razy słyszałam a od was już moja durna matka się tego wulgarnego wyzwiska nauczyła i też zaczęła używać tfu!!! żenada takie słownictwo!!!najpierw Łukasz K tak mnie wyzwał przy kontroli drogowej ,potem od matki słyszałam bo się od was nauczyła a teraz sam to piszesz .Idz się leczyć i popracuj nad kulturą jezyka bo rynsztokiem wieje!Nie życzę sobie chamie!!!

Gość gość
Sylwia spadaj z wątku bo to nie do ciebie. Głupia oślico.

Gość gośćSylwia s
21.34 to ty i twoja rodzina jesteście niereformowalni! łamać rękę żonie po pijaku ? patologia tylko pić kląć i z kóorestwem wszystko kojarzyć oraz związki rozwalać tylko tyle umiecie.!więc myśl jak coś piszesz bo ja nie mam sobie akurat nic do zarzucenia!!!powtarzam wara ode mnie!

Gość gość
Obojętne co zrobisz to i tak jesteś na przegranej pozycji. Dziecko już jest chcesz czy nie chcesz a mąż już udowodnił, że woli tamtą niż ciebie. Wróci do niej czy nie wróci to nie ma znaczenia. Już przegrałaś. Możesz sobie zatrzymać siłą tego mężusia skoro to cię bawi.

Gość gość
Alimenty, to nie wszystko. Dzieci pozamałżeńskie po śmierci "tatunia" dziedziczą po nim na równi z dziećmi z małżeństwa.

Gość gość
wczoraj Lepszy numer to jesteś ty prymitywna pokrako. :D Tak, kochanka zaciążyła z żonatym po to, żeby go kopnąć w dope. Sama została kopnięta jak tylko wyjęczała żonatemu, że zaciążyła, a teraz sądem straszy licząc na to, że żonaty do niej wróci. Alimenty od kogo? Ona sama nie wie z kim ma bękarta. :D

Gość gość
nie blokuj suko

Gość gość
prowokacja stukniętej kochanki. bardzo dobrze jego żona zrobia

Gość gość
zrobiła

Gość gość
Alimenty, to nie wszystko. Dzieci pozamałżeńskie po śmierci "tatunia" dziedziczą po nim na równi z dziećmi z małżeństwa. x Jak jest co dziedziczyć :D

Gość gośćSylwia s
Dom jest mój i dzieci ,8 lat budowany z najtańszych materiałow a my przez ten czas o chlebie i wodzie ,mój ojciec przez te wszystkie lata dawał na cegły na pustaki na więżbę na beton na wszystko nawet na okna i drzwi co od mojej cioci pożyczyłam to zostało nie oddane bo biedaczka zmarła;-( ,całe wyposażenie domu jest za moje ciężko zapracowane pieniądze ,bo byśmy nic w domu nie mieli,on do domu oprócz telewizora na raty ,przez 20 lat nie kupił nic .Nie było by w czym ugotować czym się przykryć na czym usiąść z czego zjeść gdyby nie ja.Wszystko co mam począwszy od łyżki na stole do masażu i na aucie skończywszy zawdzięczam tylko sobie .Ja zapracowałam na zmywarkę piec ,garnki ,żelazka suszarki do włosów trzy ,lokówkę,gril na kółkach -którego już nie ma bo mi zniszczył ,meble ogrodowe -których już nie ma bo pociął pilarką,meble stół krzesła-których też już nie ma bo zniszczone-został tylko stół..,sokowirówki ,robot kuchenny 3 odkurzacze ,kołdry pościele dywany maszynę do szycia łyżki patelnie garnki ,stół do masażu ,auto ,meble ,biurka dla dzieci ,narzuty ,miksery ,laptopa ,telefony,kosze na pranie suszarka deska do prasowania ,wieszaki -stojak na odzież,kurtki ,buty,wykładziny na podłogi ...itp wszystko totalnie wszystko na proszkach ,mydłach i szamponach jest za moje ,on nigdy nic .!!!Nie popuszczę,!

Gość gość
Sylwia, znów leków nie bierzesz.

Gość gość
sylwia to jepnięta kochanka która udaje żonę

Gość gość
mam kolege który tez ma nieślubne dziecko ( miał je jeszcze przed poznaniem obecnej zony) i zona rozniez zabronila mu się z nim kontaktować :( nawet na Komunie Sw nie poszedł... kawal hooooja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Do 7.30 to fakt . Kochanka obecnie sama będąca z dzieckiem zostawiła amanta dowiedziawszy się manipuluje i szuka tam gdzie mu lepiej . Głównie dziewczynie chodziło o dziecko bo była przed 30 i chciała mieć nie patrzyła tak naprawde na to jakie on ma relacje z żoną. Ale w jakiś sposób zrobiła to też z zemsty by ukarać biednego zonkisia. :) Teraz chłop musi dać i tu i tam biedny mąż nie wytrzymuje tego psychicznie każda chce coś od niego finansowo jeszcze pomyśleć że po śmierci podział majątku będzie nie tylko na ślubne dzieci ale również i na te nie ślubne. Mysle że facet ucieknie prędzej czy puzniej i od żony . Na takie sytuacje trzeba być grubo wyrozumialym inaczej nie przetrwa małżeństwo w takim kryzysie. Zazwyczaj takie związki się rozsypują po nie długim czasie.

Gość gośćSylwia s
jakich leków?????? i jaka kochanka????????/ co ty za bzdury piszesz ! nigdy żadnego kochanka nie miałam ,nie mam i mieć nie będę bo brzydzi mnie coś takiego! Przestrzegam Przykazań Bożych .Jakie niby leki miałabym brać? po co? o czym ty w ogóle do jasnej cholery mówisz bo to już nie jest śmieszne!!!Podam CIE o zniesławienie!

Gość gośćSylwia s
10.03 WYRAŻAJ SIĘ!! NIE ŻYCZĘ SOBIE!Temat nie jest mój kretynko! a jeżeli chciałaś stworzyć provo to ci ie wyszło bo ta jest akurat mężatką .

Gość gość
Brednie smarujesz jak każda porzucona kochanka. Gdyby tylko o dziecko chodziło to po co skarżyć o głodowe alimenty żonatego? Przecież w ten sposób on może się mścić w najróżniejszy sposób, bo ma takie samo prawo do dziecka jak i matka. Chciała ukarać cudzego męża? A za co i jakim prawem skoro sama oszukiwała jego i podstępem chciała rozbić mu rodzinę. Prawda jest taka, że stara, brzydka dopa, której nikt nie chciał uczepiła się żonatego licząc na to, że facet się rozwiedzie, gdy ona zaciąży, ale żonaty zwiał w momencie gdy się dowiedział o ciąży, to go z zemsty sądem straszy. Jeśli to jego dzieciak to i tak przyznają mu groszowe alimenty. Facet chyba wiele nie zarabia skoro nie będzie go stać, żeby żonie kupić bluzkę, gdy będzie płacił alimenty, a przecież są jeszcze jego dzieci małżeńskie i żona. Ile tych alimentów może dostać była kochanka na bękarta, którego zmachała sobie podstępnie? 100 zł max? :D Co do dziedziczenia bękarta po śmierci jego ojca to pewnie tam już dawno wszystko przepisane na żonę albo dzieci, jeszcze przed narodzinami bękarta i wtedy nic nie dziedziczy, albo facet zrobi taki myk, ze jak będzie już stary to sprzeda wszystko co ma, kasę da do ręki dzieciom ze związku małżeńskiego i bękarcik nic nie odziedziczy, jak facet prze ostatnie lata życia będzie mieszkał trochę u jednego dziecka i trochę u drugiego.

Gość gość
Bardzo dobrze pani zrobila, z tego moga byc tylko same kłopoty. Meza trzymac krutko ,jak raz to zrobil to drugi i trzeci tez może. Tamtej dac bilet w jednom strone do angli czy niemiec i niech się nnie pokazuje wiecej. Barbara.

Gość gość
Ja bym nie mogla byc z facetem ktory ma w nosie wlasne dziecko. Jest ktos gorszy?

Gość gość
swoje dzieci ślubne ma tak samo w nosie wiec dlaczego przez szmatę mają one być jeszcze bardziej pokrzywdzone niż były do tej pory?

Gość gość
Ty Barbara nim cos jeszcze napiszesz,to wcześniej kup sobie słownik ortograficzny i koniecznie go używaj.

Gość gość
Do 11.57 jesteś jasnowidzem jakiś ? :) Nie piszę o sobie . Po drugie badania są DNA w obecnych czasach i wszystko wyjaśnia. Możemy sobie tak dyskutować kto ma rację czy nie.Ale to nie ma sensu bo mnie sprawa nie dotyczy i nie troluje każdych wpisów tu jak ty. Pisze jak w rzeczywistości fakty się mają. Ze facet na zdradzie wiecej traci. A kobiety powinny mieć na tyle godności w sobie że się odchodzi od takiego faceta co więcej kłopotu zrobi niż warte to być z nim. I tyle moje zdanie ci się nie musi podobać.

Gość gość
No i co ci dadzą te badania DNA jak dostaniesz głodowe alimenty max 100 zł?

Gość gość
Dobrze zrobilaś. Ja też swojemu dałam ultimatum, albo szczeniak albo ja. Wbrał mnie. Teraz mieszkamy w innym kraju i nawet kontaktu telefonicznego nie maja. nie przejmuj sie tymi kretynkami :)

Gość gość
to jeszcze zdardzacz ma możliwość wyboru jak u ostatniego gościa ? Kobieta nie decyduje co dalej z jej/ich życiem po zdradach/ romansie tylko facet zdradzający dwie kobiety? Ogarnijcie się, rozumu nie macie?

Gość gość
Ludzie ale rynsztok. Facet wie ,że źle zrobił. Może żałuję,może i też ta kobieta żałuję . Ale chyba też kazała by m wybierać ,żadnego chrztu ,komunii,prezentów ,nic. Ta kobieta m a cierpieć jak.ja ... Taka zemsta. Moja .

Gość gość
Jakie max 100 najmniejsze obecnie to 400zl dla nie roba:) facet który zarabia i ma pracę dostaje więcej itd. Co z tego że ma rodzinę dla sądu nie na to znaczenia i takie są realia niestety czy ci się to podoba czy nie . Zona wtedy cierpi bo mąż czy chce czy nie musi płacić. Nie wiem w czym to fajne tyle lat pomyśleć przed tą zona czeka jeśli facet dobrze zarabia to jeszcze jakas to jest jeśli nie to nędza . Nie wiem czy autorka dobrze zrobiła . Jest to w jej rozmysleniu.

Gość gość
Pewnie na twoim miejscu to samo bym zrobiła , o ile bym jeszcze widziała jakiś sens naprawy.