Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

byłem w Opolu na wodociagowej w 2016 roku z powodu depresji i stanów lękowych

Polecane posty

a w tym roku byłem na obserwacji 3 tygodnie na wodociągowej w Opolu i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji ani omamów i psychoz ani zwidów wiec nie jestem czubkiem ile razy mam wam to powtarzać? chyba lepiej wiem

takie leki biorę Velaxin ER (Venlafaxinum) - EGIS Polska https://www.egis.pl/24/nasze-leki/42/velaxin-er-venlafaxinum Velaxin ER jest lekiem przeciwdepresyjnym, który należy do grupy leków zwanych inhibitorami zwrotnego wychwytu serotoniny i noradrenaliny (ang. SNRI). Velaxin ER 75 (wenlafaksyna) - Medycyna Praktyczna https://bazalekow.mp.pl/.../63673,Velaxin-ER-75-kapsulki-o-przedluzonym-uwalnian... Velaxin ER - działanie, wskazania, dawkowanie, przeciwwskazania, interakcje, refundacja, dostępność i cena w najbliższej aptece. ‎Co zawiera i jak działa ... · ‎Kiedy zachować ... · ‎Dawkowanie preparatu ...

Sulpiryd (opis profesjonalny) - Medycyna Praktyczna: opis, ceny ... https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=742 Sulpiryd (opis profesjonalny). Działanie. Neuroleptyk z grupy benzamidów wykazujący działanie antyautystyczne, aktywizujące i przeciwdepresyjne. Zajmuje ...Sulpiryd Związek chemiczny Sulpiryd – organiczny związek chemiczny, pochodna benzamidowa, stosowany jako lek przeciwpsychotyczny, działający przez wybiórcze blokowanie receptorów dopaminergicznych D₂ w ośrodkowym układzie nerwowym. Wikipedia Masa molowa: 341,427 g/mol Numer CAS: 15676-16-1 Identyfikator związku PubChem: 5355 Podobne wyszukiwania: Haloperydol, Leki przeciwpsychotyczne, WIĘCEJ

ParoGen (paroksetyna) - Medycyna Praktyczna https://bazalekow.mp.pl/lek/61248,ParoGen-tabletki-powlekane ParoGen - działanie, wskazania, dawkowanie, przeciwwskazania, interakcje, refundacja, dostępność i cena w najbliższej aptece. ‎Co zawiera i jak działa ... · ‎Kiedy zachować ... · ‎Dawkowanie preparatu ... Nerwica lękowa. Strona 1. Psychiatria.pl - portal wiedzy o ... www.psychiatria.pl/forum/nerwica-lekowa/watek/1031930/1.html 2 cze 2015 - 10 wpisów - ‎3 autorów ...a antydepresant Paroksetyna-Parogen z gr. SSRI- inne z tej samej grupy też nie ma sensu, bo brałaś najsilnieszy lek z tej grupy. Raczej z ... Biegunka a działanie antydepresantow. Strona 1 ... 4 wpisy 14 lis 2016 Parogen. Strona 1. Psychiatria.pl 9 wpisów 25 kwi 2016 Brak orgazmu. Strona 3. Psychiatria.pl 10 wpisów 2 gru 2013 Antydepresanty w ciąży. Strona 2. Psychiatria.pl 10 wpisów 11 kwi 2008 Więcej wyników z www.psychiatria.pl

Velaxin brałem ponad rok a psychiatra kazała mi go odstawić i teraz biorę dalej Sulpiryd i dodała mi lek Parogen

Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św. Jadwigi Śląskiej 3,136 opinii z Google Szpital psychiatryczny w Opolu Adres: Wodociągowa 4, 45-221 Opole Godziny otwarcia: Czynne całą dobę Telefon: 77 541 41 10 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Pytania i odpowiedzi Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św ... www.wszn.opole.pl/ tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222. tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111. e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl. strona www: www.wszn.opole.pl. Metryczka. Telefony Telefony. OPIS, Numer Miejski. IZBA PRZYJĘĆ. Izba Przyjęć ... Oddziały Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im ... Dane Kontaktowe Dane Kontaktowe. Dyrektor. Krzysztof Nazimek. Zastępca ... Przetargi Przetargi. Przetarg na najem lokalu użytkowego z ... PORADNIE PORADNIE. P/3/2014 Wprowadzenie e ... P/3/2014 Wprowadzenie e-usług w WSZN Opole i SWSNPC w ... Więcej wyników z wszn.opole.pl »

Gość gość
jesteś świrem i to jest fakt :classic_cool:

Gość Namysłów Opolszczyznaa
22:46 jestem świrem tak? Tylko dlatego że kiedyś miałem depresję i stany lękowe i trafiłem do szpitala na wodociągowej w Opolu tylko dlatego jestem świrem?

Gość gość
trafiłeś do psychiatryka bo jesteś świrem, a nie na odwrót