Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipnoza regresyjna pozwalająca na przypomnienie sobie poprzedniego wcielenia

Polecane posty

Gość gość

Powiem tak, w reinkarnację wierzę tak na 90%. Bardzo chciałabym przypomnieć sobie poprzednie wcielenie i poza ciekawością mam ku temu jeszcze inny ważny powód. Podobno jest to możliwe dzięki hipnozie regresyjnej. Poszukałam w internecie i znalazłam, że rzeczywiście są osoby, które świadczą taką usługę, która rzekomo umożliwia przypomnienie sobie tego poprzedniego wcielenia. Z drugiej strony pachnie mi to trochę naciągactwem... sama nie wiem. Nie udało mi się znaleźć o tych osobach wielu opinii, to co znalazłam były takie mieszane - pozytywne i negatywne, ale raczej dotyczyły innych usług. Czy nie znacie może jakiejś sprawdzonej osoby, która mogłaby tu pomóc? takiej o której wiecie, że udawało jej się pomyślnie przeprowadzić taką hipnozę? Tylko odp serio bez naśmiewania się ze mnie :P Z góry dzięki :)

Gość gość
raczej to sciema

Gość gość
Nikt, nic? :(

Gość gość
Chcesz to masz-daj'gracjana hiszpania'albo 'moja regresja pod hipnoza GOSIA You Tube albo 'moja regresja pod hipnoza patryk przekazy prosto z zrodla you tube' hellseher.es/polski/zapraszam do CENTRUM HARMONII, zapraszam do mnie do hiszpanii DENIA wykorzystaj wakacje nad morzem w microklimacie,itd.mnostwo odc. jest co ogladac na kilka wieczorow,mozna pojechac tam i zobaczyc na wlasne oczy, mozna poddac sie hipnozie i opowiedziec o swoich poprzednich wcieleniach,mozna tez nagrac filmik z regresji.