Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meza nie obchodza domowe obowiazki

Polecane posty

Gość gość
Mężczyźni są jak psy, zero wyższej logiki. xxx Rozmnażanie się jako wyższa logika? No to wszystkie psy, szczury, króliki czy komary wykazują się wyższą logiką.

Gość gość
a myślicie że dlaczego coraz więcej kobiet zauważa w sobie ciągoty biseksualne?natura przygotowuje nas do nowego etapu

Gość gość
gość dziś I tak zdechniesz. A jedyne co po tobie zostanie to kawałek kodu DNA. Za parę pokoleń i tak już nikt nie będzie o Tobie pamiętał.

Gość gość
dziś też chcę ale nie traktuje kobiety jako worka na sperme, nie trafię miłości nie będzie dzieci, na siłę nie warto w ogóle to by było śmiesznie gdyby kobiety same się zapladnialy a faceci walili kozy :D wyobraźni takie uniwersum, te matki z dzieckiem samotne zapracowane by biedny gatunek ludzki przetrwał i faceci korzystający z życia na całego bez kobiet było by zabawnie :D

Gość gość
Wyższej logiki czyli świadomego robienia dzieci i pozostawienia czegoś po sobie. Myszy i króliki się *****aja dla potrzeby posiadania potomstwa, no tak, idzie samiec do samicy i ****** się bo świadomie chce małe szczurki i o tym myśli w tamtym momencie. Wroc do szkoły i przerób jeszcze raz material z biologi, szczególnie cześć o tym jak działa poped seksualny i hormony bo się ośmieszasz. Widzisz, nawet prostego zwrotu nie jesteś pojąć. Myślenie abstrakcyjne to dla facetów prawdziwy kosmos :D

Gość gość
dziś tym się różnimy że ja wiem dlaczego, obejrzyj eksperyment Calhouna, gatynek ludzki dąży do wymarcia i to nieuniknione, można to tylko odkładać w czasie

Gość gość
Ty zdechniesz i pozostanie po tobie tylko rozkladajace się tr***lo, po mnie zostaną dzieci, część mnie, powstale z mojego ciała. Mężczyźni są serio za głupi żeby to ogarnąć swoimi mozdzkami.

Gość gość
gość dziś Nie jestem facetem. Jeśli myślisz, że za ludzką chęcią rozmnażania stoi jakaś wyższa logika niż za chęcią szczurów czy psów to się zwyczajnie oszukujesz. Ludzie po prostu robią to trochę inaczej, ale działają na nich te same mechanizmy. Poza tym skąd Ty wiesz co myśli szczur? Jakoś jeszcze nikt nie nauczył się czytać w myślach szczurów. Coś nowego jest w w nauce o czym nie wiem?

Gość gość
dziś zależy czego dokonam, czy musi to być dziecko czy książka a może program czy firma zatrudniajaca miliony ludzi a może prawo pomagające milionom, dziecko za 20 lat może stwierdzić że woli własną płeć i to tylko marnowanie środków finansowych

Gość gość
gość dziś Ta na pewno, bajkopisaz na forum bo ci argumentów brakuje. To idź o to rób, co tu jescze robisz na tym forum? Jedna reka klepiesz książkę,druga na kafe, a noga podpisujesz faktury :D Idiota :D

Gość gość
gość dziś Może pozostać po Tobie złodziej lub morderca :-) Może też umrzeć bezdzietne. Rozumiem, że też będziesz zadowolona bo Twoje cudowne DNA zostało przekazane dalej. Ja mogę za to pozostawić po sobie jakieś dokonanie, wynaleźć coś, wybudować most, uratować komuś życie etc. W każdym razie oboje możemy być pewni tego, że umrzemy i zostanie po nas "rozkładające się truchło". A po śmierci będzie nam obojętne czy nasze DNA żyje w jakimś ciele czy nie, bo zwyczajnie NAS nie będzie. Można się oszukiwać, że dzieci są jakimś przedłużeniem, że dają nam coś w rodzaju nieśmiertelności. Ale dzieci to odrębne byty. I też umrą. I też zostaną po nich "rozkładające się truchła" - prędzej czy później.

Gość gość
up, no wszystko w swoim czasie dopiero mam 30 lat, dwa miesiące temu otworzyłem działalność, do 67 jeszcze zdążę książkę napisać

Gość gość
gość dziś Ładnie się nam pani przedstawiła.

Gość gość
gość dziś U ludzi działa to wsłanie poprzez wyższa logikę czyli swiadoma chęć posiadania dzieci, sensu życia itp. U szczurow to zwykłe hormony i tulko hormony nic więcej. Właśnie nie rozumiesz tego, brak Ci abstrakcyjnego myślenia

Gość gość
i znów pytanie za 100 punktów- co faceci robią na kobiecym forum Kafeteria, w dziale dotyczącym MACIERZYŃSTWA? :D

Gość gość
gość dziś Masz problemu z tekstem pisanym? Jaki analfabeta że nie umiesz zrozumieć co ktoś pisze do ciebie

Gość gość
gość dziś Bo na ludzi nie działają hormony. I absolutnie pociąg seksualny to jest czysta logika. Sama się doucz.

Gość gość
dziś mi się wydaje że kobieta poza urodzeniem dziecka zazwyczaj nic innego nie osiągnie stąd też niedowierzanie, że można po sobie zostawić coś innego, a dziecko rośnie jak guz czyli rak wystarczy się zlac w dni płodne

Gość gość
gość dziś Masz problem ze zrozumieniem ironii.

Gość gość
dziś a skąd wiesz że u szczurów nie? Może to ich miłość życia liza sobie futerka razem się ogrzewaja i wszystko dla potomstwa może z seksu nie mają przyjemności

Gość gość
Ty się k***a doucz, jak ty robisz dzieci bo cię c**a zaswedzi to gratuluje ale takich ludzi określa się obecnie patologia wiesz? Dzieci się planuje, jest antykoncepcja, a ty nie odrozniasz zwykłej chęci na seks od ŚWIADOMEGO ZROBIENIA SOBIE DZIECKA. Boże jaki tepak. Aż mi się już nie chce czasu tracić na takiego matola co nic nie rozumie

Gość gość
gość dziś A ty z konsekwentnym trzymaniem się tego co próbowałeś przekazac ale co nie wyszło

Gość gość
dziś wyskoczył mi temat na głównej, zamknęli mi inne forum dyskusyjne gdzie sobie pisałem więc gdzieś się musiałem przenieść poza tym jestem singlem po 30 i lepiej pisać z kobietami niż kolegami pijakami

Gość gość
gość dziś Jeśli już to próbowałaś. Jestem kobietą. I co takiego próbowałam? Wiesz, że nie wypowiada się tu tylko jedna osoba?

Gość gość
Jak czytam takie kobiety dla których facet jest bankomatem hajsu i spermy to jestem za przymusowa intercyza

Gość gość
gość dziś Jeśli ktoś tu czegoś nie chce zrozumieć to jesteś to Ty. Na Ciebie, jak i na wszystkie inne zwierzęta działają hormony. Ty tak samo jak inne zwierzęta chcesz powielić swoje DNA. Podlegamy tym samym prawom co zwierzęta. Ludzie natomiast mają troszkę bardziej rozwiniętą korę mózgową i potrafią przypisać temu jakąś swoją teorię np. sens życia czy uczucia wyższe. A jest to g... prawda. Stąd w różnych okresach życia działają na nas różne hormony, dlatego kobiecy mózg się zmienia kiedy zachodzi w ciążę. Dlatego czujemy pociąg seksualny kiedy czujemy odpowiednie feromony.

Gość gość
gość dziś Gdzie to ktoś napisał? Podaj przykłady, cytaty

Gość gość
intercyzą :D żeby polscy faceci jeszcze byli w stanie się dorobić czegoś ponad 50m2 i starą skode to moglibyście mieć obawy, że któraś z nas pragnie was ograbić. prawda jest jednak taka, że gdzie nie pojedziemy w świat cieszymy się niesłabnącym podziwem i zainteresowaniem. tak, zaraz będzie, że jakiś Pakistańczyk coś tam i Polki to szmaty. macie irracjonalne poczucie wyższości nad tymi jak ich tytułujecie ciapakami to zastanówcie się dlaczego nawet z nimi przegrywacie rywalizacje o naszą ręke? macie kolejny powód do kompleksów.

Gość gość
"dziś Z trochę innej beczki, ale... Zauważyłyście, że faceci są dziś prawie w ogóle nie potrzebni? smiech.gif Tylko do kwestii finansowych i dźwigania mebli no i czasem do pokazania się w rodzinie, bo już nawet napraw domowych nie potrafią zrobić. Już nawet jest wynaleziony sztuczny plemnik. Jak tylko pensje kobiet zrównają się z męskimi, nastąpi coś w stylu Seksmisji smiech.gif"

Gość gość
dziś większość kobiet to nawet tego nie umie się dorobić, chyba że dupa