Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipcio89

Zrzucić ponad 30kg.

Polecane posty

Gość gość
Czesc dziewczyny, dolaczam sie do odchudzania :) Mam ok. 175cm wzrostu, waga 82kg. Jakies dwa tygodnie temu wazylam 84kg. Obecnie jestem +8kg do wagi sprzed ciazy (urodzilam niecale 9 miesiecy temu). Kiedys myslalam, ze zima to dobry czas na to by urodzic dziecko, ale przekonalam sie ze niekoniecznie. Nie mozna wyjsc na dlugi spacer z noworodkiem, praktycznie non stop w domu sie siedzi a co za tym idzie - jem. Malo ruchu to kg ida w gore. Jestem zdeterminowana by zrzucic te nadprogramowe kilogramy, a juz wogole szczytem moich marzen jest wazyc 70kg. Kiedys wazylam 62kg, ale wtedy juz bylam dla siebie za chuda. Nie jem regularnie i o stalych porach. Grzesze (kiedy sie odchudzalam i spadlam do tych 62kg to tez grzeszylam ;) ). Wczorajszy posilek z calego dnia: Na sniadanie: 2 jajka na twardo z majonezem, wedlina,ser w plastrach, dwa kawalki chleba tostowego,kawa z mlekiem. Drugi posilek: kilka lyzeczek galaretki. Trzeci posilek: wrap z mcdonalda,mcflurry i troche coli. Do konca dnia zjadlam kawalek murzynka i kilka pomidorow koktajlowych. Przez caly dzien pilam wode. Nie dlatego, ze trzeba pic tylko dlatego ze gasilam pragnienie. Jesli chodzi o dzisiejszy dzien to do tej pory zjadlam dwa kawalki murzynka i wypilam kawe. Nie chce odmawiac sobie slodyczy. Jak juz to troche ograniczyc. Postaram sie wprowadzic wiecej ruchu, moze jakies cwiczenia. Pozdrawiam :)

Gość Martynaxx
Cześć dziewczyny! Jeżeli mowa o schudnięciu to muszę się pochwalić,bo udało mi się schudnąć już 10 kg! W dalszym ciągu dążę do perfekcji,jednak efekty są zadowalające. Moja wymarzona waga to 55kg. Jeszcze trochę pracy przede mną,ale jestem niesamowicie zdeterminowana i wierzę,że mi się uda. ;) Z ciekawych blogów do poczytania mogę polecić Wam ten -> http://gzgkzorawina.pl/sport-i-rekreacja/jak-skutecznie-trzymac-diete/ Ciekawa wzmianka o suplementacji i przydatne rady,więc polecam zajrzeć. Trzymajcie się ciepło! ;)

Gość gość
Rzygam wami , kanapki , słodycze i 100kg fuj

Gość gość
Jak chce ci się rzygać to idź do kibla a nie tutaj piszesz i obrażasz.

Gość go Ewka
cześć dziewczyny :) wczorajszy jadłospis śniadanie: mała bułka grahamka z masłem roślinnym, 2 jajka na miękko z pietruszką i odrobiną soli II śniadanie jogurt z kawałkami gorzkiej czekolady obiad łazanki z szynką kolacja 2 kanapki z tuńczykiem sałatą i jajkiem wpadły 3 małe ciasteczka w ciągu dnia, byłam na basenie i sporo pływałam

Gość Pączuś89
Jecie sporo tzw „zapychaczy” z tego co widzę i jak wy chudniecie ? Ja tez tak chce jeść ... ale wtedy waga praktycznie stoi :(:(:(

Gość gość
One wmawiają sobie ze chudną xd

Gość gość
ruch wiele daje

Gość go Ewka
hej :) wczorajszy jadłospis śniadanie sałatka owocowa z gruszki, jabłka, banana, z rodzynkami, owocem morwy jogurtem naturalnym i trzcinowym cukrem, szklanka soku aloesowego II śniadanie deser bananowy na bazie jogurtu naturalnego obiad łazanki z szynką kolacja mała miseczka chipsów solonych lays wpadło sporo ruchu ale i niestety chipsy na kolacje

Gość go Ewka
odzywajcie się babeczki działajmy dalej byle do przodu, powoli powoli ale z pewnymi rezultatami :) Hipcio, Pączuś, Kasia, piszcie :)!!! ja zauważyłam że muszę jeść więcej jajek, bo jakoś jak zjem jajko na śniadanie to mnie długo syci , przyznam że bardzo rzadko jadam jajka zupełnie nie wiem dlaczego w sumie ani nie jestem na nie uczulona i w sumie nawet lubię no i postanowiłam wprowadzić je do regularnego jedzenia

Gość gość KASIA
Hej dziewczyny, cześć Ewa jestem dzisiaj i ja:-) Wczoraj nie pisałam nie miałam za bardzo czasu. Jadłam całkiem dobrze, rano ćwiczyłam a wieczorem byłam na rowerze. Dzisiaj na śniadanie będą parówki i sałatka z pomidorów mogłabym jeść ją cały czas, na drugie mam kabanosy i wafle ryżowe, na obiad będę robić paprykę faszerowaną a dalej się coś wymyśli.

Gość gość KASIA
Ewa ja też lubię jajka najbardziej sadzone żeby żółtko jeszcze nie było za bardzo ścięte, jajecznicę ze szczypiorkiem, albo teraz ze świeżymi pomidorami, robię też takie placuszki z jajek to i dzieci lubią, no i na miękko.

Gość gość KASIA
Hipcio założyłaś ten topki przeczytałam go od początku byłaś taka aktywna i gdzie teraz wsiąkłaś? Co u Ciebie?

Gość go Ewka
dziewczyny co u Was :) piszcie :)

Gość go Ewka
ja byłam dziś na dłuższym spacerku po mimo że upał ogromny , dietetycznie się trzymam bardzo dobrze wczoraj była własnoręcznie zrobiona tortilla i krokiet no i warzywka pomidory koktajlowe oraz papryka czerwona, zielona i marchewka dziś dobry start kanapka z pastą jajeczną oraz druga z serem białym oraz małe opakowanie ryżu na mleku z truskawkami takie kupne wieczorem zaplanowałam jeszcze basen a w ciągu dnia i tak będę miała sporo ruchu :) czekam na wieści co u Was :)

Gość gość KASIA
Hej. Ja dziś juz też byłam po zakupy z dziećmi. Wieczorem rower. Na śniadanie były dwie kanapki z szynką drobiową i pomidor, na drugie były owoce, na obiad mam wczorajszą paprykę faszeriwaną a dalej nie wiem jeszcze.

Gość Hipcio89
Hej Kochane moje jestem jestem. Cały czas czytam ale jak mi nie idzie tak jakbym chciała to i nie mam ochoty pisać ale obiecuję poprawę. U mnie to tak na dwa razy raz lepiej raz gorzej. Też może się wybiore wieczorem na rower moze jakos mnie to zmobilizuje. Czasami myśle sama o sobie poprosu że jestem głupia bo nie mogęna siebie patrzec a nie potrafię nic z tym zrobic. Waga to nadal 84kg. Czyli od założenia topiku nic a nic. Potrzebuje jakies kopniaka w tyłek. Kasia czy mogłabym prosic o przepis na te paluszki czy placuszki z jajek i pomidorów?

Gość gość
Co to ma to wszystko znaczyć ? Czekolada ? Chipsy ? Wy nie potraficie nie pchać rąk tam gdzie nie trzeba ? Dla was te chipsy i czekolada była? Nie wiecie ? To spójrzcie w lustro. A potem płacz :(

Gość gość KASIA
Wreszcie jesteś:-) to taki mój wymyślony przepis 3 jajka pomidor w kostkę może być trochę cebuli kostkę albo szczypiorek ze trzy łyżki otręb przennych tak żeby zgęstniało sól pieprz i smażymy placuszki na oliwie można dodać też inne warzywa.

Gość Hipcio89
Dziękuje Kasiu za przepis napewno go jutro wypróbuje. U mnie dziś trochę lepiej pod względem jedzienia no niestety na rower się nie wybrałam bo poprostu nie zdążyłam.Dopiero wyszłam z kuchni i idę się kąpać. Koleżanka przyniosłami wczoraj całą reklamówkę pięknych czerwieniutkich pomidorów więc zaszalałam dziś z przetworami zrobiłam trochę leczo do słoików i sosu słodko kwaśnego wyszedł obłędy.

Gość gość KASIA
Ja też dziś robiłam przetwory, sos z pomidorów i cukinii. Leczo już wcześniej robiłam, ale jeszcze raz będę robić. Dobrze później zimą wyjąć taki słoiczek czegoś dobrego. Na rower też nie wyszłam bo była burza.

Gość go Ewka
witajcie waga na dziś 103 ....jest dobrze potem napiszę więcej :) pozdrawiam

Gość gość KASIA
Hej. Dziś na śniadanie kanapki z szynką i zielonym ogórkiem na drugie śniadanie papryka faszerowana na obiad gotowany kurczaka i sałatka z serem feta na kolację brak pomysłu. Pochodziłam tylko po mieście i trochę ćwiczeń w domu rano. Teraz wanna wody mały drink i relaks:-) miłego wieczoru dziewczyny:-)

Gość Hipcio89
Hej. U mnie dziś 2 kromki grahama z białym serkiem ogórkiem zielonym i szczypiorkiem Drugie śniadanie owoce jabłko brzoskwinia i 2 śliwki Obiad placuszki z przepisu od Kasi plus sałatja papryka pomidory i cebula Podwieczorek koktail serek wiejski i brzoskwinia Kolacja kefir

Gość Hipcio89
Hej dzis kolejny dzień walki z otyłością i walki o samą siebie. Mam nadzieję że pojdzie dobrze bo jak jeden dzień będzie idealny to i drugi i trzeci i tak już się wciągnę. Najgorsze sa weekendy ale moze bedzie ok. Pozdrawiam

Gość gość KASIA
Hej. U mnie dzisiaj na śniadanie dwie kanapki z żółtym serem i pomidor na drugie sok pomidorowy na obiad kurczak z wczoraj ziemniaki i mizeria podwieczorek to będą owoce a kolacja cukinia faszerowana. Hipcio jak placuszki?

Gość gość
Nie lam sie, Hipciu. Dasz rade. Jestes szczuplejsza niz ja, i mniej masz do zrzucenia, niz ja. A ja... wiem, ze zrzuce :)

Gość gość KASIA
Hej. Dziewczyny jak tam u was? U mnie waga dziś rano 96,6 jestem kilogram do przodu :-( Wczoraj dobrze jadłam, po południu był długi spacer z mężem i z dziećmi. Dzisiaj planuje rower. Jestem sama zła na siebie bo ciągle nie mogę się zmotywować. Powtarzam sobie jedno robię co innego i takie są efekty. Do świąt muszę mieć 8 z przodu. MIŁEGO DNIA

Gość gość
Do świat 8 a potem w wigilie + 10kg hehe

Gość Hipcio89
Hej . U mnie dzis ok. Nastawienie supeer. Czuje dzis w sobie tyle sily ze moglabym góry przenosic. Śniad jajecznica z dwoch jajek. Drugie śniad jogurt pitny( wiem że nie powinnam słodkich ale mlody otworzyl i trzebabylo cos z nim zrobic dlatego wciągnęlam go pod 2 śniad.) Obiad krupnik Podwieczorek koktajl z serka wiejskiego i brzoskwini Kolacja jeszcze nie wiem. Pozdrawiam