Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukac porzadnego faceta czy tacy w ogole istnieja?

Polecane posty

Gość gość
Też mam dość że banda sfrustrowanych męskich nieudaczników wiecznie wlazi na DAMSKIE forum i wysuwa swoje żałosne roszczenia , jakoś nie widzę żeby kobiety wlazily na meskie fora i się uzalaly , tak to jest jak się nie ma za grosz męskości

Gość gość
Skończ już męski materialisto bo ci żyłka pęknie , materialistki to kobiety które chcą pieniędzy na prezenty i na wakacje , kobieta która chce pieniędzy na dzieci i na rodzinę po prostu myśli o potomstwie , ale nieudacznik i materliasta powie że taka kobieta jest chciwa

Gość gość
damskie? damy o pieniadzach nie rozmawiaja, interesy prowadza panowie. wiec BABSKIE. nie pasuje? same wszedzie sie wciskacie, odbierajac innym prawo do odosobnienia w jednolitym gronie. wiec niby z jakiego powodu ktokolwiek mialby pozwolic na wasze zamkniecie sie na innych? skonczyly sie czasy uprzywilejowania, najwyzsza pora sie z tym pogodzic.

Gość gość
A kto ci frustracie zabrania wziąć taką co cię będzie utrzymywać ? Jest pełno 60 latek szukających synusia do przytulania , a dziewczyna niech sobie znajdzie takiego co się zgodzi żeby ona była kura domowa , niech każdy żyje jak chce , zgadzam się że jesteś materialista skoro aż tak się pienisz o życie jakiejś obcej dziewczyny

Gość gość
Tak samo jak skończyło się uprzywilejowanie facetów , masz gotować sprzątać i zajmować się dzieckiem a kobieta ma prawo się nayebac w klubie skoro mamy równouprawnienie

Gość gość
Nie istnieja większość facetów jest nie męska , roszczeniowa , patrzą na kasę kobiet , nie potrafią zrobić nic w domu i chodzi im tylko o jedno

Gość gość
17:31 dziwne... facet chce zalozyc rodzine wiec oszczedza na ewentualne dziecko, ale to zawsze baba sie burzy, ze WOBEC NIEJ jest sknera. jakos ABSOLUTNIE zadna wypowiedz nie dotyczy nie utrzymywania dziecka... no i oczywiscie, chwila moment - rozwod i alimenty: rozwod konczy pieniezne zaleznosci miedzy mezczyzna a baba. wiec nie macie prawa nawet wyciagac lapy po cos dla was samych. ale zawsze jest wyciaganie. jestes dokladnie taka jak opisujesz innych - nudna, monotematyczna materialistka, wszedzie ten "materializm" dostrzegajaca bo jest on w twojej glowie zakorzeniony. i nie, nikogo nie obchodzi ze sie z niego zawile usilujesz tlumaczyc usprawiedliwajac sie przed sama soba.

Gość gość
gość dziś i vice versa, przynajmniej ludzmi podobnymi do siebie sie otaczasz. gratululuje, zostan w swojej klasie:)

Gość gość
Skoro jednak aż piszesz synku takie kilometrową wiadomości widać że sam jesteś roszczeniowy chciwy msciwy i podły , na szczęście tacy jak ty kończą w chlopakach do wzięcia o nie przekazują już wadliwych genów

Gość gość
Jest jedno ale , kobieta materlistka zawsze znajdzie faceta , facet sknera kobiety nie znajdzie , tak że gin kmiotku

Gość gość
17:43 gdyby tylko twoi i tobie podobni protoplasci sie nie rozmnazali, w spoleczenstwie musialoby byc wiecej klasy - natura prozni nie lubi. ale teraz, przy 500+ to dopiero kwiatki beda i takie patologie jak ty juz zaczynaja rozmnazac sie wrecz tasmowo. ile wyciagasz z socjalnych dodatkow?:D oooj, pewnie napiszesz ze nic... ale wtedy mialabys lepszy poziom, wiec sprobuj nie zklamac, dobrze?

Gość gość
Wiesz to ze ty podrobo faceta siedzisz na socjalu razem z mamusia której ssiesz cyca nie znaczy że każdy tak ma , ja na siebie pracuje a dziecko sobie zrobię jak mi podpasuje w jakimś klubie i tak nie zamierzam się wiązać żeby taki wasaty tepy janusz jak ty zatruwal mi życie

Gość gość
Też się zastanawiam nad samotnym macierzyństwem , zegar tyka a lepiej być samotna szczęśliwa matka niż być z byle kim

Gość gość
wiesz, podrobo czlowieka, nie obchodza mnie twoje rodzinne swary, ani nie prosilem cie o ich wypisywanie. poniewaz niby co moglabys o mnie, stworzenie, wiedziec? pisac cos osobistego mozesz conajwyzej z wlasnej autopsji. NIE WSPOLCZUJE, nie powinnas czuc sie usprawiedliwiona uwarunkowaniem ktore przedstawiasz a bardziej nad soba pracowac.

Gość gość
A ja nie życzę sobie zęby jakis podrzedny stulejarz pisał do mnie per " ty"

Gość gość
Sadzac po tym temacie jakaś część facetów to wykolejeni frustraci ,którzy brak zaradności życiowej i intelektu próbują uzupełniać agresją , dobrze że mój narzeczony jest inny

Gość gość
gość dziś oczywiscie bab dopuszczajacych sie slownej agresji i wrzasku zamiast argumentu nie skomentujesz. ciekawy masz system wartosci, w ktorym jednym wolno to co zle, drugich nalezy za dokladnie to samo pietnowac. bardzo nowoczesne i wybiorcze. typowo babskie - nie, nie kobiece a wlasnie BABSKIE. PS gratuluje mezczyzny, jesli moglabys, to zloz mu kondolencje w moim imieniu.

Gość gość
Ja bym chętnie złożyła kondolencje twojej dziewczynie ale mogę jedynie twojej oblepionej mastka ręce , to raz dwa to ty jej zacząłeś już w pierwszej wypowiedzi wrzucać od tepych uposledzony umysłowo hipokryto, chcesz być traktowany z szacunkiem ? Sam tak traktuj , a nie zaczynasz i się dziwisz że ktoś odpowiada tym samym

Gość gość
Właściwie nie wiem po co ja kontynuuje dyskusje z taką ameba umysłowa , jednak to prawda że w Polsce to kobiety są silna płcią i noszą gacie, bo taki słaby mireczek nawet ze swoimi humorkami sobie nie daje rady a co dopiero z większym zadaniem

Gość gość
gość dziś to je zloz swojemu dildo. twoja autobiografia mnie nie rozczula. widocznie to zenit twoich mozliwosci, nie chce nawet wnikac. w moim pierwszym poscie stwierdzilem, ze viceversa. nie obchodzi mnie czego i gdzie sie doszukujesz, za swoje wady nie obwiniaj mnie, tylko siebie. gość dziś mow tak, gdy bedziesz taszczyc lodowke na 4-te pietro. ale to bedzie twoj problem, chociaz zaloze sie, ze bedziesz starala sie go rozwiazac meskimi rekami. ktos cos wspominal wczesniej o hipokryzji, eh, dobre zarty:D

Gość gość
Lodówkę mi barani łbie zniesie pracownik sklepu z rtv i agd któremu za to zapłacę , słoik zgorkami umiem sama otworzyć , auto umiem prowadzić na siebie zarobić uprac ugotować posprzątać , a jak trzeba to trzasnac takiego jak ty w gębę aż się osmarka

Gość gość
gość dziś moze sie i osmarkam, ale nastepne co zapamietasz to wlasny bol. na pytanie "co sie stalo" zawczasu udziele odpowiedzi - sile przeciwstawiam sile, z prymitywnymi agresorami potrafie przeprowadzac dyskusje na dokladnie takim poziomie, jaki zaprezentuja. swieta krowa nie jestes, wolno ci dokladnie tyle ile innym ludziom. przynajmniej sie przyznajesz - cudzymi rekami. czyli mam racje.

Gość gość
Porządny to taki co lubi porządek?

Gość gość
też chciałabym takiego poznać i też na takiego czekam

Gość gość
Tobie stulejarzu i tak związek z żadna kobieta nie grozi , prawa natury przegrywie są takie że nawet najgorsza kobieta sobie znajdzie faceta a taki śmieć i odrzut jak ty będzie się zalil w chlopakach do wzięcia , kobieta wystarczy że jest tylko ładna a ty jak nie będziesz miał nic DO ZAOFEROWANIA to będziesz nawet opluwany przez grubaski i samotne matki buhahahahah

Gość gość
idiotka wyzej pokazala jakim jest s****wem. przydaloby sie jakos nieudacznice nie nadajaca sie do obcowania z ludzmi uczcic minuta ciszy, przeciez takie odciecie od realiow jakie postuluje jest niczym roslinna wegetacja. do twojej informacji: ludzie maja do zaoferowania wiele... tylko jak sie dajesz poznac jako margines marginesu, nie mozesz sie dziwic ze nie tobie. dzikie zwierzeta zasluguja na wiecej szacunku niz ktos tak prymitywny jak ty.

Gość gość
czy ktos zna jakiegos dobrego weterynarza? jakas malpa wscieklizne najwyrazniej zlapala:D

Gość gość
rzuca sie na ludzi z pyskiem i pazurami - agresywne zwierzeta sie odstrzeliwuje, nie leczy, szczegolnie kiedy ludziom zagrazaja.

Gość gość
Co uderzylam w czuły punkt ? Grubaski patrzą na ciebie z odraza? :D samotne matki patrzą z obrzydzeniem kiedy próbujesz zagadać ?:D młode dziewczyny rzucają czosnkiem i mówią pod nosem litanie jak cię widzą ? Hahahhaa

Gość gość
Dajcie spokoj wariatce. Zyje sobie w swiecie wlasnych iluzji, widocznie zapomniala lekow wziasc. Dorwie ja lekarz prowadzacy to zaaplikuje odpowiednia terapie:)